Mereu am admirat naivitatea

Robert Turcescu s-a gândit că n-ar fi rău să candideze la preşedinţia Clubului Român de Presă, după ce Tudor Popescu şi-a dat demisia. Turcescu e naiv încât să creadă că nişte rechini îl vor lăsa pe el să fie şef peste interesele lor. Hai să fim serioşi. Doar nu vrea Rosca Stănescu, CTP sau Horică să reformeze clasa jurnaliştilor, să înceapă ăia să gândească pentru ei. CTPul e nemulţumit că ziariştii câştigă nişte bani mai mulţi, d-apăi să înceapă să ceară patronilor drepturi şi privilegii! Nu. Ziariştii sunt nişte sclavi angajaţi să care pietre de moară, care se bucură ca nişte copii şi cred că l-au luat pe Dumnezeu de un picior atunci când Cosmote îi iau în brate 3 zile să îi ducă în Grecia sau când primesc un stick de 128mb de la nu ştiu ce firmă.

Popescu, pe de altă parte, se plânge într-un interviu din Caţavencu că el nu face politica nimănui şi că primeşte bani puţini la Vîntu, căruia nu i-a vândut „Gândul” că e afacerist oneros, dar în schimb nu are nici o jenă să îi pape banii pe apariţii televizate la Realitatea (400€ pe lună,  după unele surse).

Apropos de interviul din Caţavencu, că alţii n-au avut curaj să comenteze, minciuni cu carul acolo, umblă tot cu Dacia, a doua, după ce aia proletară a donat-o probabil unui camin de bătrani (şi Renaultul cu care venea la Adevărul a fost confiscat de guzganul rozaliu) dimpreună cu geaca aia de mătase luată din Europa, iar acum cere pentru apariţiile pe micul ecran cât ar cere un profesor sau un inginer.

Dle Popescu, dau eu un milion să veniţi la mine de Crăciun să staţi de vorbă cu tata 2 ore, să faceţi analize ca doi ingineri. Puteti rămâne şi la masă, dacă vreţi, mama găteşte delicios…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Sorry, da’ cred ca Turcescu ia mult mai multi bani de la Vintu decit CTP, iar in conditiile in care emisiunea vinde publicitate de aprox. 10000 euro e mai mult decit rezonabil.

  00
 2. vin si io la masa ^^

  00
 3. Il trimit si eu pe tata, ce e tot inginer ;), din pacate el a vandut Dacia :D

  00
 4. Desi uneori face jocuri necurate, CTP este un jurnalist de exceptie. Nu cred ca trebuie sa cadem in capcana de a-i da oricarui entertainer titlul de jurnalist. Mai citesc din cand in cand cate un articol de prin ziarele cumparate de tata si ma uimeste faptul ca unii scriu desi nu au pic de pana/stofa de jurnalist. Presa de ancheta incepe sa se piarda, luandu-i locul mondenitatile si barfele de colt de strada, prezentate dobitoceste de unii reprezentanti ai „generatiei tinere”. Decat sa citesc aberatii prin ziare, mai bine citesc un blog bine scris!
  Cat desre CRP, nu ma intereseaza cine o sa-i urmeze lui Popescu. Sa-si dea din cur in cap…

  00
 5. Nu inteleg de ce ar fi Turcescu mai potrivit decat CTP la acel post, cred ca exista putina naivitate si in asta… pe de alta parte CTP era ceva mai „convenabil” in postul respectiv, el alegand sa-si dea demisia cand a vazut ca treaba mai rau se impute, pe cand Turcescu s-ar putea sa aiba mai mult tupeu de atat, stim bine ca nu ar conveni multora ca Turcescu sa sara cu gura mare pe la televiziuni si prn ziare precum ca nu-i convin lui tentaculele pe care le simte prin spatele unor articole, stiri sau mai stiu eu ce manevre ale „grupurilor de interese” asa ca voturi pentru nea’ R.T. … nada…

  00
 6. lol @ zoso si inginerii.
  Daca ai terminat Facultatea de Jurnalism asta nu inseamna ca esti jurnalist. CTPu’ ca inginer are mai mult credit decat 99% din astia iesiti de pe bancile cu profil umanist.

  Iar Turcescu, intr-adevar „vrabia malai viseaza”.

  Si presa, si media tv, (si blog-urile) au o problema de credibilitate tot mai mare in ultima vreme, in principal din cauza faptului ca se mananca intre ei … fie pt bani, fie din orgolii lovite.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile