Şi când credeam că am scăpat de o fosilă

C.T. Popescu, Cătălin Tolontan, Cristian Hostiuc, Cristian Stoianovici, Ovidiu Nahoi şi Dan Horaţiu Popa au fost aleşi membri ai Colegiului Director al Asociaţiei Jurnaliştilor din România (AJR), sâmbătă, la Adunarea Generală a organizaţiei, ei având un mandat limitat de un an.

(Mediafax)

Asta după ce marţi, 15 ianuarie a.c., spunea cui vrea să îl asculte că nu mai candidează nici la CRP, nici la AJR.

ps: bre Stefane, te credeam băiat deştept, tocmai matale să candidezi în troaca asta? N-ai învăţat nimic de la Turcescu?

jurnalism, stiri, ziare

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Zi ‘multumesc’ ! Daca scoteau un nou ziar ? Un fel de Gandul 2….ii puteau zice ”Panseul publicitar”.

  De fiecare data cand un ziarist se retrage sau pleaca de undeva frica mea cea mare este aparitia unui nou ziar la fel de cretin ca restul de 25-30 de publicatii.

  00
 2. Nu era CTP, acest Moculescu al presei, cel care isi anunta o autosegregare de la tot ceea ce tine de activitati de prezidare, supraveghere si monitorizare?:D

  00
 3. krossfire, aia pe principiul trupelor pop, nu? :)

 4. Da, cam asa s-a format presa si televiziunea romaneasca. Culmea, e consfintita treaba si in manualele de jurnalism. Aia care au falimentat Tele7ABC au ajuns la Antena 1 in frunte cu Cosarca si apoi s-au carat la National.

  Nu ma mira ca solistul vocal de la Gandul sa mai faca vreo doua trei ”side projects” pana ii se opreste motorul la Dacie. (pe care o conduce ”din patriotism”)

  00
 5. uneori reforma porneste din interior, oare de-aia sa se fi bagat beldie?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube