Spam de la LicitaţiiBombă.ro

Delivered-To: rabla_arond_rabla.info
Received: from server.hostmonster.ro ([85.9.24.11]) 
Subject: La multi ani! 2009 www.LicitatiiBomba.ro
Date: Sun, 28 Dec 2008 16:29:31 +0200
From: "LicitatiiBomba.ro" <contact@LicitatiiBomba.ro>
Reply-To: contact@LicitatiiBomba.ro

www.Matriimoniale.md si www.AgataPeNet.ro reprezinta mixul de de produse si servicii ce au ca obiectiv dezvoltarea serviciilor web interactive de comunicatie, bazate pe tehnologie video de ultima generatie.

LicitatiiBomba este un site de licitatii online. Produsele sunt vandute prin licitatii cu pret de pornire foarte mic. Arunca o privire la produsele pe care le scoatem la licitatie si, daca vezi unul care iti place, de ce sa nu cumperi cateva credite si sa licitezi? La prima inregistrare primesti 5 credite gratuit. De aseamenea orice nou user adus in sistem primesti 5 credite gratuit. 
Orice sugestie de imbunatatire a systemului va fi atent analizata la email: contact@LicitatiiBomba.ro

Sa spun ca nu am înscris emailul ala nicăieri?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. ei..las ca stim noi..:))

  00
 2. ar trebui inchise site-urile astea care nu sunt decat niste inselatorii ordinare

  00
 3. Inselatorii? poate, cine stie, eu pot spune doar de unul singur ca nu e inselatorie … nu sunt produse de zeci de milioane cum am vazut pe altul, sunt produse pana in 100 de lei, cu mici exceptii, cert e ca la castigarea a 4 licitatii, am primit produsele in mai putin de 4 zile. nu ma asteptam, mare pierdere nu am avut cu 20 de lei care am dat pe credite. Am ramas surprins cand am primit coletul acasa. Da sigur sunt multe alte probleme, privind modul de licitatie, si aici ma refer la faptul ca nu poti stii daca celalalt ofertant este sau nu o persoana.

  00
 4. zoso, incearca sa le dai un reply de genul asta:

  Buna ziua,
  In conformitate cu H.G. 1308/2002, legea nr.365/2002 privind comertul
  electronic, art. 7, aliniatele 1) si 3)b , publicata in Monitorul
  Oficial 877/5 decembrie 2002 :
  Art. 7: Consimţământul destinatarului
  (1) Efectuarea de comunicări comerciale prin poşta electronică este interzisă, cu excepţia cazului în care destinatarul şi-a exprimat prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări.
  (3) Consimţământul comunicat printr-un mesaj transmis prin poşta electronică este valabil exprimat dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
  a) este expediat din cutia poştală în care destinatarul doreşte să primească comunicările comerciale;
  b) subiectul mesajului este format din concatenarea textului „ACCEPT COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA”, scris cu majuscule şi numele sau denumirea persoanei în numele căreia se vor transmite comunicările comerciale.
  Acest mesaj constituie spam (chiar daca adresa de mail a fost gasita in cataloage sau site-uri publice), intrucat nu intruneste conditiile enumerate de 1308/2002, legea nr.365/2002 privind comertul electronic, art. 7, aliniatele 1) si 3)b , publicata in Monitorul Oficial 877/5 decembrie 2002.
  Daca nu aveti cum sa ne furnizati dovada consimtamantului nostru, v-as ruga, pe cale amiabila, sa stergeti toate adresele de mail cu domeniul ******** din baza dvs de date.
  O zi buna

  … si vezi daca merge 😀

  00
 5. Si pe langa faptul ca nu te-ai inscris niciunde, nu ai nici posibilitate de dezabonare.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube