Review: Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 este un telefon „upper” mid-range lansat în Ianuarie 2020 ca un upgrade direct al modelului A70.

Specificații, pe scurt:

  • Display Super AMOLED, 6.7″, 1080×2400
  • Procesor Snapdragon 730 (2×2 Ghz + 6×1.8 Ghz)
  • Memorie (RAM) 6 GB
  • Stocare 128 GB
  • Dual-SIM
  • Slot microSD – de sine stătător, nu este împărțit cu al doilea slot SIM
  • Android 10, OneUI 2
  • Baterie 4.500mAh
  • Audio Jack 3.5mm

Conținut Pachet

  • Căști standard, Samsung, cu fir
  • Încărcător „Super Fast Charging” – 25W
  • Cablu USB Type-C – Type-C

Display, Construcție Telefon

Spre deosebire de vârful de gamă, unde spatele din sticlă este deja un standard, A71 are un spate din plastic lucios, foarte alunecos (mi-a fost frică de nenumărate ori că-l scap) și este un magnet de amprente.

Display-ul este de tipul „Infinity-O”, cu gaură în ecran. Cum am mai zis și altă dată, deși nu sunt fan, te obisnuiești repede și e complet ignorabil după ceva vreme.

Vizibilitatea în soare nu este minunată – este totuși display OLED – dar am văzut flagships mult mai proaste.

Senzorul de amprenta in-display este incredibil de prost. Nu pot înțelege, efectiv, de ce majoritatea producătorilor insistă pe această tehnologie. În 50% din încercări nu merge cum trebuie. M-am plictisit să-mi zică „No Match” sau „Press a little longer” și după câteva încercări eșuate să-mi ceară să folosesc altă metodă de autentificare. E atât de enervant încât am considerat că e mai bine doar cu „pattern” pentru unlock după o vreme. Ar fi fost de zeci de ori mai bun un senzor pe lateral, pe butonul de power, precum la Samsung Galaxy S10e.

Un alt lucru foarte nasol este difuzorul/speaker-ul. Când ai telefonul în buzunar și grilajul/găurile sunt acoperite de… orice – practic, nu se mai aude deloc nimic – notificări, soneri etc. mai ales dacă ești într-un mediu zgomotos.

Software

Telefonul vine cu Android 10 „din fabrică” si OneUI 2. La momentul scrierii articolului, telefonul are Security Patch Level din 1 Aprilie 2020.

De la prima pornire, Bixby este peste tot… Telefonul nu are tastă Bixby dedicată, împarte funcția cu tasta de power (la o apăsare lungă). Din fericire butonul se poate reconfigura din setări. Go home, Bixby, nobody likes you!

Tot la capitolul Bixby, inițial telefonul vine cu „Bixby Home”, funcție accesibilă cu un swipe-dreapta pe ecranul principal, unde poți vedea tot felul de… chestii personalizate? Am aruncat un ochi și am ieșit urgent de-acolo. La primul update al aplicațiilor, Bixby Home este înlocuit de „Samsung Daily”, care este o platformă de „descoperire” a conținutului web – primești sugestii de pe Netflix, Spotify, Giphy (!?) și… binențeles: TikTok.

Într-o perioadă în care Vestul fuge de TikTok, și este interzis pe telefoane oferite de companii angajaților, un Product Manager de la Samsung a avut idea genială să sugereze clipuri TikTok…

Aceeași mizerie o face si cu Facebook. Aplicația vine preinstalată pe telefon și nu poate fi dezinstalată – doar dezactivată. Și deși nu m-am atins deloc de ea (n-am deschis-o niciodată) , decât să verific că nu poate, fi într-adevăr, dezinstalată, cumva aplicația a reușit să folosească 2.63 MB date… De ce? Nu știu. Rușinică, Samsung.

Baterie

Telefonul vine cu o baterie „generoasă” de 4500mAh și cu un încărcător de „Super Fast Charging” de 25W – în 10 minute încarcă cam cu aproximativ 15% bateria (de la 24% la 39%, de exemplu).

„Screen-on Time” obținut a fost în jur de 10 ore ~ 10h 30m.

O oră de jucat jocuri ușoare (gândiți-vă la prostiuțe de gen connect-three precum Candy Crush) a consumat aproximativ 10% din baterie. Cu o utilizare ușoară, poți încărca o dată la 2 zile.

Telefonul nu are încarcare Wireless.

Camere

Telefonul vine cu un ansamblu de 4 camere pe spate, și o cameră frontală:

  • 64 MP, „wide”
  • 12 MP, „ultrawide”
  • 5 MP, „macro”
  • 5 MP, „depth senzor” – senzor adâncime
  • 32 MP, frontal

Camera principală folosește, implicit, o tehnică numită „pixel binning”, prin care imaginile finale vor ieși la 16 MP. Totuși, există o setare prin care imaginile sunt scoase la 64 MP. N-am reușit să găsesc o explicație tehnică despre cum este posibilă treaba asta, pentru că procesorul (SD 730) nu suportă acest lucru. Dar, oricum, calitatea lasă de dorit la 64 MP, deci mai bine nu.

Camera „Ultra-Wide” are performanțe similare cu cea principală, dar la fel ca alte modele Samsung, imaginea suferă de distorsiuni.

Despre camera „macro” nici nu merită amintit. Este atât inutilă încât poți să o ignori cu brio. Ar fi putut să pună un autocolant pe spate care să imite o cameră și probabil tot ar fi fost mai bine. Am încercat de numeroase ori să o folosesc, dar nu poți scoate nimic utilizabil din ea. Pe lângă faptul că imaginea rezultată e foarte „noisy” (chiar și în condiții de lumină naturală), are zero stabilizare optică – iar dacă există aia electronica, nu face absolut nimic. Zero.

Despre camera frontală nu am nimic de zis. Există. O poți folosi. Pentru restul există filtre de „beautify” si alte chestii de influencer pe care nu le înțeleg.

Modul „Pro” al camerei există doar cu numele. Nu suportă salvarea format RAW (DNG), și nu se poate controla timpul de expunere.

La capitolul video, evident că nu poate lipsi filmarea „4K”. În mod 4K nu poate decât 30 fps și nu are stabilizare – lucru despre care ești anunțat imediat cum comuți din Full HD în 4K. Oricum, vorbim de un telefon, deci considerați-l termen de marketing. În mod Full HD există stabilizare electronică, precum și modul „Super Steady”, și sunt perfect acceptabile.


Pe scurt

Samsung Galaxy A71 este un telefon decent pentru utilizatori mai puțin pretențioși, care nu au nevoie de performanțe de top.

În utilizarea de zi cu zi este fluid, aplicațiile se deschid rapid, nu am observat lag la comutarea între aplicații deschise, chiar și când rulam un număr destul de mare. Datorită memoriei suficiente (6GB) nu am observat niciodată un re-flow al ecranului principal la ieșirea din aplicații sau jocuri.

Bateria este mai mult decât decentă, o persoană normala va putea încărca la 2 zile telefonul liniștit. Și când uiți… nu-i problemă: încărcătorul cu „Super Fast Charging” îți poate oferi, în 15-20 minute, suficientă baterie încât să nu-ti faci griji.

Bune

  • Memorie (RAM) suficientă
  • Baterie mare
  • Încărcător „Super Fast Charging”
  • Spațiu stocare suficient
  • Slot card independent

Rele

  • Senzor de amprentă prost
  • Spate lucios
  • Difuzor ușor de acoperit
  • Lipsă încărcare wireless

Preț: 1599 Lei la eMag.

Vă las cu un „Hyper Lapse” scurt, întrerupt de un nene care s-a găndit să-mi strice zen-ul cu undița lui:

Disclaimer: telefonul a fost oferit pentru review de către Samsung România, dar acest review nu este unul plătit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

54 comentarii

  1. Eu nu înțeleg telefoanele cu 4-5-20 de camere dintre care doar două sunt utile (camera principală și camera cu unghi larg). Pe A51/71 practic ai 2 camere utile și două inutile. Senzorul „de adâncime” n-are ce căuta din moment ce e 2D și îi poate lua locul oricare dintre cele două camere utile, iar senzorul macro scoate poze mai proaste decât un crop din senzorul principal. Cât i-ar fi costat să înlocuiască cele două camere inutile cu una utilă, adică una tele cu zoom 2X?

    Review-ul tău este unul corect cu o singură mențiune: trebuie să vină un update care va aduce modul Pro la nivelul vârfurilor de gamă.

    Știu că Vali spune că nu e nevoie de telefoane scumpe și recomandă mereu mid-range-uri, sunt de acord la partea cu telefoanele scumpe, însă aș evita mid-range-urile de peste 8-900 lei. Dacă totuși ai de dat (sau vrei să dai) 1500-2000 lei pe un telefon, mai bine te orientezi către un vârf de gamă din anii trecuți.

    00
    • Samsung zice așa:

      5 MP Depth camera (F2.2) – create the perfect bokeh effect by adding the live focus effect to your portrait shots

      Ce vrei și tu, acum, trebuia să iasă la număr!

      Degeaba „trebuie să vină update”. Momentan n-a venit. Cât am testat eu telefonul nu a venit..

      Sunt de acord cu price-point-ul. Doar că în banii ăia găsești, mai degrabă low-end sau ceva „lower” mid-range, care de multe ori nu-și merită banii. Iar în loc de segmentul ăsta, la banii ăștia, sunt de acord: mai bine te re-orientezi spre un flagship din generația precedentă.

  2. Security patch Aprilie? Bun. :)

    Să scrii când apare lag-ul, la Note 9 mi-a apărut după vreo 5 luni.

    00
    • e prea scump comparativ cu concurenta. aceleasi specs gasesti mai ieftin pe xiaomi sau realme. lag la telefoane exista doar cand nu sti face debloat sau sa treci la un rom custom default. am pt fiicamea un redmi4x , root , microG,care zbarnaie dupa 4 ani pt ce are nevoie ea. lumea cumpara in continuare samsung, de ce nu stiu, ca vad la unii si la altii si nu stiu de existenta altor brand-uri.

      00
    • Nu știu ce note9 ai tu, dar al meu după 1 an și 3 luni merge perfect….nici urmă de lag și alte nebunii….a fost doar o nebunie cu bateria la o actualizare de securitate dar sa rezolvat la următoarea actualizare! In rest note9 the best phone!

      00
  3. Zoso si-a deschis marketplace de review-uri

    00
  4. Senzor amprenta k la idioti
    N-are nfc
    N-are wireless.
    Daca rezolvau astea il cumparam
    Pe mine ma dispera tot felul de functii si kkturi pe un telefon dar lipsa nfc pt ca plm noi nu stim ce-i aia doar flagshipurile stiu

    00
  5. Cam mare pretul.

    00
  6. Am înlocuit bateria la A3 2017. Nivel securitate iunie 2020.

    00
  7. Senzorul de amprentă dă bătăi de cap dacă vii de la S8 și treci pe ultrasonic pe display, ca mine. Nu am A71 ci am sărit pe S20+. Acuma… după înrolarea a 4 amprente de la același deget, mi am redus rata de eroare pe la 10%, chiar daca am degetul ud. Totuși, pentru câți bani a costat telefonul, e penibil da’ asta e, e singura problemă pe care i-am gasit o. Deocamdată.

    00
    • Aceeasi pb cu senzorul de amprenta o am la A70. Dar daca bag degetul in gura inainte sa pun amprenta, merge din prima. :)

      00
    • @Sebi ceea ce e exact ce iti doresti in vremuri de pandemie :))

      00
    • Băi, am mai folosit S10+, care a fost printre primele la Samsung cu senzorul de amprentă în display.

      Nici ăla nu era minunat, dar după niște update-uri software era tolerabil. Într-o săptămână m-am obișnuit.

      Am stat cu ăsta (A71) 2 săptămâni și tot mizerabil e.

    • la s10 am problema cu bateria. desi telefonul nu are un an, abia imi tine bateria de dimineata pana seara, si asta fara sa il folosesc in jocuri sau ce stiu eu ce aplicatii ce sa rupa bateria. ce e drept vorbesc destul de mult la el.
      la s10 in schimb am folosit mult incarcarea wireless de cand il am, sa ii fi forjat asta bateria mai tare?(nu o dau in conspiratii, intreb si eu ca noobu)
      pe s20 la acelasi nivel de utilizare ma tine 2 zile+

      00
    • Deci las o n fasole, folosesc telefonul la modul decent, un facebook vreo 20 de minutele dimineata la cafea, două bloguri citite și mail urile de serviciu. Tocmai ce m am uitat, display ul a mers 4:19 azi. Cum dracu te ține bateria 2 zile? Am animatii oprite din developer, aplicațiile se inchid cand ies din ele, task manager gol în permanență. Telefonul îl am de 2 săptămâni și cu bunăvoința, bateria tine de dimineața până seara. 4500 Ah, 60 hz, hd+. Folosesc bluetooth și wireless, nimic de gen heavy user, jocuri nu sh de care sau power mode.

      00
    • @raider… acum presupun ca nu vrei dovezi. am s20ul normal(cel cu 4G) tot 4500mah bateria. wifi, bt, mobile data on toata ziua, noaptea le opresc pe toate.
      ca idee si s10le tinea asa la inceput, dar cu timpul a scazut semnificativ anduranta

      01
  8. „Vizibilitatea în soare nu este minunată – este totuși display OLED – dar am văzut flagships mult mai proaste.” intrebarea aici e daca flagshipurile alea erau mai higher, mid sau lower range?

    in ce priveste camerele…. nu mai bine iau un mirrorles d-ala bun, higher high mid high range, ii planteaza o antena si ii agata un receptor d-ala de telefon cu disc si rezolva problema? ai si camera buna, ai si telefon. pe post de google, suni la informatii.

    @facebook, tiktok, bixby, all the other crap… d-aia exista root. eu cumpar aparatul. daca cumva vreau si cacaturile alea, o sa le iau separat. daca cumva facebook da bani si de aia e telefonul mai ieftin cu 50 de bani, sa mi-l dea cu 50 de bani mai scump si fara facebook. e fix decizia mea daca il vreau sau nu asa. nu sa mi-l bage pe gat.

    @omu_negru: redmi 9 ala l-am luat si eu cu 950…

    00
  9. Unde sunt facute pozele?

    00
  10. Eu am un S8 acum, inainte a fost S5 pe care l-am schimbat fiindca nu mai tinea bateria si mergea si foarte prost, lag mare. Asta acum merge perfect si dupa atatia ani, dar bateria a ajuns varza, incarc si de 2 ori pe zi si nu-l folosesc intens. A schimbat careva bateria la un telefon de genul? Daca as putea schimba bateria si ar fi ce trebuie nu vad rostul sa-mi schimb inca telefonul.

    00
    • Am schimbat eu la S8, la service Samsung. A durat 3 ore. I-au dat și factory reset. Merge brici la 7luni de la proces.

      00
    • Da. Am schimbat eu . Chiar la 2 (pe acelasi principiu , respectiv ca eram multumit de cum functionau si nu voiam sa schimb telefonul) . Si nu am rezolvat nimic pentru ca nici bateria noua nu oferea autonomie mai mare decat cea veche (le-am mai tinut maxim 2-3 saptamani si pe urma mi-am luat telefon nou). Nu sunt prea tehnic cu telefoanele (le iau, le folosesc pentru chestiuni de baza si poze si cam atat) pentru a da detalii sau a-mi da cu parerea in mod avizat insa, din determinarile mele empirice, cred ca nu merita sa bagi banii in schimbarea bateriei . Cred ca, pur si simplu, prin update-urile succesive pe care ti le tot dau la sistemul de operare iti forteaza bateria sa faca chestii pe care initial nu a fost proiectata . Acum sunt in aceeasi situatie cu un S8 si poate sunt altii mai avizati pe problema care vin cu o explicatie tehnica sa inteleg si eu fenomenul.

      00
    • Am xiaomi mia1, soția mia3.
      După 2 ani cu android one pe mia1 nu aș lua altceva, e simplu, eficient, merg toate aplicațiile, a costat 160 EUR.
      Mia3 e mai mare, ecran amoled, baterie mare, poze faine, după un an soția e foarte mulțumită. 200 EUR
      A, și au și update lunar de securitate, amundouă au trecut la versiunea superioară de android

      00
    • Pe garanție am schimbat bateria și vibrația. Cam trei ore a durat la mine, reparația o oră, în rest am stat să salvez ce nu voiam să pierd, după să pun la loc ce era mai important și statul la coadă.
      Am primit telefonul ireproșabil, așa cum l-am predat, factory reset-ul bănuiesc că îl fac ca să se asigure că nu este ceva software care cauzează anomalia. Arată mai fresh fără toate setările pe care le aveam înainte. Acum e ce trebuie.

      00
    • Daca schimbi bateria, ar trebui sa se simta in bine. Totusi, trebuie sa stii ca telefonul nu va mai fi water resistent.

      De asemenea daca telefonul se incinge foarte tare (nu doar cand e la incarcat), atunci si asta poate afecta durata de viata a bateriei pe termen lung.

      00
    • Telefonul a rămas water resistant. M-au asigurat ei. Și așa o fi fost o zi, până a crăpat sticla de pe față.
      A alunecat de pe picior, de la nivelul băncii, a aterizat cu fața în jos pe pantof, apoi a alunecat ușurel și a atins în cel mai delicat mod trotuarul. Acum am o dungă de la stânga la dreapta, pe deasupra display-ului, plus încă una lângă difuzorul de apel. Doi ani de zile nimic, la o zi după service crapă ecranul.

      00
  11. E si asta plin de bloatware made by Samsung (Cloud, Health, Members, Notes, Pass, etc.) ca si cele vechi? Nu prea inteleg de ce nu se poate livra un telefon curat, pe care utilizatorul sa instaleze ce vrea el.

    00
    • Exista dar trebuie doar sa vrei sa cumperi. Ai asa:

      Oneplus – Android foarte putin modificat, fara cacaturi pe el.
      Google Pixel – Android pur
      Telefoanele din programul Android One (desi eram entuziasmat cand au anuntat acum cativa ani programul asta, se pare ca nu prea s-au inghesuit producatorii la el)

      00
    • Nu. Are doar Galaxy Store, OneDrive, Facebook, Netflix și Game Launcher + aplicații Google.

    • Vine cu toată suita, dar mai nou se dezinstalează. Oricum, în afară de stocare nu consumă resurse, le închizi și apoi le ascunzi din setările app drawer.

      00
  12. din 2014 un p7 si din 2017 un p10 pana mai ieri cand am zis ca muie china si am mers la pomul laudat: samsung. am mai avut un note 5 pentru 2-3 luni prin 2017 si mi-a placut foarte mult cum se misca si penul.
    bai dar generatia asta noua a crunta, exact cum zice si znuff. intre timp m-am mai jucat si pe un s10 si are aceleasi probleme ca cele descrise mai sus. interfata este pur si simplu jenanta si plina de nimic folositor. senzorul ala de amprenta e execrabil, mai bine puneau o camera mai buna de banii aia. pe p10 nu cred ca mi-a dat de 2 ori eroare in 2.5 ani. era incredibil de rapid si precis. camera e mediocra, degeaba te vrajeste cu multi camere, partea de gestures e oribila si ea…cred ca o sa repar ecranul la p10 si o sa revin la el…
    apropo, am dat disable la animations pe a51 dar cine stiu cum pot sa dezactivez si animatia pe care o face atunci cand initiezi un apel sau primesti unul…are tot felul de jocuri de culor care se plimba ca niste valuri. si da, pana dai swipe si initiaza apelul e ca opelul cu acceleratia: apesi la intrarea pe autostrada pedala si pe la fundulea ajungea comanda si la computer iar la fetesti se hotaraste sa accelereze

    00
    • „cine stiu cum pot sa dezactivez si animatia pe care o face atunci cand initiezi un apel sau primesti unul”

      Incearca sa intalezi o alta aplicatie pentru incallui app. Poate cea de la google folosita in android aosp.
      Ca idee, Samsung UI este destul de incarcat pentru telefoanele midrange, procesorul tre sa duca destul de mult, de aia se mai cheama si LagSung.

      00
  13. Wow, Snap Dragon pe un Samsung. Asta da chestie. Dar doar d-ala mediu.
    Daca vrei senzor de amprenta bun, ia-ti Huawei. Samsung niciodata n-a stat bine la capitolul senzor de amprenta, indiferent sub ce forma venea acesta.
    SI bateria de 4500 nu e deloc mare la un ecran de 6.7. E ok, dar nu mare :)

    00
  14. I-am luat sotiei un a71 acum 3 saptamani, de atunci cred ca o singura data a avut probleme cu amprenta. Eu nu sunt fan telefoane Samsung, ea l-a vrut. Mai citisem si inainte de problema amprentei, insa la al ei functioneaza chiar bine.

    00
  15. Eu am gasit o utilitate la bixby, cu bixby routines: cand intru in masina si pornesc camera de bord (in acelasi incarcator e bagat si un fm transmitter pe BT), in momentul in care telefonul se conecteaza la transmitator-ul fm opreste wifi, porneste spotify si baga muzica. Stiu ca e ceva ce pot face manual, dar daca se poate si automat, de ce nu.

    00
  16. Chiar zilele trecute ma uitam la el si l-am butonat 10 min ca vine ziua sotiei…
    Pentru banii ceruti (1500-1800lei depinde de oferta) este ok, e cam acelasi cost ca atunci cand am luat A70, doar ca asta vine cu cateva imbunatatiri „sub capota”.

    Desigur sunt alte 10 modele asiatice mai bune ca specificatii si pret, insa parca nu ma lasa mintea sa le cumpar inca…

    00
  17. Deci mai bine iPhone se:)) are el ecran mic dar măcar stii ca n-ai treaba cu amprenta, cu camera etc

    00
  18. Uite cine se respectă cu Beluga. Hai noroc!

    00
  19. Cred ca e prima data cand vad un review al unui produs fara nici macar o poza a produsului…

    00
  20. „Aceeași mizerie o face si cu Facebook. Aplicația vine preinstalată pe telefon și nu poate fi dezinstalată – doar dezactivată. Și deși nu m-am atins deloc de ea (n-am deschis-o niciodată) , decât să verific că nu poate, fi într-adevăr, dezinstalată, cumva aplicația a reușit să folosească 2.63 MB date… De ce? Nu știu. Rușinică, Samsung.”

    Multe din aplicatiile preinstalate care nu pot fi dezinstalate au access by default la conexiunea de date. Pentru a se auto actualiza (google services, de ex).
    Mai important e faptul ca exista multe aplicatii care „culeg” informatii pe care le transmit mai departe catre „home server” pentru ca bazele de date asa se fac mari si aduc bani. Fara teorii ale conspiratiei, Cambridge Analitica (parca) e un caz.
    Majoritatea acestor aplicatii au componente in manifest, care componente folosesc services/activities/broadcast recevier/content provider pentru:
    appmeasurementservice
    adidlistener
    keepaliveservice
    adsactivity
    analytics
    crashlytics
    tracking
    referrall
    facebookads
    apptrackingservice
    nfcpayments
    Astea sunt doar cateva. Deci daca plateti cu google pay, samsung pay, folosesti nfc,
    daca aplicatia se inchide singura, daca primesti reclame pe telefon (in alta aplicatie sau in browser sau direct pe ecran), daca folosesti gps-ul si multe altele – toate evenimentele astea se inregistreaza in log-uri. Log-urile se transmit catre servere.
    Exista o metoda ca sa spoti dezinstala aplicatiile de gen – adb. Activezi optiunea dezvoltator, activezi USB debugging, instalezi adb si fastboot pe PC, instalezi pe telefon o aplicatie care poate sa iti listeze toate numele corecte ale aplicatiilor din telefon (package name viewer), si scrii comenzi in cmd (adb) gen DOS :) – unistall…
    Cu permisiune lui @Vali am sa las aici un link car poate ajuta.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ex-ncddXDnU
    Nu am nici o afiliere cu ce apare in video.

    00
  21. Mi-am luat si eu samsung ul ăsta cu două săptămâni în urmă că mi l-a dat un provider cu puțin sub o mie două sute de lei. Nu mă afectează că e lucios, i-am luat carcasă „de tractor ” de pe site-ul ăla la care face reclamă Micuțul. Îl agăț de centură si e ok. Problema mea e că mi se pare foarte mare. Imens. Unde naiba și-l pun oamenii vara, că buzunarele sunt prea mici. În fine. Aplicația inutilă de facebook o aveam si pe Sony ul vechi. Si da, în mod sigur culege date pentru Zuc. Că acumulează în memoria cache. Amprenta nu am incercat s-o folosesc, amân. Camerele. Da, multe si inutile. Bixby m-a speriat la început, credeam că e virus, nu înțelegeam de ce nu pot închide telefonul în the old fashion way adică apăsând prelung din lateral. Apoi am descoperit în „perdea” buton dedicat pentru închidere. Pe bixby l-am trimis în concediu puțin. Imi place că îl încarc la două zile deși chiar îl butonez. Animația de ecran am inlocuit-o cu o poză simplă și am scapat de ea. În rest se mișcă bine, e ok. N-am avut foarte mult timp să-l butonez, mai descopăr eu pe parcurs. Și dacă știți un loc de unde sa-mi iau un suport de braț în care să încapă magaioaia ăsta și-mi spuneti v-as fi recunoscătoare că nu mă descurc la sală cu el deloc.

    00
    • Trebuia sa-ti iei Galaxy A50 sau A51. Sunt doar putin mai slabe decat A70 / A71 dar au dimensiuni mai rezonabile.

      00
  22. Scrisesem si eu un comment…. si zdup, direct la spam s-a dus…. 😒

    00
  23. NOU
    #52

    Sa mor io daca nu sunt prost.Am ramas ca boul la un telefon din ala cu butoane,adica digital,ca apesi cu degetul ca s-o apelezi pe Maricica seara,cand e plecat barba-su si tu vrei sa-i tragi sub coada,la jaluzea.Cand citesc aici de midrange,,bloatoare,provaidar,influencer,adb log,debugging,bixby,adsactivity
    analytics si alte cacaturi din astea,realizez ca am trait degeaba pe acest pamant.Degeaba am pus vreo 5000 de puieti de pin si molid,degeaba am in curte 146 de pomi fructiferi,degeaba merg cu bicicleta ca prostul in loc sa merg cu beamveul,degeaba imi cresc graul si porumbul pe camp ca sa-mi fac singur maliga si painea si sa-mi cresc animale,daca pana acum,asa cum s-a dovedit,nu am avut si nu am blicsbi din asta.Prost am fost,prost o sa raman,daca nu ma duce capul sa-mi iau un telefon din asta nou cu blutvare……

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Alte linkuri (mostly NSFW)