TopBlogZosoblack

“aprovizionarea permisă între orele…”

Anunțul de mai jos e pus lângă o piață oarecare. Orele de aprovizionare sunt 6-9 și 18-21. Cineva s-a gândit că atunci este momentul propice. La câteva sute de metri mai încolo e un spital care are intrare din două străzi, ba chiar se poate intra și în curte, și mașina de aprovizionare stă pe banda 1 la ora 7.30, spre deliciul șoferilor. Nu poți să zici nimic, că aprovizionează un spital, ce naiba, ești nesimțit?!

Dar întorcându-ne la piață. La ce ore pleacă și vin oamenii de la muncă? Păi, 7-9 și 5-19. Fix atunci să aglomerăm străzile cu mașinile de aprovizionare. Pentru că nu doar că nu vor găsi locuri de parcare, dar vor și enerva șoferi și bloca traficul. Fix românesc.

De ce să gândim când putem să nu?

 

aprovizionarea-permisa

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. aia e piata din tractoru, stau langa ea. 35 de secunde fac pana acolo. Crezi ca se respecta orele alea? Crezi ca nu aprovizioneaza si in afara acelui interval? Crezi ca politia care mai circula pe acolo le zice ceva? Crezi ca ii pasa cuiva cand aprovizioneaza? Crezi ca ii pasa cuiva ca nu respecta aia programul? Se mai nimereste cateodata sa se intample si in programul ala aprovizionarea.

  Da, ar fi un vis umed sa se respecte lucrurile in tara asta, dar nimeni nu da 2 bani pe reguli. Vorba “baietilor destepti”: Regulile sunt facute sa fie incalcate

  Si da, e facut cu picioarele programul, dar cand ar fi ideal dupa tine? intre 10 si 12 si intre 19 si 21? La 7 se inchide piata…. si omul de rand daca vede piata deschisa crezi ca intelege el ca e deschisa doar pentru aprovizionare? Si mai tarziu de 7 cat sa mai stea si vanzatorii din piata, pietarii sa inghete? Le ajunge si lor de dimineata.

  Nicium nu e bine. Sau sa mergem mai bine la supermarket sa e deschis toata ziua si nu ne incurca aprovizionarea lui. nu?

  00
 2. ala nu e un semn de accesul interzis ? deci oricum nu trece nimeni cu masina pe acolo doar ca intre orele specificate pot intra cei care aprovizioneaza, fara sa incurce nici un trafic auto, ci doar pe cel pietonal, cam ca in centrul vechi din bucuresti… eu asa inteleg din tablele alea acolo si atunci e ok , nu incurca pe nimeni si tocmai bine aduc produse proaspete la prima ora in piata

  00
 3. daca vad eu bine, zice “accesul interzis” … in mod normal, pe-acolo n-ar trebui sa intre alte autovehicule – cu atat mai mult sa parcheze.

  00
 4. pentru cei ce’au văzut semnul de interzis: suntem în anul 2015, teleportarea nu a fost încă descoperită așa că mașinile de aprovizionare trebuie să străbată niște străzi fără semn de interzis pe ele pentru a putea ajunge la cea cu semnul de interzis și intra pe ea. între orele 6 – 9 și 18 – 21.

  00
  • am fost prea subtil, unii sunt idioți de-a dreptul.

  • comentariul lunii:))))

   00
  • lasand la o parte traficul, te-ai intrebat de ce nu se face la nici un magazin/butic aprovizionarea in mijlocul zilei ? (ma refer la magazine de cartier/buticuri unde au maxim un angajat pe tura, probabil e valabil si pt tarabele din piata, dar sa zicem ca la tarabele din piata mai ai loc de intors si mai merge in mijlocul zilei un carton cu “inventar/se primeste marfa” in mijlocul zilei)

   00
 5. Daca pune aprovizionare la ora 5, sari la gitul lui ca nu te lasa sa dormi.

  00
 6. Idem cu ridicatul gunoiului.

  00
 7. La fel este și în Franța

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.