Să îl scoatem un pic la tablă pe Tăpălagă

Bosulică, nu te întreb cum a ajuns Cristi Sima să dețină 10% din coșmelia care îți plătea salariul, sau cum se făceau știrile la coșmelia unde lucrai, că sunt lucruri vechi, și un jurnalism cu fler ca tine nu știa prostii din astea, la fel cum nici CTP nu știa că Adevărul e deținut și finanțat de PSD sau că colegii lui redactori șefi adjuncți făceau bani pe lângă seriviciu.

Hai să te întreb ceva mai recent. Nu e un pic stupid să ceri de la stat și de la oameni ceva ce tu nu oferi? Plătit oamenii care ți-au făcut site-ul? Nu prea prima oară. Pe ăia aduși să-ți îndrepte coșmelia după ce a râs tot netul de tine i-ai plătit? Au făcut ei o treabă bună? La coșmelia asta nouă, economucipedia, ai plătit lucrarea? Din nou, au făcut o treabă bună? Ai întrebat pe cineva?

Vezi tu, e ușor să comentezi când nu oferi ceea ce ceri. Muncă bine făcută. Tu nu oferi asta, politicienii nu oferă asta, eu nu ofer asta, dar toți suntem cu gura mare că vrem o țară mai bună. Păi cine s-o facă, nene?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. E vba de doar un alt „j’accuse!”, si e doar pt like-uri/click-bait.

  00
 2. Diferenta e ca el nu o face pe banii publici, pe care eu si tu ii platim.

  00
  • Boss.. ai inteles nimic .. este vorba de principiu.. ti-ar conveni sa muncesti o luna la betoane si la sfarsit de luna sa iti arate angajatorul degetul mijlociu? este o fapta de iertat daca se intampla la privat si devine abominabil daca o faci in functie publica?

   00
  • @andrei

   este o fapta de iertat daca se intampla la privat si devine abominabil daca o faci in functie publica?

   Ai fi surprins câți gândesc așa.
   Mai stăi p-aci pe blog, când mai zice Vali de corupție, și ai să vezi cum corupția din privat (favoritisme, cumetrii, nepotisme…) e scuzată.

   00
 3. furia e un fel de miau. furie la cine? la 2-3 oameni din 10? restul se gandesc sa faca un gratar cand iese gigel de la ATI. daca nu scapa, facem gratar in cinstea lui.

  00
 4. Re: OMG OMG OMG!!! bit.ly/3iXzy9D

  Ce-l mai ling in cur pe Catzu; dar sa zica ca acea „comisie de taiat hartii” era pe vremea lui Ciolos nici prin gand nu le trece.

  00
  • Pai, in felul asta, jumatate din functionari raman fara obiectul muncii

   00
  • @kilroy

   Din contră, și-au dat seama că e loc de îngroșarea locurilor de muncă la stat, pentru că va trebui crescută schema de personal ca să poată să-și trimită unii altora emailuri.

   00
  • Următorul scenariu : tu acum te duci cu dosarul cu toate actele, ei îl procesau și obțineai avizul
   De acum, tu duci jumătate de dosar, și aștepți că instituția să emită adrese, să facă follow up, să îți completeze ei dosarul și apoi să îl proceseze.
   Cam cât de bine te aștepți să funcționeze?
   Eu sincer mă aștept la: „Respins, nu ați avut dosarul complet in timpul de 15 zile cât aveam să vă răspundem, ori nu aveți, ori nu a ajuns, ori nu s-a eliberat la Taxe și Impozite Ploiești, mergeți acolo și vedeți să răspundă data viitoare când depuneți dosarul la noi”.

   00
 5. Inteleg ca acum verifici chitante, dar eu ma intreb de ce nu ai mers pe Romania TV sau A3 sa-ti citesti stirile? Ma gandesc ca la aia banii nu sunt o problema.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.