Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

95 comentarii

  1. Deci cum ? :))))))

    Indecis. Tu ce zici?2613
  2. Asta e rezultatul leprelii de a nu-si misca curul la market, sa vada si sa cumpere ce-i convine. Dar, na, o fi IT-ist.

    Indecis. Tu ce zici?114125
    • @Radu, suntem doar lenesi, nu putori. O fi ceva middle-management.

      Comentariu apreciat.588
    • Oricand poti face reclamatie la Protectia Consumatorului daca ce scrie pe etichetă nu corespunde cu ce ai cumparat.

      Comentariu apreciat.612
    • Nu-i IT-st deoarece nu s-a folosit de niciun englezism. Impossible fara, trust me, sunt in domeniu.

      Comentariu apreciat.964
  3. E așa greu să programezi un robot să te înjure de mamă când ești distrugător de prost ?

    Comentariu apreciat.1057
  4. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 56121
    • UE are standarde alimentare de top, as fi curios sa-mi indici un loc pe planeta asta care are standarde mai ridicate decat cele din UE, unde mananci mancare mai sanatoasa decat aici.
      Faci aceeasi greseala de pseudo-inteligent precum cel din video, ochiul tau reprezinta ustensila care certifica nivelul de calitate. Daca o amestecau cu boia rosie sau colorant alimentar, n-ai fi avut nimic impotriva acelei „tocaturi”, pentru ca dadea bine la ochiul tau.

      Tot asa sunteti usor de prostit si de politicieni, va dau pe la nas cu ceva promisiuni frumoase si placute si v-au rezolvat.

      Comentariu apreciat.27127
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 24172
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 32141
    • >> Mancarea din ue are standarde dar nu are gust.

      Bai, daca zicea un italian sau francez imbecilitatea asta mai intelegeam. Sau, de fapt, cand mananci mici sau parizer la pranz ragai ustruroi pana seara, da, mancarea romaneasca are gust lung si tare.

      Comentariu apreciat.12522
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 22168
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 54104
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 2977
    • „Gustul” din mancarea „ca la mama acasa” este dat de grasime, zahar, sare si monoglutamat (prezent natural in carne).

      Comentariu apreciat.778
    • Si la Carrefour poti sa cumperi ce carne vrei tu si sa ti-o toace pe loc.

      Comentariu apreciat.463
    • Pardon, mancarea de carton o mancati din Turcia, nu din vest.
      Mancarea „cu gust” din Romania a fost gasita chiar recent cu pesticide toxice peste limita, a fost o stire acum cateva zile daca nu ma insel. Si nu e o situatie singurala, UE macar ne-a mai adus cu picioarele pe pamant in ceea ce priveste pesticidele.

      Imi pare rau sa vad ca e un procent ingrijorator de oameni care sunt anti-UE pe aici prin comentarii, cu pareri foarte puternice bazate pe povesti si niciun argument concret.

      Comentariu apreciat.13116
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 1996
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 1584
    • @Dragos: nu inteleg nemultumirea ta cu privire la faptul ca UE ne doreste sau nu ne doreste binele noua, romanilor, in particular.
      Datornici sa ne vrea binele sunt liderii tarii asteia, nu e datoria unui strain sa ne faca noua bine in tara. Ce face UE e sa impuna un standard la care sa adere toate tarile uniunii. Din fericire pentru noi, acel standard este unul inalt si este de dorit sa tintim si noi catre a-l atinge. Daca nu se intampla asta, ai face bine sa acuzi leadershipul local (sau lipsa lui).
      E vina UE ca aducem rosii si castraveti din Turcia, tara non-UE care nu are de respectat vreun standard european? E vina UE ca parlamentarii nostri ignora cerintele si standardele impuse, de obicei legiferand abia in ultimele clipe, dupa ce suntem amenintati cu amenzi, si chiar si atunci legiferand prost?
      E vina UE ca noi suntem romani de fel si ne place sa fim de capul nostru, mai russian-style, fara reguli, fara ordine, fiecare cum il taie capul?

      Comentariu apreciat.829
    • „Cu UE fara UE ramane o vorba veche si mereu de actualitate:”
      – relativizarea prin bagatelizare a unui punct de cotitura in istoria Romaniei

      „UE doreste sa ne fie bine, dar nu mai bine ca media uniunii. E cert ca e mai bine cu UE decat fara UE, altfel era dezastru pe aici.”
      – teoria conspiratiei imbinata cu jumatati de adevar, ca sa inghitim pe nemestecate prima parte

      „Daca voi credeti ca va veni UE sa creasca nivelul de trai in Romania cu adevarat, sunteti naivi. Am fost si suntem in zona tampon, la granita dintre Est si Vest.”
      – din putzul gandirii, pe principiul „trust me bro” si „cine nu e de acord cu mine e fraier”, adica de fapt toti cu care vorbesc sunt niste fraieri

      „Dupa PNRR va veni adevarata nota de plata de la UE. Capitalismul salbatic inca nu e prezent in Romania in adevaratul sens al cuvantului.”
      – futurologie tip mama Omida, zero dovezi, aruncam cu cuvintele, nu costa

      „Nu avem ce face, decat sa se adaptam. Si norocum nostru ca suntem al naibii de buni la asta.”
      – „io imi apar saracia si nevoile si neamul”, in loc sa aspiram la mai bine, adoptam o atitudine pasiva pe principiul „daca gandesc, ma doare capul”

      „Vorba aia … de mancat, ce bem?”
      – umplutura

      Trag linie si-mi iese un discurs de tip troll.

      Comentariu apreciat.7613
    • Și, conform redit, mai există USA, unde mâncarea nu are nici standarde, nici gust.

      Găsesc singură drumul spre ieșire, mulțumesc! :)

      Comentariu apreciat.501
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 452
    • @Dragos – La granița dintre est și vest este Ungaria. Confunzi țările, aia este prima țară către Occident, nu noi. Și Ungaria are mâncare excelentă. Poate că românii nu prea au avut vreodată treabă cu mâncarea, poate că aici e problema…

      1512
    • Trist ce citesc pe-aici, nu mă mir că AUR are procentele care le are.

      UE nu o fi paradisul sau ceva, dar la mâncare…suntem boieri. Nouă aici în est poate că ni se aduce mai de calitatea a 2-a, da, pentru că suntem piață emergentă și nu ne permitem calitatea 1 și ar exploda protestele dacă ar crește prețul la carne mai mult decât e deja.

      Dar…cine-a umblat un pic prin lume înțelege ce zic. În US mâncarea nu e mâncare, ei nu gătesc mâncarea, ei o fabrică. Mâncarea se fabrică nu se crește. E total altceva. Iar restul nu contează.

      Comentariu apreciat.367
    • @BGDN: Datori, poate…..nu datornici

      00
    • @Claudiu, @Stanciu, @Dragos, nu vi se pare nimic ironic in faptul ca injurati normele Uniunii Europene si vorbiti de dublu standard la u articol in care discutam despre un produs romanesc?
      Adica daca va uitati pe eticheta produsului din filmare, o sa vedeti cateva cuvinte intereseante:
      „Crescut in Romania”
      „Sacrificat in Romania”
      „Distribuit si experdiat de Carrefour Romania”

      Ce legatura are Uniunea Europeana in tot acest proces? De ce ar fi ei vinovati ca autoritatile din Romania nu verifica validitatea informatiilor de pe etichete?

      131
  5. Solutia e simpla, a gasit-o un comentator:

    „Nu-i o noutate, toate magazinele mari procedează așa, mint și anseala oameni.
    Toate super marcheturile din Romania , trebuie desființate.
    Tot nu ați anteles, că toate sunt firme străine, și funcționează cu știrea guvernanților.”

    Inchidem tot si crestem porcu’ bio in fata blocului.

    Comentariu apreciat.1435
    • în balcon, șefu, în balcon îl creștem. împreună cu niște găini, să aibă copilul ouă bio. :)

      Comentariu apreciat.852
    • Niște prepelițe sunt mai bune.

      Comentariu apreciat.341
    • Crescut in balcon si sacrificat in baie ca in „Amintiri din epoca de aur”.

      Spoiler alert: au vrut sa il gazeze cu gaz din butelie si dupa aia au aprins lumina.

      Comentariu apreciat.554
    • Porcii de la „tarani” mancanca literalmente orice, mai rama si pe langa buda din fundul curtii – toate resturile imaginabile din gospodarie.

      Comentariu apreciat.464
    • Ar trebui sa se semneze, cand emite pareri, cu nota de la scoala sa stim si noi cu cine stam de vorba.

      A, stai, s-a semnat: „anseala”.

      Nu se inventeaza blockchain-ul ala pentru emis pareri pe net/facebook? Sa vedem si noi de la cine a plecat tampenia si cine-a propagat-o.

      181
  6. E bun de președinte.

    Comentariu apreciat.310
  7. de pe filmare nu-mi dau seama cat de multa grasime e acolo. dar stiu ca la carmangeria unde ma duc eu au la vanzare „mai grasa” si „mai slaba” carne tocata deci se poate. probabil e greu de dovedit acum daca era 20%, 30% sau mai mult.
    dar daca se dovedeste ca avea dreptate? voi acum ziceti ceva de genul „las-o ma ca merge si asa”. fiind marca proprie nu m-ar mira sa fi bagat toate resturile la tocat, daca facea postarea aia vreun mare chef de la noi oare care erau reactiile?
    mi se pare exagerat spus „romani romanind”. d-asta nu avem cultura reclamatiilor/demonstratiilor/neacceptatului a tuturor mizeriilor: ca unu isi face curaj si reclama si 10 ii sar in cap „hai domne ce mare lucru, scrie 20% dar e alba, dar e porc, porcu e gras.”

    Indecis. Tu ce zici?2916
    • Chef nu ai nici mare nici mic în România.
      Ai bucătari talentați sau habarniști.
      La fiecare comentariu despre ,,chefi ,, eu sunt aici.
      ,,Chef,, te face școala, e exact ca la inginer sau medic.
      Nu te autointitulezi tu sau plătești
      500 de euro la ceva revistă de scandal unde îți expui tinerețea tumultoasă dormind pe cartoane în Franța și belind scoici în Italia.
      Vreau să aflu numele unui chef român cu o singură stea Michelin.

      Indecis. Tu ce zici?298
    • Vreau să aflu numele unui chef român cu o singură stea Michelin.

      @Paco – primele rezultate in goagle:

      1.Richard Abou Zaki
      2.Bogdan Dănilă

      202
    • @Adib, pe google mă descurc relativ bine.
      Primul are un restaurant cu o stea Michelin ( sunt două lucruri total diferite, steaua o are restaurantul, nu el ) și al doilea are o stea Michelin lucrând pentru Gordon Ramsey.
      Spune-mi te rog un bucătar cu stea Michelin obținută în România. Chef român în România.

      1613
    • Paco: steaua michelin a fost luată când lucra singur in new York. Incheiase colaborarea cu Gordon.

      150
    • Nu e musai sa fii conspiraționist ca să accepți ideea ca stelele Michelin nu sunt chiar simbolul obiectivității. Nu existam turistic pt restul lumii, nu exista nici pt Michelin, deci e irelevant ca avem sau nu chefi Michelin. Asta pt ca e păcat de munca și efortul unor chefi romani (nu, hadean nu e printre ei :))))

      172
    • Paco, tată, după ce că esti bou de bubui, mai și semnalizezi. Stelele Michelin se dau restaurantelor, nu chefilor. Așa că nu poate vreunul să spună că are steaua lui. Poate doar să spună că era chef la o cârciumă atunci când aia a primit steaua sau stelele. Nu înseamnă că dacă pleacă de la cârciuma aia pleacă și cu steaua după el sau că restaurantului i se ia steaua pentru că a plecat bucătarul.
      „… Michelin Stars are awarded to the restaurant and not the chef.” Citat de pe site-ul lu’ ghidu’ lu’ Michelin, dintr-un nene inspector de dă cu stelele-n bodegi.
      https://guide.michelin.com/gr/en/article/features/what-is-a-michelin-star

      11
    • @Gogu, exact despre asta e vorba.
      Apare câte un Chef Pula în Tempura să explice chestii.
      Ești Chef doar în capul tău, inexistent pentru coioșii cu multe restaurante, zeci de angajați și rulaj din bani reali, nu interviuri pe barter și reclame de tot căcatul.

      25
    • @Stelica, mereu am recunoscut că sunt un bou, dar nici cu tine nu mi-e rușine.
      Ai citat ceva ce nu ai înțeles și gata, ai rezolvat problema.

      10
  8. Ca si fost angajat intr-un call center subscriu, unii clienti nu numai ca sunt idioti dar le face placere sa te tortureze cu prostia lor insistand cu ineptii lipsite de logica.

    Comentariu apreciat.914
  9. Am fost și eu o lepra și i-am comandat mamei prin glovo, chiar daca locuiește vis a vis de Kaufland. Se recupera după o fractură, eu nu aveam cum sa o ajut altfel să-și facă cumpărăturile. Legumele și fructele au venit în stare de putrefacție, majoritatea produselor (lapte, oua, iaurt) expirau in 3 zile (de obicei când le iei de la raft expiră în o săptămână, două). Biscuiții erau gata pregătiți pentru salam de biscuiți, singurele chestii care au ajuns corespunzător au fost cele 2 sticle de apa minerală.
    Comandasem de la Kaufland-ul de vis a vis. A doua oară nu am mai comandat prin glovo.
    Degeaba te certi cu cei de la call center. Nu au nicio vina că aia de la Kaufland fac din comenzile oamenilor o metodă de a scăpa de marfa alterată (probabil așa au ajuns să fie „zero waste”).
    Am dus produsele înapoi, mi-am învățat lecția, daca vrei să mănânci chestii comestibile trebuie sa le alegi cu mâinile tale.

    Comentariu apreciat.1049
  10. Vali, nu fi carnat! Nici magarii de la carfur nu precizeaza clar ca tocatura aia e din pulpa de porc(care are grasime).

    Asa spunea si boul ala de S.Minea care ne spunea ca un produs se poate numi salam chiar daca e 90% zgarciuri, apa, sare, maltodextrina si grasime

    Indecis. Tu ce zici?2524
    • Si din care parte a porcului ar trebui sa fie?
      Deobicei carnea tocata se face din ce ramane dupa ce scoti bucatile bune si scumpe. De aceea e mai ieftina.
      Daca vrei carne tocata din muschiulet plus grasimea din obrajii porcului, cumperi bucatile respective si le toci singur.
      Iar carnea de porc deschisa la culoare e un semn ca nu e alterata

      Comentariu apreciat.719
    • La pizdulice nu întâlnești probleme din-astea.
      Ești direct pe barosaneală, fără zgârciuri, bicarbonat și benzină fără plumb.

      36
    • Pardon, dar nu-l poti numi pe Vali carnat, are prea putina grasime.

      170
  11. O stiu pe una care nu mananca carne de porc, e vegană, urăște Romania, are tendinte sinucigase. Vrea să citească o bună introducere in islam.

    Indecis. Tu ce zici?2527
  12. Intreb si eu pentru un prieten.
    Daca pe pachetul de 100g scrie 20% grasime, nu inseamna ca au luat 80g de muschi/pulpa/ceva carne cat de cat macra acolo si 20g de grasime si le-au amestecat?
    Acum, din punct de vedere volumic, grasimea aia nu o sa fie de patru ori mai mica decat cealalta bucata, mare noroc daca e doar jumate. Cand le amesteci, oare cum o sa iasa carnea tocata?

    173
    • Daca pe pachetul de unt scrie 40% grasime, sau pe lapte3,8% crezi ca intai separe si apoi adauga grasimea de restul sau masoara?

      177
    • NOU
      #61

      Ai atins bine subiectul, dar un pic incomplet. La aceeasi greutate, grasimea are un volum mai mare decat muschiul. Chiar si o cincime de slanina amestecata cu 4 parti de muschi, poate da o aparenta de produs gras. Omul din povestea noastra isi bazeaza reclamatia pe inspectia vizuala, dar cert e ca doar o analiza de laborator poate spune cata grasime e in cutia aia cu carne tocata.

      Comentariu apreciat.440
    • @AndreiofB
      mai citeste o data ce am scris. gandeste-te putin, apoi mai citeste inca o data, reflecta putin asupra universului si a vietii cotidiene, apoi spune-mi te rog daca reply-ul tau are sens.

      64
    • Eu vroiam sa zic ca nu exista carne si grasime. E combinata. Adica nu poti sa faci ce ceri tu. Na gasesti 4 parti carne fara grasime si una doar grasime. Slanina nu e 100% grasime si nici muschiul nu are 0% grasime doar daca e muschi de castravete. Nu poti afla cantitatea de grasime decat in teste de laborator. Din ce am vazut la tv se ia din o cantitate de carne tocata o proba si se testeaza. Apoi daca iese sub 20% se scrie pe pachet 20%. Asa e cel putin in Gemania. Daca crezi ca e altfel poti sesiza Verbraucherzentrale si aia testeaza verifica si amendeaza daca e cazul

      172
    • @Cristi si ca sa raspund obiectiv la prima intrebare. O sa iasa nu cu 20%grasime, ci mai mult si da o sa arate cum ar avea si mai multa grasime decat are.

      41
    • @AndreiofB
      „Daca pe pachetul de unt scrie 40% grasime, sau pe lapte3,8% crezi ca intai separe si apoi adauga grasimea de restul sau masoara?”

      Exact asa se face. Intai se separa grasimea/smantana din lapte, apoi se adauga grasime/smantana pana se obtine laptele de 1,5% sau 1,8% sau 3,5% sau 3,8%

      20
    • @Ovidiu: determini cu densimetrul procentul de grasime in lapte. (de regula in jur de 7%) Dupa care bagi laptele in centrifuga. Stii ca la 4 minute opresti si dai drumul la sarja de 3.5 pe teava spre pasteurizare, dupa care scoti frisca cu paleta. Se continua procesarea inca 3 minute, scoti untul cu paleta si ramane 1.5% care fuge si ala la pasteurizare.
      In toata teoria asta, in functie de densitatea initiala, mai faci unt sau branza sau ce mai faci tu acolo in fabrica aia.
      Nu bagi nimic. Scoti pana ajungi la procentul de grasime dorit. Grasimea scoasa o faci….ce o faci. Unt, de regula dar pana acolo scoti frisca, smantana…
      Nu, nu se baga amidon ;) chiar recent acelasi idiot incerca smantana de Lidl cu betadina ca sa demonstreze el ca exista amidon in smantana.
      Ghinion: nu era.

      60
  13. Pe de-o parte, nasol că ce se vinde în magazine nu e mereu ce scrie pe etichetă. Huooo, luați produse românești de la țărani. Pe de altă parte, bun, mergi la târg unde produsele românești bio-eco-morți-în-cârcă de la țărani au prețuri astronomice. Cumperi 100 de grame de tobă și pui clip pe Fesbuc cu chitanța și îl preia un ziar local, că „autalaaa, ce aroganță, cât a dat un *localnic* pe 100 de grame de tobă. Cu aceiași bani cumperi apartament în Dubai”. Nu poți și ieftin, și bun, și sustenabil, și rentabil, și convenabil. Alegi vreo două variante și aia e.

    Comentariu apreciat.312
    • Nu e vorba ca e scump, problema e ca e si de calitate inferioara, cine-l verifica pe taran in mod regulat ce mermeleste el acolo?

      Comentariu apreciat.294
  14. Putea să facă chiar ceva frumos, punea totul pe foc mic, obținea grăsimea, decanta și separa de apă și răcitură iar la final ne spunea niște chestii procentuale mai apropiate de realitate.

    Dar na, omul atât a putut, uite e albă, are mai mult de 30% grăsime, pam, pam, huo!!!

    Comentariu apreciat.311
    • Nu functioneaza. Chiar si la foc mic lichidul din carne se va evapora.

      80
    • Bogdan, ce daca se evapora?
      Pornesti cu o cantitate X de carne tocata, o procesezi ca sa separi grasimea, masori grasimea, raportezi la X, iti rezulta procentul de grasime.

      22
    • Fix asta mă așteptam să facă. Să topească grăsimea și să măsoare câtă carne rămâne în grame. 80% din video e o filmare de aproape la o caserolă de carne. Care da, pare cam grasă, dar totuși, observația vizuală nu prea are vreo greutate ca argument.

      21
    • Voi patru, în cazul reconversiei profesionale, nu ajungeți mai departe de spălat vase. :))))))
      Nu e cu răutate, dar sunteți extrem de simpatici.

      1410
    • @Paco, zici că fără răutate, dar o spui tendențios și fără să știi nimic despre cei care spui că n-ar fi capabili să facă o reconversie profesională (+ fără să știi cu ce se ocupă).

      Spor la conspirații și observații empirice drept adevăruri.

      10
  15. Trai-i-ar mușamaua 💪 Cum zicea si altcineva mai sus: carnea tocata inseamna resturi (sorici, urechi, copite), n-ai la ce sa te astepti.
    Imi amintesc ca mai amu 10 ani carnea tocata era rosie, nu alba, cum reclama ala acolo. Dupa ce o fierbeai si zama devenea rosie.
    Nu se mai face carne tocata ca pe vremuri…

    Indecis. Tu ce zici?1329
    • Carnea tocata nu e sorici, urechi, copite. Carnea tocata e pulpa, spata sau carne lucru (adica bucatele ce pica la fasonarea bucatilor mari).

      Comentariu apreciat.570
  16. BaricadaTV?? Ăștia nu erau aia unde isi facea veacul Lorin Furtună, războinicul energetic?

    251
  17. Legat de call center si roboti.

    Am o ruda care a fost reprogramata cu 3 saptamani mai devreme, pentru ca medicul pleaca in concediu.

    Partea buna, noroc de sistemul automat de programari si cel de avertizare SMS ca a anuntat-o.

    Partea mai putin grozava: a anuntat-o cu 24 de ore inainte de data programarii, iar ca sa afle motivul a asteptat 35 de minute la telefon ca sa intre operatorul (sigurul ramas in firma) pe fir.

    110
    • Tot a avut noroc, de-a lungul anilor unul sau altul dintre părinții mei au avut programări la medici în București, s-a anulat programarea și au fost anunțați chiar în ziua programării (motivul anulării nu a fost niciodată o urgență intervenită fix în ziua aia), iar ei nu sunt din București.
      Telefonul privind anularea i-a prins fie pe drum spre București, fie deja în București.

      101
  18. Toti cred ca daca exista tik tok, youtube, facebook… au ceva de zis… de cate ori ajung pe Tik Tok din greseala, mereu e cringe fest pe acolo… chiar ca e romani romanind, perfecta descriere.

    202
  19. Budăi a venit cu foaia. Și femeile ies la 65 de ani la pensie. Și femeile nimic. Bărbații nu, că oricum nu îi ajută speranța de viață.
    Nu a fost ca atunci când a venit Peterson. Și-au dat foc la sutiene, la batic, s-au bătut cu jandarmii de la Academia Țațe.

    Ce filmuleț nostim, ăsta nu știe orice carne tocată e țeapă.
    Și noi ne luăm țeapă zi de zi, dar nu ne mai plângem.

    Așa, ca profesorii care nu fac grevă, că sunt mulțumiți.

    619
  20. În cincizeci și ceva de comentarii s-au bifat toate tipurile de deștepți care știu ei cum stă treaba cu pesticidele, alimentele’cu gust românesc’ (ce-o fi aia?), supermarketurile și slugile la UE. Asta e distribuția prostiei românești. Sublim.

    Indecis. Tu ce zici?1616
  21. Eu nu imi dau seama din video cum „e clar” ca amestecul are 50% grasime. Greu de spus ca e 20, 30 sau cine stie cat. Face scandal de grasime dar nu-l intereseaza de calitatea carnii din amestec. Dar na, e 15lei/kg .Daca vrei carne macra spune-i livratorului sa-ti ia muschiulet sau muschi file si sa-l toace. Vrei +/-20% ia spata si toac-o.

    211
  22. Apropo de carne și măcelării. Io am prin urbe o măcelărie de unde mai cumpăr chestii pe care mi le prepar acasă după gustul meu și mă cam știu cu un băiat de acolo, nu neapărat bine, le-am montat panouri votovoltaice pe clădire și am făcut ceva schimburi de informații.
    Tldr, căutam gușă care nu era tot timpul în vitrina frigo și l-am întrebat când mai bagă și-mi zice pe un ton scăzut:
    – Am o bucată frumoasă pusă deoparte, stai că imediat ți-o aduc.
    Băi, instant m-au plesnit amintirile alea de pe vremea aia când dacă erai pe bune cu un măcelar , o gestionară de magazin sau un aprozarist… erai Rege în cartier :)

    131
    • te-a făcut să te simți special? te-a făcut! altfel îți ia banii acum…

    • Pai daca te cheama Shoric, cum sa nu te stie lumea pe la macelarie?

      150
    • Sambata trecuta, eram la piata. Unele tarabe aveau capsuni romanesti insa nu prea aratau ca cele romanesti. Ci erau deformate, gigantice. La una dintre tarabe era o doamna care dupa nu stiu ce discutie cu o tipa, a scos din spatele tarabei o lada cu capsuni romanesti. Si uite asa am cumparat si eu fara sa vreau ceva pe sub mana, democratie fiind.

      20
  23. „si mai si expira pe 24” [in 2 zile de la momentul filmarii] pai wtf, cat ai vrea sa tina carnea refrigerata? 3 razboaie?

    30

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube