Şi “Adevărul” sunt grămadă pe online

Lăsând-o la o parte pe amanta lui Patriciu şi pe dobi-Chioţea, hai să vă arăt de ce şi cum sunt adevărul.ro varză pe online. Accesaţi acest link şi spuneţi-mi două lucruri:

 1. cum fac să ajung la articol care însoţeşte acea galerie? galeria e indexată foarte bine în google, am ajuns la ea căutâd acel nume propriu. dar banuiesc că galeria e asociata unui articol. cum ajung la el?

 2. sunteţi tentat să daţi click pe logoul “adevărul”, aflat în partea dreapta a paginii?  cu ce ajută el?

Şi, ca să vedeţi că nu e întâmplător, Ştefan Onica, director pe online la trust, a lucrat la hotnews şi, în doi ani de când lucrează pe online, nu a aflat cum se pun nişte linkuri la profil. Cu oameni ca ăştia vrea Imre să facă succes pe net?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. NOU
  #1

  Nu au ei succes extraordinar pe hartie. Ce sa mai vorbim de online.

  00
 2. INteresante ca nenea ala nu are bani de rate dar are o remorca pt bicicleta de vreo 200 de euro

  00
 3. NOU
  #3

  A incercat cineva m.adevarul.ro de pe un browser decent de mobil?
  Mie imi zice ca e doar pentru mobile si ma redirecteaza catre adevarul.ro care ma trimite inapoi catre mobil ca doar sunt de pe un mobile device 🙂

  00
 4. Oamenii nu sunt angajati pe ce stiu sa faca…
  Pe pile , in rest 2 3 oameni profesionisti sunt deajuns! 🙂 ei duc greul altii se lauda! 🙂

  00
 5. NOU
  #5

  Si asta nu e tot. Daca intri pe o stire de pe cluj.adevarul.ro de exemplu, nu mai ai cum sa revii pe cluj.adevarul.ro pentru ca nu exista un buton care sa te duca pe prima pagina a editiei locale. Toate link-urile duc catre adevarul.ro
  Ma mir cum nimeni de la tehnic n-a sesizat chestiile astea esentiale.
   
   

  00
 6. NOU
  #6

  :)) Nici cei din public nu pot sesiza ceva. Ma indoiesc ca cei de la tehnic au cum sa observe.
  Eu am incercat sa sesizez problema mea cu mobilul. Am vrut sa gasesc un amarat de e-mail de contact tehnic sau macar pe cineva care ar parea sa poata fi contactat in problema asta.
  M-am invartit vreo 5 minute in prima faza si alte 5 minute dupa. Asta e, n-am fost descurcaret. Cum Zoso are multi cititori zilnici, eu zic ca in sfarsit se va rezolva problema.

  00
 7. În primul rând probabil tocmai dl Imre habar n-are cu ce se mănâncă un site, și angajații, dacă văd că merge și-așa, de ce să-și bată capul? Leafa merge, dă-l dracu’ de fraier. Și n-o spun ca dezaprobare pt cei responsabili de site, ci chiar pt cei care i-au angajat, cu dl Imre-n frunte. La așa fraieri așa servicii, nu? Nu cere dl Imre să fie furat, dacă nu știe să verifice?
   
  Conștiința își are rostul când e vorba de-un bun public sau de interesul național, dar nu și-n cazul unei afaceri – mai ales afacerea unui șef prost, sau care n-are deloc pregătire pt domeniul în care vrea să-și dezvolte afacerile.

  00
 8. Voi ajunge sa spun numai ‘lipsa de profesionalism’. Ne cacam pe noi cu treaba aia ‘experienta’, dar nici aia nu e ca la carte.

  00
 9. Din ce stiu eu, omul pleaca de acolo incepand cu  1 iunie.
   

  00
 10. Saracu’ om. A vrut si el un fleac de 30000 euro si acum hotii de bancheri vor banii inapoi…

  00
 11. Uite ocazia anului, google cere spam reporturi in romana: http://www.mattcutts.com/blog/spam-reports-in-five-languages/

  00
 12. In ultima poza i-au spus aluia Cristian Dume iar in restul Cristian Duma. Oare cum il cheama pe om ?

  00
 13. nu-ti ramane decat sa accesezi homepege-ul si sa folosesti search-ul , asta doar daca nu .. e indexat prost si nu are link de urmarire a rezultatului 🙂 .

  00
 14. Adevarul e fun 🙂
  https://adevarul.ro/locale/oradea/afisele-vand-licenta-disparut-urma-declansarea-anchete-1_50ad4f047c42d5a66392b73f/index.html
  Clar rolul Cameliei Stan in poveste: a observat, s-a mirat, a declarat.

  00
 15. NOU
  #15

  Singura explicatie ar fi ca cei de la Adevarul nu s-au chinuit sa-i acorde cateva randuri persoanei in cauza, deci, nu exista niciun articol catre care sa fi indrumat.

  00
 16. Mai cred ca a plecat/va pleca de acolo odata cu Cornetenu… din cate info am eu isi caute pe online oameni care sa aduca 21 de mil de unici pe luna doar pe adevarul.ro , afirmatie marca Imre…MAXIM am zis.

  00
 17. Usability fail.

  00
 18. Cu oameni ca Imre vrea Patriciu sa faca succes, pe net sau aiurea?

  00
 19. se poate ajunge simplu:
  stergi din bara de comanda tot ce este dupa ultimul / inclusiv, dai enter si te duce automat la pagina din ziar care contine linckul spre slide show, daca acesta e legat de un articol inseamna ca asta vei gasi, si asa si este: http://www.adevarul.ro/locale/oradea/Cristian-Duma-ajuns-Bucuresti-BCR_0_254974730.html

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube