Seceleanu de la SpamCorp e…de nu se poate!

In alta ordine de idei, tocmai ce am vazut rezultatele ultimului studiu socio-demografic realizat SATI, trimise in piata in cursul zilei de astazi. Si observ ca targetul comercial 19-49 urban, studii medii si superioare, reprezinta 73.6% din audienta 9AM si numai 70.9% din audienta HotNews. Asta in conditiile in care HotNews se vinde de 2.2 ori mai mai scump decat 9AM (99 ron CPM vs 45 ron CPM) ! Dragos, sunteti siguri-siguri ca voi sunteti printre cei care isi doresc ca buyingul sa se faca pe criterii de audienta si eficienta?

De aici. Cat de nesimtit sa fii sa comentezi, cand tu faci spam mizerabil zi de zi?

Carmen si Pvdre sunt doi utilizatori ale caror profile au fost clonate in reteaua de spam-siteuri internetcorp. Probabil si ei primesc zi de zi, ca si altii, emailuri cu ce se mai intampla in reteaua IC. Rezultate care se vad in SATI destul de bine.

Macar taci. Lasa-i pe aia care nu fac spam jegos sa vorbeasca. Ah, si nu iti face iluzii ca daca v-ati smecherit si ati mixat profilele sa nu fie atat de evident ca sunt mutate de colo nu s-a prins nimeni.

Ce putem face? Mergeti aici, bifati Other si in casuta de sub puneti “noresults”. Puteti folosi pagina asta ca exemplu negativ. Sau asta, asta, asta. Pagini despre care ilustrul spammer inocent spune ca nu exista. Si Dragos Stanca la fel. Si Siminel.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Pana acum chiar niciodata nu am raportat nimic la Google, insa vad ca nesimtirea devine tot mai mare, asa ca…

  We’ve received your spam report for https://www.9am.ro/error.htm

  00
 2. Continuati tot asa si de maine , daca se vor raporta toti intre ei … nu o sa mai gasim nimic pe google.

  00
 3. Doamne nu va invatati, nimeni nu face spam. Toti au numai continut de calitate si search-uri relevante in google chir daca ajungi intr-o pagina goala. De aia numai gasim nimic pe google, sa umplut internetu de spammeri.

  00
 4. „Thank you for submitting a spam report. We will investigate the situation you describe”

  Cre’c-ar trebui sa faci un mini tutorial de 3 randuri sa zici la lume cum se face raportarea . De fiecare date cand ii prinzi, dai link catre tutorial.

  00
 5. „…s-a umplut internetu de spammeri…”
  suna mai bine daca-i zici direct pe sleau: s-a umplut interneu de cacat (direct de la sursa) si ei ii zic continut de calitate, premium cica… :)))))

  00
 6. Mică sugestie gramaticală: doi utilizatori ai caror profile > doi utilizatori ale căror profile.

  00
 7. @Simple: Niciuna dintre paginile date aici ca exemplu nu sînt indexate de Google, deci este inutil să le mai raportezi.

  De ce nu sînt indexate? Aici e mai interesant. Google Webmaster Tools recomandă următoarele metode pentru ca o pagină să nu fie indexată: HTTP code 404 sau 410, META noindex sau excludere din robots.txt. Niciuna nu se aplică pentru paginile astea.

  Poate că au fost deja excluse din Google cu altă ocazie şi din alt motiv decît cele enumerate mai sus…

  00
 8. nu sunt indexate ca au mai fost raportate cu alte ocazii.plus ca baietii au impresia ca sunt smecheri.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)