România pare să aibă și viitor sportiv

Știați că avem o mica națională? Și că zilele astea reprezintă România la Cupa Națiunilor Danone 2015 (singura competiție sub patronajul FIFA), unde se va bate cu echipe din alte 31 de state, cum ar fi Argentina, Anglia, Franța sau Olanda. Ceea ce e mișto, mai ales că fotbalul și sportul românesc nu sunt tocmai în cele mai bune forme.

E de apreciat că Danone investeșțe în asta și acordă atenție copiilor, atât local cât și la nivel global, cupa asta având mari șanse să devină cea mai mare competiție de fotbal pentru copii, dar care nu se adresează numai sportului ci și vieții echilibrate. Anul acesta, de exemplu, la finala pe România a fost lansată Academia de Nutriție Danone, un curs interactiv de nutriție susținut de Cristi Mărgărit.

În 2014 mica națională a României a ajuns până pe locul 6 la campionatul mondial… anul ăsta puteți afla unde o vor duce meciurile din weekend  pe pagina de facebook Cupa Hagi Danone sau pe site.

 

cupa-danone

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. daca lapte nu baga in iaurt, macar bani in sport sa bage

  00
 2. E mare lucru ce face Hagi pt fotbalul românesc. Sunt convins ca nu iese pe minus.

  00
  • Si chiar daca are de castigat, macar isi da tot interesul, in special sa fie un sport curat. Spre deosebire de conducatorii fotbalului de pana acum.

   00
  • Hagi sport curat? A ramas in liga 1 in urma unor rezultate total surprinzatoare. 5-2 cu Steaua, cand Viitorul daduse 5 goluri in intregul campionat si Steaua luase tot vreo 5 pana acum.

   00
  • @Florian: De acord, mai puţin la faza cu sportul curat. Curat a fost şi meciul dintre Steaua şi Viitorul din 2013, când echipa lui Hagi era la retrogradare. Nici blatul de la tort nu e aşa mare.

   00
 3. PR move bro?

  00
 4. Degeaba face Danone curs de nutriţie daca toate tricourile micuţilor sunt pline de reclame la Pepsi şi Lotto Peanuts

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.