romtelecom is teh sux

RomTelecom pierde, in medie, in jur de 1.000 de clienti zilnic, sustine cotidianul „Atac” analizand statisticile ANRC. Astfel, in anul 2005, 379.953 de romani au renuntat la serviciile operatorului. Potrivit unui raport al ANRC, operatorii alternativi de telefonie au avansat, in sase luni, de la 179.096 de clienti (in 30 iunie 2005) la 432.935 de clienti (in 31 decembrie 2005). Cota de piata a crescut intr-un an de la 1,17% la 9,86% din total. Prin comparatie, abonamentul la RomTelecom este de 5 euro, iar la Astral de 4 euro. Autorul sustine ca Astral mai ofera si alte avantaje fata de RomTelecom.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. daca mentin ritmul de dezvoltare in ceea ce priveste „Internet for business/corporate”, Romtelecom o sa bata si UPC/Astral si RDS (pe segmentul respectiv in primul rand)..telefonia fix (in sensul nou) se schimba rapid, iar injuratii (si vinovatii) de la romtelecom au inceput sa se miste (tarziu si cu consecinte pe piata digitala romaneasca)…vom vedea intr-un an/doi cine s-a miscat mai bine (contracronometru :)

  00
 2. hmm, uite, eu am bagat astral 3 in 1 acum o saptamana, si sunt multumit(nu zic foarte, pentru ca se putea si mai bine). Am abonament la telefon gratis 1 an, impulsul in afara bucurestiului costa mai putin daca dau de pe astral pe RT decat daca as da de pe RT pe RT, netul merge…binisor(60 de kile download chit ca esti pe metro sau exterior, asta inseamna 512kb/sec, si sa nu uitam cat costa 512kb pe extern la o firma de fibra optica). Nu o fi viteza de stat pe torrente, dar pentru navigat e de ajuns. Dar hai sa nu zic hop pana nu am dat ochii cu balta, sunt inca la inceput cu ei si oricum, au si dat cu bata’n balta cand cu instalarea. Astia au contract de terta parte pentru instalari, iar firma care au subcontractat-o este de toata jena, nu stiu nici pe ce lume se afla. Totusi, am rezolvat-o cu tehnicul de la astral, pe care foarte multa lume-l huleste. Eu m-am inteles bine cu baietii, daca stii si cam despre ce sa le zici iti rezolva problema imediat…

  00
 3. Romtelecomul isi va pierde in curand un alt client, adica subsemnata

  00
 4. Eu am, pe langa Astral, si Romtelecom ADSL si merge foarte bine. Cu viteza stau mai prost, dar ca uptime si customer service sunt mult peste Astral. Iar voi astia cu telefonia prin cablu, aveti grija mai, e varza. Nu mai tineti minte reclamele la eRDeEsh? Romtelecom nu e naspa, doar ca s-a trezit cam tarziu.

  00
 5. stai sa vezi ca acum a dat boala Skype in romani :D

  00
 6. Serviciul ClickNet este bun, dar doar pt navigare, fiindca au introdus o limita de trafic foarte naspa (vedeti aici https://www.telekom.ro/. Totusi, se pare ca n-au introdus limita peste tot. Fratele meu are ADSL de cateva luni, fiindca nu era nici o retea de unde sa-si bage net si nu i-au limitat pana acum viteza, desi downloada cu mult peste limita aia specificata.

  00
 7. De curiozitate, au dat drumul la 112 pe Astral/RDS?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube