ROTLD mai face un pas spre anonimitate

ROTLD, registrul domeniilor .ro, nu mai permite acum nici trimiterea de emailuri către proprietarii domeniilor, făcând datele domeniilor complet anonime. Loc pentru făcut mişmaşuri pentru dom’ Stăicuţ destul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. @vlad: {office,contact,admin,webmaster,sclav}@domeniu.tld functioneaza in majoritatea cazurilor.

  00
 2. NOU
  #2

  Păi ce facem, o luăm la ghici?

  00
 3. @george Da, daca vrei neaparat sa il contactezi. Nu degeaba nu are pus pe pagina, nu?

  00
 4. O sa fie introdusa o alta duda in locul mailului, prin mail se facea prea mult spam, prea multe plangeri.

  00
 5. Si acum ce ar trebui sa fac daca vreau sa contactez pe Y care are site-ul X? Si asa nu raspundeau la emailurile alea, acum nici macar nu le mai avem…

  00
 6. o sa fie prin porumbei voiajori!

  00
 7. eu sunt curios unde lucreaza domnul Boncea, pentru ca la fiecare mizerie de pe rotld apare dansul, pe cal alb, oferind explicatii pline de miez si substanta

  00
 8. @Arhi

  iti citez cu ce se ocupa domnu Radu Boncea
  Software engineer at ROTLD

  00
 9. NOU
  #10

  @arhi daca chiar erai curios ai fi aflat. Dar nu esti curios, doar zici si tu asa

  00
 10. Man, am şi eu o problemă cu ROTLD. Anume că şi-au asumat autoritatea de a interzice „nume de domenii de prost gust”.

  Ştiu că internetul nu mai e liber de multă vreme, dar totuşi, nu vreau să-mi dicteze o cvasi-instituţie ce e de bun gust şi ce nu.

  00
 11. Pura dezinformare:

  RoTLD – Administrare domenii

  Un mail cu parola a fost trimis la adresa de mail a deţinătorului dreptului de folosinţă al domeniului. r***d@rockmania.net.

  Verifică acel email şi autentifică-te aici.

  00
 12. Cea mai tare fază de la RoTLD: trimis scrisoare prin poștă dacă vrei să transferi sau să ștergi domeniul. Știți, o foaie de hârtie, pusă în plic timbrat și apoi într-una din cutiile alea de pe lângă oficiile poștale. Sunt sigur că o să vă aduceți aminte.

  Distracție maximă dacă locuiești în străinătate.

  00
 13. Ce păcat. Nu voi mai putea trimite mailuri la handicapaţii care îmi cer de fiecare dată zeci de mii de Euro pentru transferul unor domenii penale.

  00
 14. Stiti reclamele alea cu Audi vs BMW (sau MB) cu sloganul: „You move ?”
  Cam asa e si aici, ei isi pregatesc japca, noi invatam utilizatorii si cu celalalte extensii si renuntam sa mai facem proiecte pe domenii .ro, domenii care la orice ora poate sa vina cineva sa le stearga (vezi cazul http://www.traian-basescu.ro)

  In general am renuntat sa folosesc domenii .ro pentru chestii in care nu se cere asta. Exista registrari mult mai seriosi in lume decat … ICI & CO.

  00
 15. In curand o sa taie si site-urile :-) pe diverse motive.

  00
 16. hai sa o lamurim p-asta, de ce dracu sa cumperi o mizerie de domeniu.ro si sa te limitezi la 20 de milioane de tarani (romani)?

  in afara catorva insitutii si ziare romanesti nu vad niciun motiv pt care cineva sa-si cumpere .ro

  de ce sa-ti bati capul cu bugetarii aia jegosi angajati la ROTLD cand poti sa cumperi in 2 minute, anonim, un domeniu pe .com ?

  00
 17. Eu ma bucur, aveam un email pe care il foloseam doar la inregistrari domenii si primeam la spam pe el la greu. Clar ca doar din faptul ca era public era bagat pe te miri ce liste de mailuri. Daca cineva vrea sa contacteze sa se foloseasca de contactul pus pe site-uri.

  00
 18. @raul – Mersi ca ma faci taran (nu ca as considera „taran” o jignire, dar in contextul in care ai spus-o tu asta vroia sa fie).
  Relaxeaza-te ca nu esti buricul pamantului.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile