Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Mno, daca nu se ascund ii iertam de data asta:P

  00
 2. Shopmania – un produs asesoft, actionarul din spatele Emag. Le sta foarte bine …

  00
 3. Zoso, cred ca ar trebui sa incerci sa urmaresti mai cu atentie pentru ca ai omis ceva… Daca te vei uita in cache-ul de la Google vei observa ca pagina corespunzatoare acelui produs a existat:

  Faptul ca acel produs nu mai exista se datoreaza disparitiei produsului sau magazinului respectiv din indexul ShopMania fapt care cauzeaza redirectul catre pagina de categorie motiv pentru care produsul nici nu se mai regaseste pe site la o cautare si nici nu are vreun link direct catre el – uite-te la linkul initial de la google ca sa iti dai seama (chiar ar fi complet stupid sa se foloseasca o asemenea practica in scopuri de optimizare)

  In ceea ce priveste afisarea cautarilor frecvente ale unui site nu cred ca acesta poate fi considerat spam (cel putin nu conform regulilor Google) atat timp cat rezultatele sunt corecte si perfect relevante pentru pagina respectiva. Iti pot da multe exemple dar am sa ma rezum doar la 3 siteuri similare zic eu destul de cunoscute:

  https://shopping.yahoo.com/

  00
 4. Exista un mic procent de produse care pot sa dispara de la o zi la alta si atunci automat paginile respective nu mai exista. Iti poti da seama daca te uiti la pagina din cache si la URL sau daca vei cauta alte situatii similare.

  Daca pagina respectiva era lasata pe site odata ce produsul respectiv disparea atunci era intradevar o problema dar redirectionarea la o pagina generala nu e nici pe departe un lucru anormal sau macar favorabil site-ului…

  00
 5. Ia uite ce are asta de vanzare 🙂

  00
 6. Shopmania.ro este o alta retea sociala, gen neogen si hi5.com. S-a pierdut nuanta de comparator de preturi.

  00
 7. NOU
  #8

  @sorin: Shopmania nu este deloc o retea sociala si exagerezi maxim cand alaturi un comparator de preturi unui hi5. Faptul ca pe langa serviciul de comparatii iti pune la dispozitie si o comunitate de utilizatori (care schimba impresii despre produsele prezente pe site) nu poate decat sa fie un plus pentru Shopmania; nu vad la competitie ceva similar.

  00
 8. Eu ma intreb totusi DE CE a disparut produsul respectiv?

  Nu-l aveti la vanzare in reteaua voastra imensa? Il are doar concurenta? Altfel de ce sa stergi un produs care exista pe piata? Sau, de fapt, chiar daca nu MAI exista pe piata si a existat la un moment dat… pagina trebuie sa ramana.

 9. Urat de tot! Google imi multumeste pentru raport!

  00
 10. Iata ce a facut firmei noastre Shopmania:
  Ne-am inscris magazinul online pe shopmania. O firma concurenta de a noastra a vazut ca ne-am inscris si a trimis un mandat prin care au cerut excluderea noastra pentru ca ei considera ca noi vindem produsele unei marci fara autorizatie. Firma respectiva le-a trimis scanata si scrisoarea unui avocat (scrisoare destinata noua), de la care Shopmania s-a speriat si ne-a excluse imediat. Trecand peste faptul ca firma respectiva joaca cu carti murdare, noi degeaba am trimis o alta scrisoare de la un cabinet de avocatura renumita, cum ca legile EU nu permit restrictionarea distributiei unei marci pe baza exclusivitatii distributiei pe tara, Shopmania nu isi mai misca urechile si nici nu ne mai raspund la cererile de clarificare.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube