O idee: avocatul poporului online

tocmai m-a lovit o idee.
Avocatul Poporului online. Bagati un mail la avocatul@poporului.ro si primiti in 3 zile raspuns garantat.
Simplu si eficient.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. dau si eu o idee gratuita
  hartia deja gaurita, ca m-am saturat sa gauresc topuri de hartie pentru indosariere

  00
 2. Avocatul poporului e un serviciu gratuit. Daca te uiti la site-ul lor (www.avp.ro), o sa iti dai seama ca probabil a fost facut de cineva tot gratuit… sau poate pe 1 milion de lei :)
  Concluzie: nu prea le pasa asa tare de partea de on-line.
  Din ce cauza? Pentru ca avocatul poporului se adreseaza in primul rand boborului de rand, nea Vasile de la coada vacii, tata Leana care vinde ceapa-n piata etc. Si ei nu au acces la internet…

  00
 3. lol @ http://www.avp.ro
  Alien vs Predator sau Antiviral Toolkit Pro ? :D

  00
 4. NOU
  #4

  Respectos va rog sa-mi spuneti ce drepturi mi s-ar cuvenii in urma unei inventii (dosar OSIM nr. 145848) care a fost trimis pentru examinare preliminara la Institutul National de Motoare Termice Bucuresti, in jurul datei de 23.o7.1991,iarInstitutul l-a realizat cu succes la Botosani, fara stirea mea. Care este dreptul meu pentru proprietate intelectuala.
  Va multumesc pentru atentie, cu deosebita stima Serbanescu Laurentiu. Brasov 03.03.2007.

  00
 5. UNDE MA POT ADRESA TINAND CONT CA LA NICI 10-12METRI DE CURTILE OAMENILOR SE CONSTRUIESC 2 BLOCURI DE 9 ETAJE ?
  DEJA AU RIDICAT ETJ.4. SI MIE MI S-A FACUT DEJA RAU. NU CUMVA CINE SEMNEAZA ASEMENEA PROIECTE SI APROBARI DORESTE SA SE MUTE IN LOCUL MEU PANA DUPA PRIMUL CUTREMUR?

  00
 6. VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE POT FACE CU UN DOSAR CARE DE 8 ANI NU POATE SA AJUNGA DIN PROCURATURA IN TRIBUNAL,PTR CA 4 STRALUCITI PROCURORI AI PITESTIULUI AU SCRIS „AUTOR NECUNOSCUT „PE EL SI EU LE-AM DAT PE „TAVA”TREI INDIVIZI.? IN DOSARUL ACESTA SOTUL MEU ESTE VICTIMA SI A RAMAS SI CU UN HANDICAP! PANA CAND SI PANA UNDE VOM AJUNGE CU ATATA CORUPTIE????????????

  00
 7. as dori daca se poate sa ami raspundeti la o antrebare am lucrat an cadrul cooperatiei mestesugaresti cu mmunca la domiciliu la o sectie de imprimat si developat fete de masa pictatae developarea se facea manual si se folosea pentru aceasta metoda acid sulfuric si soda am solicitat conduceri sa ami elibereze o adeverinta din care sa rezulte ca am lucrat an mediu toxic si am fost refuzata motivand ca nu poate sa ami elibereze asa ceva tot an cadrul acestei cooperative am facut ucenicie la locul de munca pe o perioada de 3 ani si nici pe aceasta perioada nu ami elibereaza adeverinta am o diploma de absolvire a scoli de mesrii pe cre se spe cifica ;ucenicie la locul de munca pe o perioada de 3 ani cu scoatere din productie pe timpul sdcolarizari de 3 luni va rog sa ami raspundeti daca se poate va multumesc

  00
 8. Buna ziua.

  V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti ce drepturi ar avea femeia cara traieste cu tata in casa noastra, necasatoriti fiind, la bunuri in cazul in care tata ar deceda.Mentionez ca mama noastra a decedat , iar dupa deces noi copii am semnat un act prin care ii dadeam voie tatalui nostru sa vanda apartamentul, pentru ca urma sa ne mutam in apart mostenire de la bunicu, iar tata trebuia sa le restitue fratilor vitregi drepturile materiale care li se cuveneau dupa moartea mamei lor, sotia bunicului.Asadar la acest apartament noi nu mai beneficiem de drepturile din partea mamei.Acum vom beneficia de drepturile din partea tatalui, dar ma gandesc ca nu cumva femeia care traieste cu el va avea drept la apartament, repet ea nu a contribuit cu nimic la acest bun si nici in casa nu a cump nimic.

  Multumesc.

  00
 9. Buna ziua, sunt divortata din 2005 si detin custodia fetitei mele in varsta de 7 ani, incredintata prin hotarare judecatoreasca irevocabila. Tatalui i s-a acordat drept de vizitare de doua ori pe luna. De un an si trei luni, acesta nu a mai platit pensie alimentara si din motive proprii nici nu isi viziteaza copilul. Eu doresc sa ma stabilesc in anul care vine in strainatate, in europa, urmand ca eu sa ma recasatoresc acolo. Intrebarea mea este daca eu plec din tara si ma stabilesc in alta tara din europa, impreuna cu fetita mea, am nevoie de acordul tatalui? Daca plec in vederea stabilirii acolo, care sunt consecintele?
  Va multumesc anticipat

  00
 10. Ce pot sa fac?
  Am semnat un contract de girant fara sa cunosc intelesul unor clauze de exp,,Subsemnata renunt la beneficiul discutiei(urmaririi) fata de creditoarea CAR potrivt art.1662 CCivil.si CAR va putea urmarii la plata pe acela care va voi dintre giranti,fara ca acesta sa poata opune beneficiul de diviziune si ma angajez fata de CAR sa platesc in mod solitar cf.art.1662 CCivil prin retineri lunare din venituri banesti imprumutul girat,,
  Am fost executata silit de CAR.
  Cui sa ma adresez pt.ca am facut contestatie la executare si se pare ca nu am castig.

  00
 11. Buna ziua.As dori daca se poate sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea situatie>Am dat unui cantaret,cu chitanta de mana suma de 1000 ron avans pentru ca acesta sa-mi cante la nunta.Prin acea chitanta acesta se obliga sa-mi cante la nunta impreuna cu 5 instrumentisti,se pare insa ca acesta nu a vorbit cu respectivi instrumentisti iar acestia nu vor canta impreuna cu el.Mai sunt 5 luni pana la nunta iar respectivul nu-mi poate asigura respectiva formatie.Cum pot face sa-mi recuperez banii.Va rog din suflet sa-mi dati un sfat atat eu cat si viitorul meu sot suntem bugetari deci nu prea avem bani din belsug incat sa-i las acesti bani cadou respectivului.Va multumesc anticipat

  00
 12. Buna seara,
  Cine ma poate ajuta am fost fortata sa semnez demisia ?!unde ma pot adresa la ITM am fost dar nimic in acest caz ce sa fac?!

  00
 13. Lucrez inca la Alt Univers 2000 ce s-a desprins din electrica inainte de a se vinde a trecut la sindicat toate caseriile si acum din 04 .08.2011 sunt pus in disponibilizare au spus ca vom primi 10 salarii neimpozate dar deja se vehiculeaza ca vor fi impozate si doresc sa aflu care este adevarul pt. in aceasta institutie sa mai facut multe ale miscari de care sa stiut doar local si nici o alta sectie din zona nu au stiut cind au fost intrebati si nu doresc sa fim mintiti din nou,va rog din tot sufletul daca se poate sa ma lamuriti d-voastra daca aveti posibilitatea va multumesc ,astept un raspunsul de la d-voastra .

  00
 14. Buna ziua!Am avut un imprumut la banca rascoala pe care l-am achitat in luna martie,am cerut sa mi se dea fondul ce il detin in acea banca si mi s-a spus ca pot retrage fondul abia peste doi ani.In acest tmp la acei bani nu creste nici cea mai mica dobanda,si peste doi ani 1900 lei nu vor mai valpra nimic .Cum sa fac si unde trebuie sa ma adresez pentru a scoate acei bani,pentru ca am nevoie de ei avand in vedere ca salariul este mic si stau cu chirie, avand si trei copii.VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube