retard roundup #4

Serialul meu favorit:

 • siguranţa vinde. dacă eşti şovăitor, nu te bagă nimeni în seama. şi adesea, anonimii ştiu mai bine ca tine cine eşti şi ce faci.

 • sfaturi înţelepte de la un spammer care are tot felul de labe de siteuleţe şi care face miliarde de euro pe lună din ideile sale originale. luaţi cu o linguriţă de sare.

 • ironic, nu? adică el, un anonim, zice de altul că…

 • ironic se întoarce. i-e greu s-ă scri-i corec-t, ma-i ales când spu-i de alţi-i că scrie greşi-t.

 • enunţurile din dreapta nu se pupă cu cele din stânga. adică îl doare în cur de online, dar e strategist, consultant, programator, blogger, inginer de sunet şi groupie. ntz ntz ntz…

 • menţiune speciala pentru piarista de la neogen, care îl invită pe şpagatist la blogaria. oare unde le găseşte fusu, pe bestjobs?

 • luzări anonimi: unu, doi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. Prietenosi, gen. :-)

  00
 2. ala, ultimul („doi”) e tare? din ce galerie l-ai luat? presupun ca l-ai trimis si tu la… scoala. o fi ajuns intr-a doua?

  00
 3. e vorba de puncte de vedere maestre. tu vezi online-ul ca o adunatura de bloagheri, PR-isti samd iar eu ma refeream online, referitor la comertul online. De data asta sa zicem ca nu am ales cea mai buna exprimare
  Incearca sa gandesti si din alte puncte de vedere, nu sari cu gura inainte fara sa „te documentezi”

  00
 4. observ ca multi oameni au destul timp liber

  00
 5. pentru ca ma bagi in companii selecte cu sorin pussy & gasca fara sa imi fie locul acolo. Fiecare are un limbaj in activitatea lui, eu la eComm ii spun online..ne batem ca chiorii ca vorbim limbi diferite?

  00
 6. „Să te prind pe lângă mine” :))

  Mă da tari sunt ăștia de-ai lu’ șpagate frânte. El așteaptă ocazia în care tu și el o să fiți într-o apropiere convenabilă pentru el să-ți rupă maxilarul.

  E bine totuși că a folosit un singur rând de caps că altfel puteai să zici că ția dat una-n ochi.

  00
 7. Genul acesta de articole mă motivează să fac ceva în privinţa asta, a celor retardaţi nu ştiu să se controleze. Cât de curend cred că am să găsesc o soluţie împotriva lor… :))

  00
 8. offtopic,nu am avut chef sa-ti scriu pe mail ,dar am primit un blog de incepattor care din fericire sau nefericire are numele tau de zoso in el ,ironic sau amuzant dar il are.iti dau linku ,daca vrei sa-l citesti bine ,daca vrei sa-mi dai ban la ip e ok.nu e blogul meu si nici nu vreau sa fac reclama moca,dar ma amuzat ca te-a pus pe tine acolo aiurea .
  aici e citatul
  Amantele. Sunt prezente peste tot, în funcţie de ale lui sunt. Amanta magazionerului e femeie de serviciu, amanta şoferului e secretară, amanta şefului e la marketing, amanta lui ZOSO e la piar…Şe ştiu care sunt în firmă şi sunt urâte de toată lumea, deşi toţi se poartă frumos cu ele. Visul lor e să se integreze cât mai bine în colectiv, să aibă impresia că şi ele contribuie cu ceva, în speranţa ca vor fi invitate la ieşiri în club de colegele de departament. În momentele post-coitum varsă amantului tot ce ştiu şi sugerează cine ar trebui dat afară. E singura care zâmbeşte sau are o mimă inocentă atunci când directorul ţipă la toată lumea.

  asta e linku ,scuze de repetare ,nu e nevoie sa-l citesti ca ti-am trimis partea importanta .
  ce ma intreb este de ce „amanta lui zoso e la piar”????

  00
 9. NOU
  #11

  Ultimul mi-a adus aminte de un individ pe care l-am vazut in seara asta. Si ala posesor al unui limbaj similar, la fel de incoerent, la fel de suparat, dar… pe un bancomat :lol: caruia a si inceput sa-i care pumni (l-o fi enervat ca nu-i raspunde, oare?)

  00
 10. Putem sa ne alegem retardul favorit? :d Eu o aleg pe tipa de la Neogen: mi se pare uber cute in simplitatea ei. :*

  Pe Andu il inteleg pentru ca si eu am un fetis pentru denumirile in engleza. :D

  00
 11. Aştept cu mare interes un post despre comentatorul-lingău-idiot! Mai ales că exemple se găsesc grămadă, în special pe aici!

  00
 12. curios ca lumea iti mai aminteste si acum razboiul tau cu badea :D

  00
 13. imi plac la nebunie, articolele astea..cu poze :))..

  00
 14. Ah, si un labar de pe insemnari.ro s-a luat si de mine..candva :). Am postat, a inceput lumea sa comenteze vorbele aruncate in graba…si au sters articolul.

  00
 15. Aia cu Andu si stanga-dreapta e geniala. Ar fi buna de un fail blog romanesc.

  00
 16. NOU
  #18

  asdss ala comenta si la mine pe blog la greu in acelasi stil. Copii tampiti.

  00
 17. JepEDM qliuxjaqqjro, [url=http://qsqtviqfbyor.com/]qsqtviqfbyor[/url], [link=http://upnaiyajfvuz.com/]upnaiyajfvuz[/link],

  00