Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. SEO much? :)

  00
 2. retards, retards everywhere

 3. Pare sa fie iesirea din Ruse spre Varna.

  00
 4. Ai mers destul de mult spre Varna; evident e in afara orasului si trebuie vigneta bulgareasca… asta ar putea fi un turn off pentru romanache obisnuit doar cu Billa/Kaufland/Metro.

  00
 5. Am fost de mai multe ori pe la JUMBO din Sofia unde sunt 2 magazine, unul la intrare in Sofia pe drumul dinspre Ruse pe dreapta sau celalalt pe bd. Bulgaria. Gasesti multe lucruri ieftine si de calitate, pt casa, pt copii , haine sau diverse. Recomand cu caldura celor care au drum pe acolo.
  Regret ca nu au deschis magazine si in RO.

  00
 6. @Eugen,

  O sa fii surprins, dar nu este chiar gen Valea Cascadelor. Jucariile de acolo sunt relativ ieftine si bune. De restul produselor nu zic nimic.

  Zoso, daca mergi (din)spre Varna nu ai cum sa ratezi magazinul. Pe Google Maps nu e probabil pentru ca e relativ recent. Eu am fost acolo prin august si am dat de el intamplator.

  00
 7. Dacă „Nu l-am găsit pe Google Maps” înseamnă „nu știu exact unde e”: https://www.google.ro/maps/@43.804855,25.984882,18z/data=?dg=dbrw&newdg=1!3m1!1e3?hl=ro&dg=dbrw&newdg=1 (chiar dacă imaginile sunt vechi)

  00
 8. am vorbit anul trecut cu un proprietar de mall si ii ziceam de ceva asemanator, a zis multam si si-a sunat agentia cu care lucra. faza e ca multi din agentii nu fac decat ce le zice patronu, expres! daca nu, nu!

  00
 9. Am vizitat un astfel de magazin in drum spre Sofia, am ramas impresionat ca vanzatoarele stiau engleza si magazinul avea produse accesibile.
  In complexul de lângă capitala bulgara este un magazin de incaltaminte care da clasa la toate magazinele de marochinarie din Romania, produse de piele si foarte bune ca pret.

  00
 10. Cred ca e vorba de magazinul: https://corporate.e-jumbo.gr/en/ , se pare ca este magazin grecesc.

  00
 11. eu il stiu pe cel de la iesirea din Sofia. ai uitat sa mentionezi si ca au jucarii (lego &co) la preturi OK.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube