Suntem o societate civilizată…

…luăm decizii cu capul pe umeri, nu împinși de emoția de moment, raționăm și rezonăm, ne dorim binele pentru toată lumea, dar ăștia doi merită ștreangul.

Sigur, cu justiția de la noi, vor muri de bătrânețe așteptând verdictul. Ca ăia de la Colectiv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

71 comentarii

 1. unde-s aia cu familia traditionala in gura toata ziua? Capsali? Teodosie? cineva? unde-s aia care scuipau serviciile de protectie a copilului nordice?

  00
  • @casnica- se pare ca sunt la Zoso pe blog si baga labutze rosii ;-)

   00
  • Care este legătura dintre “familia tradiționala” și dezaxati??? Cum ai făcut legătura, mai exact?
   Și legătura cu serviciile nordice? Este nevoie de așa ceva pentru a pedepsi astfel de abominatii??

   Nu da nimeni doi bani pe familia tradiționala! Dacă nu ar fi amintita de unii, probabil ca vom și uita de circul ăla electoral, făcut pentru manipularea unei mari mase de prosti…

   00
  • Mai incet cu scuipatul…
   De fiecare data cand niste nebuni isi agreseaza copilul apare intrebarea de doi bani pusa de tine…ca si cum, toti care credem in familia traditionala, automat ne violam copii…
   Ce are una cu alta nu inteleg…

   00
  • @Dave: sa „crezi” in familia traditionala nu inseamna absolut nimic, iar sa trambitezi chestia asta e cel putin dubios. Familia „traditionala” nu e periclitata de absolut nimeni si nimic.

   Intrebarea e foarte legitima: exista macar o luare de pozitie a coalitiilor lui peste legat de evenimentele astea? Fac ele lobby pentru servicii sociale imbunatatite, de care sa beneficieze familiile vulnerabile? In afara de a fi cu educatia sexuala prin gura toata ziua, ce fac exact oamenii aia ca sa imbunatateasca vietile de familie din Romania?

   00
  • @Dave:
   …la fel este și când cineva pune întrebarea pe care a pus-o „casnica”… apar răspunsurile ca cel dat de tine de parcă oricine nu crede că fericirea familială ți-o poate da neapărat sexul opus este pervers și ostentativ.

   Ce are una cu alta nu inteleg…

   Legat de specimenele din articol…nu ștreang le-aș da, ci plata cu aceeași monedă… aș da-o pe „doamna mamă” la țigăncile din „penetenciare” să-i folosească gurița când au nevoie sa se masturbeze.

   Aceeași pedeapsă și pt tată…

   00
  • NOU
   #7

   @Dave – e un whataboutism ca la carte, pt ca exista cativa dezaxati, ca oriunde in lume, asta nu inseamna ca la fel sunt toti cei care nu cred ca lgbt-ismul e un model de promovat agresiv peste tot.

   N-am absolut nici o problema cu ce face fiecare acasa in schimb e o mare problema cand copii sunt supusi unei propagande agresive pro-lgbtq+, practic nu ma exista film sau serial fara asa ceva.

   10
  • NOU
   #8

   @aradean – corect de parca toate familiile lgbtq sunt perfecte, in nici una nu apar abuzuri intre parteneri sau chiar fata de copii, casnica si cei ca ea vor sa ne spuna ca doar in familiile traditionale apar abuzuri.

   00
  • comentariul meu nu e un atac la adresa familiei traditionale sau „propaganda lgbt” ci un apel la cei care au urlat ca familia traditionala e atacata. unsirb e singurul care a citit pana la capat, restul n-ati terminat cafeaua de dimineata.

   00
  • unde am mentionat ceva legat de „lgbt”??? vedeti homosexuali peste tot, mai oamenilor…

   00
  • NOU
   #11

   @casnica – vedem homosexuali peste tot pt ca propaganda e atat de agresiva incat pare ca sunt peste tot, cand ei evident sunt o minoritate redusa, un defect al naturii care probabil apare la 1000 de persoane hetero, in schimb in lumea moderna in orice film, serial, emisiune…sunt prezentati ca fiind reprezentativi pt societate si modele de urmat cand evident si printre homosexuali sunt dezaxati, exact la fel ca printre persoanele hetero insa evident pastrand proportia probabil de 1 la 1000.

   00
  • NOU
   #12

   Iar pe partea sexuala n-ar trebui deloc promovat si incurajat curentul lgbtq, perpetuarea speciei se poate face doar prin relatii hetero, homosexualitatea e un defect al naturii, in rest evident ca si printre homosexuali pot exista oameni de valoare asa cum pot exista si dezaxati exact la fel ca la hetero.

   00
  • @Adib o parte din ei dau și lăbuțe normale pe articolul din Adevărul.

   00
  • @avPetrescu, aceeași întrebare s-a pus când era vorba de drepturile persoanelor cu dizabilități (pe vremuri „handicapaților”).
   „Unde vezi tu atât de mulți handicapați pe stradă, de au nevoie de rampe, bare de susținere, locuri de parcare, chestii socoteli”.
   Încă se pune această întrebare.
   Păi
   1. Se ascund sau sunt ascunși de familie „de rușine”.
   2. Nu au cum să iasă din casă pt că nu avem rampe real folosibile, bare se susținere și tot felul de alte chestii.

   Citeam că procentual există cam 4% persoane lgbt. Fiecare din noi, dacă n-am trăit în pădure, ar trebui să cunoaștem câteva, să vedem 1-2 pe stradă zilnic.
   Pe lângă faptul că persoanele lgbt n-au coarne, coadă, stele roz în frunte sau naiba mai știe ce semne distinctive și cu unele excepții (în unele cazuri date de natură, în alte cazuri provenind dintr-un comportament asumat) n-ai cum să știi preferințele sexuale ale unei persoane doar uitându-te la ea, mulți se ascund, uneori inclusiv de ei înșiși din cauza cutumelor educationale și sociale și/sau oprobiului public.

   00
  • Iar pe partea sexuala n-ar trebui deloc promovat si incurajat curentul lgbtq, perpetuarea speciei se poate face doar prin relatii hetero

   avPetrescu, pe partea sexuala ar trebui sa promovezi curentul B, fiindca bisexualii pot perpetua specia.

   00
  • Plm, credeam ca am trecut de faza în care orientarea sexuala e considerata o alegere educata sau de faza în care punem semnul egal între orientarea sexuala diferita și boala care necesita tratament.

   Conform tuturor statisticilor, orientarea pur heterosexuala are o incidenta medie de 80%. Restul de 20% sunt fie homosexuali, fie bisexuali, fie asexuali, fie au niște preferinte bizare legate de sex. Deci dacă ești sigur pe heterosexualitatea celorlalți 4 masculi de pe lângă tine, am o veste proasta (sau buna, depinde cum privești lucrurile) pentru tine.

   În rest sunt de acord ca e propaganda includerea forțată a unor orientări sexuale sau culori ale pielii în majoritatea producțiilor recente. De exemplu, eu am încetat sa ma uit la ultimul Star Trek exact din motivul asta. Bine s-ar putea sa fiu înapoiat, reacțiile la originalul din 1969 când au apărut negrii în serial erau similare.

   00
  • NOU
   #17

   „asocierea” dintre dezaxatii astia si „familia traditionala” are de a face cu ipocrizia. aceeasi ipocrizie fe care o gasim la miscarea feminista in legatura cu amber heard sau metoo, biserica cu abuzul copiilor sau chiar a sustinatorilor familiei traditionale pentru exact acelasi subiect.

   e suficient ca un dezaxat lgbt sa faca o oroare din asta si intreg corul dreptcredinciosilor pune mana pe furci si topoare intru mantuirea neamului, ignorand cu gratie faptul ca in randurile lor sunt mai multi dezaxati care fac exact aceleasi orori.

   si tot asa e suficient un singur dezaxat lgbt pentru ca gloata sa ceara blocarea, interzicerea, suprimarea unui iinytrg grup social pe un criteriu arbitrar care nu are nici cea mai vaga legatura cu faptele incriminate.

   dar hei, e vorba de poponari, se stie ca asa fac toti.

   costica insa a fost cu tine la biserica in fiecrae duminica in ultimii 15 ani. pentru o clipa de ratacire vreti acum sa interzicem biserica?

   acea ipocrizie. victima e victima. hai sa vedem aceeasi vehementa din partea cavalerilor in alb indiferent cine e agresorul. sau hai sa nu mai ascultam ce spun respectivii cavaleri in alb. hai sa alegem altii, ca poate astia de acum nu sunt chiar cea mai buna varianta pentru viitorul nostru, al tuturor.

   00
  • NOU
   #18

   avPetrescu, presupun ca stii ca relatii heterosexuale pot intretine si cei lgbt. poate nu le face placere, poate nu le vine natural, poate nu vor. dar de putut pot, si cel putin cei sanatosi fiziologic pot procrea.

   00
  • La circa 8 miliarde de indivizi, sincer, omenirea mi se pare destul de perpetuată. :)

   00
  • NOU
   #20

   Tocmai raspunsurile care le-am primit demonstreaza ce spuneam eu despre cum se comporta comunitatea lgbtq cu cei care nu-i sustin in propaganda lor in care vor sa prezinte homosexualitatea ca ceva normal si firesc si nu ca un defect al naturii.

   00
  • NOU
   #21

   Iar a pune semnul egal intre o dizabilitate fizica si homosexualitate e tot un whataboutism ca la carte, persoanele cu dizabilitati chiar au nevoie de un conditii speciale, in schimb nu inteleg de ce homsexualii ar trebui sa beneficieze de o propaganda desantata in toata mass-media.

   00
  • Ce ar mai denazifica avPetrescu niste homosexuali daca i-ar sta in putere, aceste anomalii ale naturii dupa cum palstic ii caracterizeaza.

   00
  • Andyand, anomalie însemna abatere de la normal! Ceea ce este adevărat!
   Dacă tu vezi sensul peiorativ, problema este la tine!
   De fapt, cam asta este problema cu lgbt… nu prea ne pasa de ce face fiecare in privat dar lgbt-ului nu prea ii convine asta, pentru ca vrea atenție. Iar dacă spune unul ca o privește ca pe o anomalie, gata, facem pride, facem urat, e nazism… bla bla. Iar asta enervează și mai mult înrăiește!

   00
  • @avPetrescu: „nu inteleg de ce homosexualii ar trebui sa beneficieze de o propaganda desantata in toata mass-media.”

   Nu e propagandă man…e normal sa ai drepturi identice cu ceilalți indiferent de ceea ce simți sau crezi. Puii mei, e secolul 21.

   Eu de exemplu trăiesc în concubinaj cu o femeie de peste 10 ani. Sunt straight deci. Nu vreau sa ne căsătorim pt că, motive.
   …Ți se pare normal să nu-mi fie recunoscute drepturile doar dacă mă căsătoresc legal? Aceeași situație și în cazul celor gay. NU E TREABA TA, A sTATULUI, CU CINE MĂ IUBESC, SAU MĂ CĂSĂTORESC EU SAU ALȚII. A BISERICII CU ATÂT MAI PUȚIN.

   PS: îți las în încheiere niște versuri dintr-o piesă destul de recentă. Puneți întrebările astea…apoi recitește-ți postările.

   What kind of father would take his own daughter’s rights away?
   And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?

   00
  • NOU
   #25

   @AB – pai pot fi si 20 de miliarde ca daca ar fi toti homosexuali omenirea ar disparea in cativa zeci ani adica un clipit de ochi la dimensiunea istoriei.

   Iar pt saracul adita asta e nivelul doar nazisti vede peste tot, unde e halatu’, batman, batman…..

   00
  • NOU
   #26

   @AB – sunt foarte vizibili homosexualii: fatalai, machiati/pensati cu haine ostentative si/sau feminine.

   00
  • NOU
   #27

   @”av”Petrescu: nu ca i-as simpatiza eu foarte tare pe gay, dar sincer, unde traiti?
   „sunt foarte vizibili homosexualii: fatalai, machiati/pensati cu haine ostentative si/sau feminine.” Pe bune?????
   Si chiar daca ar fi asa, unde ar fi problema?
   Poate explicati si cum va dati seama de o persoana de gen masculin care nu se machiaza sau imbraca in haine ostentative/feminine ca e fatalau.
   Poate e francez….

   00
  • NOU
   #28

   Iar paradele gay sunt un afront adus bunului-simt, asa cum eu nu ma duc in curul gol pe strada pt ca stiu ca-i deranjez pe ceilalti, la paradele gay participantii o fac ostentativ chiar incercand sa provoace si sa instige.

   Pe langa faptul ca daca chiar ar trebui sa existe o asemenea parada ar trebui sa fie a persoanelor hetero care contribuie la perpetuarea speciei, nu inteleg cu ce contribuie comunitaea gay la societate, legile naturii nu pot fi anulate nici macar de propaganda lgbt

   00
  • NOU
   #29

   @Ghenghis – toti delicatii, toti hair-style, make-up si alte prostii din astea, toti aia ce isi tin mainile ca pitzi la mall, pe langa machiati,pensati si imbracati ostentativ ….sunt gay. Pt majoritatea e si un motiv de mandrie sa fie ostentativi, sa provoace si sa-i deranjeze pe ceilalti de aia si parada lor se numeste pride

   Clar sunt si exceptii, ca la orice, insa sunt nesemnificativi cei 1% dintre poponari care nu se incadreaza in categoriile de mai sus.

   00
  • thebblack presupui prea multe despre avPetrescu, e doar un rusofil sosokar pe care il fute grija despre ce fac altii in viata lor privata, considerandu-i anomalii ale naturii. Un mic nazist, cel mai probabil fan noua dreapta, cu gandire medievala, trist si frustrat ca oamenii aia se bucura de viata asa cum stiu ei, pe cand pe el nu-l mai fute nimeni din cauza caracterului sau mic si jegos.
   avPetrescu du-te boss la idolii tai din rassia ca si aia sunt in acelasi film ca si tine, pastratorii familiei traditionale, si lasa-ne pe noi aici in depravarea noastra.

   00
  • @avPetrescu, și-mi zici mie de whataboutisme!

   „Dacă toți cei 20 de miliarde ar fi homosexuali”
   Pe bune?!
   Toți indivizii speciei umane (că sunt 8 sau 20 de miliarde) n-au cum să fie homosexuali, așa cum toți cei 8 miliarde de azi nu sunt toți femei, nici nu-s toți bărbați , nici nu aparțin toți unei singure rase, nu au toți ochi căprui sau toți albaștri.
   De asemenea, a mai încercat @Thebblack să-ți explice, sunt gay, nu sterili. O grămadă de homosexuali, bărbați și femei, au copii biologici, concepuți în urma unui contact sexual cu un partener de sex opus.

   Plus că în zilele noastre medicina a evoluat suficient încât să poți avea copii fără să ai contact sexual cu un partener de sex opus.

   Un procent din oameni au fost homosexuali încă de când omenirea s-a dat jos din copaci. Cu toate astea, la care se adaugă dezastrele naturale, bolile, războaiele și alte cataclisme, omenirea ajuns la 8 miliarde de indivizi.

   Așa că nu te teme, chiar dacă, reducând la absurd, toți oamenii ajung homosexuali, omenirea nu e în pericol.

   00
  • NOU
   #32

   Adita papusel am mai spus ca nu intereseaza pe nimeni ca tu stai capra acasa ci cand faceti propaganda peste tot inclusiv in scoli.

   @AB – deja propaganda lgbt prezina familia hetero ca fiind ceva demodat si retrograd iar relatii lgbt ca fiind viitorul de urmat cu consecinte evidente in scaderea natalitatii in tarile in care propaganda lgbt e promovata intens. In ritmul asta foarte probabil in 20 de ani familia hetero va fi ilegala si vor fi acceptate doar relatiile gay.

   00
 2. Sper ca se vor „sinucide” în pușcărie.

  00
  • Putem doar spera 🤞🏻

   00
  • sa le dea o masina + o canistra de benzina + destination: ambasada rusiei
   Asa ar trebui sa fie pedepsele in cazuri de abuzuri asupra copiilor:
   1. X ani de puscarie
   2. end it fast in gardul ambasadei rusiei

   00
 3. we live in a society

  00
 4. Ștreangul este rapid și decent. In cazul ăstora, e nevoie sa revenim la metode medievale, spanish inquisition style!

  Am mai văzut-o și pe aia din Timișoara care și-a omorât copiii…🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  00
  • Aia de la Timișoara nu și-a omorât copiii în sensul că i-a ucis cu sânge rece pe ăia mici, în timp ce ea a rămas sănătoasă și în viață, bine-merci.
   Ăia s-a sinucis luând-și copiii cu ea. Îmi mai amintesc câteva cazuri d-astea
   Dl Coloja cred că ar putea confirma că e o diferență uriașă.

   Chiar nu vreau să știu în ce hal de depresie și/sau disperare și/sau alte stări psihice nașpa erau femeile alea.

   00
  • Fiecare este liber sa facă ce vrea cu viața lui dar n-ai niciun drept asupra altora!!!
   Nici n-am menționat ca și ea a murit pentru ca mi-e indiferent!
   Hai sa nu dam vina pe depresie pentru a scuza ceea ce nu poate fi scuzat!!! Nu văd ce depresie poți avea, Astel încât sa mai iei doua suflete cu tine!!!

   Dacă îmi dau cu părerea despre depresia mamei, ma acuzați de misoginism sau sexism…

   00
  • Nu cred că am avut vreodată depresie, dar chiar pot să văd cum cineva poate ajunge într-o stare psihică în care vrea să plece departe de viața asta, luându-ți copiii cu el/ea.

   Oamenii cu depresie nu mai văd viața si nu mai gândesc ca noi, ăștilalți, care n-am trecut prin așa ceva.

   00
  • @AB, doamna care s-a aruncat, cel puțin asta am citit în presă, terminase facultatea de psihologie.
   Vreau să cred că nu e o rușine să apelezi la un fost coleg de facultate care profesează și să-i ceri ajutorul. Sau?

   00
  • @Paco, habar n-am ce a fost în capul ei.

   În altă dezordine de idei, și eu am terminat dreptul, ba chiar am profesat și profesez în domeniu, dar asta nu m-a făcut întotdeauna capabila sa recunosc când mi s-a încălcat un drept și/sau capabilă să mi-l apăr. :)

   00
 5. NOU
  #43

  Iluzia că omul este o ființă superioară, inteligentă, rațională, ne este spulberată zi de zi. Trăind vremuri în care revoluția științifică și tehnologică este deja ceva banal, avem impresia că toți participăm activ, că civilizația (impusă cu forța de obicei) e ceva de la sine înțeles. Nimic mai fals. Pune copacul la dispoziție și 90% din populația Terrei se va urca instant înapoi în el. Există animale care își chinuie sau chiar își omoară puii. De ce ar face omul excepție? De frică! Spânzurați? Nooo… Bătuți, torturați și plimbați în cuști prin piețe și orașe, ca exemple de animale degenerate.

  00
  • Omul din prea multa istetime a taiat copacul sa isi renege originile, asa ca si daca ar vrea sa se intoarca inapoi in el nu ar mai avea unde, poate doar la obiceiurile avute cand sa coborat din el se poate intoarce, si asta vedem ca se poate.

   00
 6. NOU
  #45

  Serios acum , cum as putea comenta la asa ceva? Pot doar sa ma ascund undeva, de rusine ca fac parte, cel putin teoretic, din aceeasi specie si natie cu astia doi.

  00
 7. dincolo de indignarea si furia de pe acest blog, in romania, copilul ramane o proprietate a parintilor, care cred ca au drept de viata si de moarte asupra lor, de multe ori considerandu-i un obiect sau in cel mai bun caz, o obligatie.

  00
  • Problema e ca cel mai mult se inmultesc oamenii fara educatie/cariera.
   Cei care au o scoala in spate si o cariera din pacate nu prea au timp si chef de facut copii.

   00
  • Aceeași fractura logica precum mai sus… de la un oribil caz particular, forțam nota de dragul de a ne face auziți și dam impresia de caz general!
   Ma uit in curtea mea, ma uit in curțile prietenilor…. Niciunul nu și-a tratat astfel copilul! Sunt iubiți, sunt respectați, sunt protejați!

   Nu contesta nimeni ca exista animale (doar comentam la un astfel de articol) dar … sa nu generalizam!!
   Dacă începem și generalizam, ne trezim doar cu alde stanciu, care are impresia ca ești deștept dacă n-ai copii!!! Nu ca ai fi mai deștept dacă ai copii, dar înțelegeți ideea

   00
  • @Misu: fara nici un fel de ironie, ma bucur pentru tine si pentru cei din jurul tau ca sunteti norocosi.

   00
  • NOU
   #50

   @Misu – cel mai usor e de pus etichete, in cazul asta – toate familiile traditionale isi abuzeaza copii.

   00
 8. Ar trebui omorati amandoi.

  00
  • Asta e adevarata discuție, de fapt!!
   Tu ai dreptate și toți susțin ideea asta dar problema este… cine sa o facă?? Ca ideea de societate civilizata se bate cap in cap cu ideea de a lua viața cuiva, chiar dacă nu poate fi considerat om!
   Eu, in mod cert, n-as putea sa iau viața cuiva! singura excepție pe care o văd in momentul de fata, ar fi ca acea persoana sa ii facă vreun mare rău copilului meu.

   00
  • Nu mai exista = zero sanse sa repete raul facut.
   Face rau intentionat unui copil, il dezumanizeaza, il reduce la stadiul de jucarie sexuala, ii fute la propriu toata viata, il chinuie ca sa fie pe intelesul tuturor astora sensibili si cu drepturile in gura.
   Plm, asta cred eu!

   00
  • Misu poti , de exemplu, sa ii trimiti intr o vizita in Mariupol

   00
 9. Abuzat sexual, in sensul ca il foloseau pentru o nisa abjecta , pe videochat ? Ca pizdulici care o fac ‘mainstream’ avem garla pe aici pe plaiuri mioritice…si judecand dupa ce masini au, e foarte lucrativ…se pare ca pe domeniul curvasariei online si offline, suntem campioni mondiali…bine, suntem curve (la figurat) iar unele si la propriu, si la joburile ‘normale’ , respectabile, si in relatiile interumane…
  Traind in rromanica, as fi curios de ipoteza asta, cu videochat-ul…tot cretini raman cei doi si in varianta asta, dar daca e adevarata, poate ne punem niste semne de intrebare referitoare la cum a ajuns tara asta…jurnalistii ? Sau e de munca, de investigat ? Si e mai usor sa iei publicitate de la un suedej ‘investitor imobiliar’ ?

  00
 10. Nu am citit articolul ca e greu de digerat pentru mine. Animalele alea nu au nicio legatura cu o familie fie ea traditionala sau nu. Nu trebuie inclusi in niciun tip de familie. Sper sa moara in puscarie

  00
 11. Încep sa cred ca dreptul de a avea copii trebuie reglementat prin lege.
  Înjurați-ma cât vreți voi. Dar așa nu merge treaba.
  Și când mai vezi ca prin țările civilizate chipurile încep sa ai drepturi gen sa schimbi sexul copilului când ai tu chef și alte bazaconii e deja horror.

  00
  • Am o veste proasta, în România este perfect legal sa iti schimbi sexul. Mai mult decât atât, eventualele operații necesare/tratamente sunt suportate de către casa de asigurări.

   In Romania, lucrurile sunt clare: pana la 18 ani decid părinții dacă o astfel de schimbare este necesara, după aia pot decide chiar copiii.

   În tarile alea civilizate se dezbate intens dacă copiii pot decide fără acordul părinților schimbarea respectiva sau daca părinții au dreptul de a alege/schimba sexul copiilor fără acordul lor.

   00
  • NOU
   #59

   Asta e un efect direct al propagandei lgbtq, un adolescent din cauza dereglarilor hormonale, normale la varsta aia, poate experimenta dar asta nu inseamna neaparat ca e homosexual, iar schimbarea sexului devine un traumatism care marcheaza toata viata.

   00
  • Perfect de acord cu voi si legat de schimbarea sexului in România habar nu știam ca e voie.
   Și legat de subiectul lgbt morții lor nici nu vreau sa ma gândesc ce impact are posibilitatea de a adopta un copil.

   00
  • NOU
   #61

   Un copil hetero adoptat de o familie lgbt va fi traumatizat toata viata, copii imita ceea ce vad la parinti iar adolescenta oricum e o perioada extrem de dificila iar pt copil va fi cu atat greu sa invete sa ce inseamna o relatie diferita fata de cea defecta a parintilor insa care lui i s-a prezentat ca fiind firesca si normala.

   00
  • NOU
   #62

   deci o relatie homosexuala este automat „defecta”. dar da, propaganda, whataboutism…

   00
  • Ori sunteti prea tineri, ori prea batrani si vi s-a futut memoria, dar in Romania prima operatie de schimbare de sex ultramediatizata s-a facut prin anii 90, si inaintea ei au mai fost altele facute fara mediatizare. Lumea se uita amuzata la Sorin-Sorina, ca asa se numeste persoana, fara scrasnete din dinti fara pumni incordati in directia occidentului decadent care aduce schimbare de sex prin neomarxism, sau cum zic copiii acum.

   00
  • NOU
   #64

   @theblack – orice relatie nenaturala e defecta, cum am mai scris nici macar propaganda lgbtq+ nu poate schimba legile nescrise ale naturii in care o relatie normala e intre un barbat si o femeie in urma careia apar copiii lucru care asigura perpetuarea speciei. Daca adam si eva erau gay si lesbi nu mai exista nimeni,nici macar elgibitistii, e foarte simplu.

   00
  • NOU
   #65

   Sau in fine , ca sa nu supar haterii bisericii, daca maimutele care au coborat din copac erau toate homosexuale, nu mai exista omenirea.

   00
  • NOU
   #66

   av, deci la tine relatia dintre 2 oameni, oricine ar fi ei, este una pur si exclusiv sexuala.

   sa inteleg ca relatia ta cu mama ta este normala sau defecta?

   00
  • NOU
   #67

   @theblack – pai evident ca exista relati familialez de prietenie….insa nu despre asta e vorba.

   00
 12. În populația generală avem 1.000/1.200 cazuri similare de abuz anual.
  Problema noastră ca societate nu este faptul că avem așa ceva(doar în utopia sovietică crima nu există(Child 44)). Întotdeauna vom avea un procent, ce facem cu el?
  1/5 cazuri încercăm să îi convingem să nu depună plângere. 3/4 din cazuri îi iertăm.
  Iar dacă copiii scapă cumva îi zburăm de pe trecerea de pietoni cu minim 89km/h, ignorând cele două presemnalizări și fără semnale de avertizare(habemus expertiza tehnică). Sau, dacă copiii erau pe trotuar, ținem la sertar dosarul până…
  Și stai și te gândești: ce ființă reprobabilă ar ierta așa ceva? Soacra?
  Nu, polițiștii și judecătoarele(Țăndărei FTW)
  Ștreang avem, de ”Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil” ducem lipsă.

  00
 13. R. Coloja ar putea scrie un articol interesant pe tema asta. Ce anume ii determina pe parinti sa-si abuzeze propriii copii? Bebelus abuzat sexual de cea care i-a dat viata. Animale proaste si scelerate. E ceva profund patologic. Mie mi-a ramas in minte si cazul Madalinei Pristavita, care si-a omorat fetita de 2 ani bagand-o in masina de spalat in functiune, printre altele. As fi vrut ca mintea sa dea shut down la astfel de cazuri.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube