sincere felicitări Lingăului pentru recentele succese pe toate fronturile cu bani

Şi dacă tot vă spuneamJeg ia bani de la Lingău, în schimbul mailurilor dintre mine şi restul participanţilor la campania Logan, ia să vedem cu ce se mai ocupă Ciutacu în timpul liber…

GES SA
Starea firmei: functiune
Sediu: Aleea FABRICII nr. 1, ORAS BOLDESTI-SCAENI, judetul Prahova
Durata societatii: nelimitata.
Data ultimei înregistrari:28.03.2007

Date despre asociati

SC LAMINATE SA
Cota de participare la beneficii:69.606769 %

SC AEDIFICIA CARPATI SA
Cota de participare la beneficii:4.971912 %

SC SUPREMO CORPORATION SRL
Cota de participare la beneficii:9.943824 %

SC UNIREA INTERNATIONAL TRADING 95 SRL
Cota de participare la beneficii:9.943824 %

ASOCIATIA PRO GES
Cota de participare la beneficii:4.971912 %

Administratori / manageri
CIUTACU VICTOR GABRIEL
Calitate: administrator.
Data numirii: 15.09.2005.
Data expirarii mandatului: 15.09.2009
Durata mandatului: 4 ani.

Activitate principala conform codificarii: ( CAEN Rev.1 )
2611 – Fabricarea sticlei plate

Aedificia Carpaţi era o vacă de muls a PSD, câstigătoare de contracte cu statul (are sediul lângă Palatul Cotroceni, pentru fi mai aproape de Iliescu în vremurile bune), iar Laminate SA e una din firmele controlate de Fathi Taher, un binecunoscut arab cu bani (350 milioane euro, conform Capital), băgat în tot felul de firme şi afaceri necurate. Citiţi articolul din Săptămâna Financiară, merită.

Şi aduceţi-vă aminte că un alt ziarist, decedat acum, era în consiliul de administraţie al hotelului Marriott. Şi atât ziaristul, cât şi colegul lui, Cristian Tudor Popescu, se dedulciseră la banii PSDului.

Oare nu îi da Felix destui bani Lingăului, încât acesta merge să cerşească de la arabii psdului? Daca esti sluga PSDului, de ce te ascunzi şi dai poze cu Tăriceanu? La derută?

Vai ce începe să îmi placă jurnalismul de investigaţie…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. NOU
  #1

  Eh, mai ai pana sa il prinzi din urma pe Louis Lazaruş. Da macar un Lamborghini in leasing sa iti iei. :D

  00
 2. Aedificia Carpaţi lucreaza in general pentru stat indiferent de regim. Domnul Badea se misca destul de bine cu orice guvernare, e ca un cameleon. E destul de subtil ca oricine din bransa constructorilor, merge pe burta si isi face treaba. Pacat ca e politicul la mijloc. Se pare ca de influenta lui nu o sa scapam prea curind.
  Cit despre faptul ca e implicat si el (Ciutacu ) la o firma sau doua nu ma impresioneaza prea mult. Nu e singurul. E o obisnuinta in Romanica. In curind o sa ignoram aspectele astea. Daca nu da tunuri si treaba merge fara datorii, de ce nu.

  00
 3. bravo domnu’

  00
 4. Offf…invidia asta!
  Zoso,ai grija sa nu faci…icter!

  00
 5. zoso , oricat ai incerca , tu nu o sa-ti depasesti complexele de inferioritate , faci o chestie banala crezand ca daca te iei de aia doi , Badea si Ciutacu , o sa fii cunoscut asemeni lor , intr-o zi o sa lingi si tu un cur pe bani multi.
  Degeaba , asa vei ramane , o „vedeta” pe net , vesnic cautand scandal cu altii mai mari ca el , doar s-o intampla sa primesti ceva cascaval de la vreo televiziune.
  Esti un trist !

  00
 6. Zoso, pls, nu il mai considera pe Sorin Rosca Stanescu sursa credibila de informatii. Asta e primul pas spre credibilitate…

  00
 7. ce dai daca ii spun cine e in spate la SC SUPREMO CORPORATION SRL
  :)

  00
 8. zosolica, fa-ti o gasca…o sa ai nevoie…

  00
 9. Zoso, daca ai intrat in bransa ziaristilor de investigatie, in primul rand felicitari. In al doilea rand, fa-ti rost de un obraz nou, precum frantuzoaica aia de l-a primit transplant, fiindca o sa iei flegme de-o sa-ti rugineasca orginalul. In al treilea rand, ai grija cand traversezi strada si din ce pahar bei: baietii astia care se cred eterni nu vor sa imparta nemurirea cu pustii care-si baga nasul in cratitele lor murdare.
  In privinta lui Ciutacu problema nu e ca e bagat in firmele astea de capushat indirect bizonul platitor de taxe. Cand esti consilier la Musetescu, Seres si alti sacali hrapareti, cand esti angajat la Felix cu unicul scop de a-l scuipa pe base, e logic sa te dedulcesti si tu la ciolan. Problema e insa ca domnul Victor Ciutacu se da nu doar geniu ci si vegetarian, if you know what I mean. Ca orice demagog din presa, alde CTP, cu geaca lui proletara sau Jack Cristoiu, cu vesnica vesta de piele tocita la gat, el joaca rolul ziaristului modest, obiectiv, neimplicat, scarbit de meandrele concretului si de curvasaria din politica. Il joaca prost, desigur, ipocrizia i se citeste in ochii de ciuta patetica. Dar ai grija, are destui aplaudaci gata sa huiduie pe oricine are dubii in privinta genialitatii lui. Si daca nu-ti ajung mostrele de clantzai de mai sus, intra la el pe site sa vezi acolo osanale! Bafta multa iti doresc, draga colega, daca tot ai pornit pe drumul asta… :D

  00
 10. znuffy, tu iei in seama comentatorii platiti?

 11. cacatule, investigatiile tale nu mai sunt valabile de ani de zile. in curand o sa descoperi ca ciutacu a fost consilieru’ lu’ musetescu. oricum, ce n-a reusit muntele voi termina eu.

  00
 12. haha, amenintare cu moartea live, ce cretini sunteti (fara discriminare)

  00
 13. Pai zici de Taher, si uiti ca la Supremo e proprietatea fratilor Awdi? ( ).

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube