retard roundup #13

 • come on, argumentele lui sunt solide şi nimic nu se compară cu o muşcătură rapidă de fund, aplicată unuia mai mare ca tine. şi jur că nu îi caut, mă găsesc ei pe mine.

 • foame mare pe bloguri: bannere pe tot ecranul şi videoclipuri care nu pot fi oprite. el săracu e retard, dar tare curios să ştiu cine a lucrat reclama. că de ce e pe tot ecranul sau cu sunet ştim, ne-a spus colegu Gavrilă acum doi ani, bloggerul bun livrează. el şi ecostin.

 • cum o fi sa zici de alţii că sunt sclavi când tu eşti cel mai mare sclav?
 • nu ştiu voi, dar eu savurez articolele scrise cu răutate dublată de tâmpenie. ne arată că stocul de măturători de stradă şi secretare nu se va epuiza prea curând.

 • curajosul curajos este curajos. horia neagu e un lachet care se ocupă cu RTuri şi cu lins în fund oameni care scriu pe seo pe .com, pentru că el nu e în stare de asta. şi este peste măsură de curajos, îşi pune repede tweeturile private când e prins că e bărbat şi jigneşte pe ascuns şi fără motiv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Lasa-i in pace! Fiecare pasare piere pe limba ei. :)

  00
 2. Spre surprinderea mea domnul Mircea Badea nu mi-a acceptat comentarile la articolul despre Arhi fiind prima dată când comentez pe blogul său, comentarii în care spuneam că nu sunt de acord cu jignirile la adresa lui Arhi.
  Până la momentul contrar m-am abținut să spun asta dar se pare că este într-adevăr unul dintre bloggeri cu „echipă”, o echipă de comentatori care îl aprobă și-l pupă-n fund în cadrul fiecărui articol. Am lăsat un comentariu și cu cele scrise mai sus dar nu a fost aprobat nici acesta. Probabil așa merg treburile la ăștia „mari” iar eu n-am habar unde mă bag…

  00
 3. @zoso, mi-e „lene” sa-i fac trafic lingaului, asa ca te intreb pe tine, ai idee cati unici are in fiecare zi? Am auzit ceva … aproape 100k!!!???

  00
 4. zoso, sunt tare curios ce s-ar intampla daca v-ati intalni fata in fata, tu cu arhi, si respectivi 2, B si C

  00
  • @noni: cum adică ce? eu şi arhi o să fugim mâncând pământul! ocazii au fost, ciutăcel a lăsat capul în pământ şi s-a prefăcut că se uităm in telefon, iar badea n-a venit la emisiune când eram eu inaintea lui.

 5. @Baxter:

  Decat 100k din care 90% lingai, mai bine 30k si oameni care gandesc pentru ei. Badea e doar o marioneta condusa si platita sa linga cururi.

  00
 6. Da, ma „speriasem” :). Vazusem ceva intr-un articol si se pare ca nu am retinut bine ori cei de acolo gresisera(nu il mai gasesc). Este posibil ca acel numar sa reprezinte contabilizarea lunara, ceea ce este mult mai credibil.
  BTW, ma umfla rasu cand imi aduc aminte la inceputurile lui cum injura bloggeri, si a ajuns sa fie in „top blog”.

  00
 7. Foame mare la cel mai prost din curtea scolii, cica vrea sa-i cumpere o casa lu masa ca s-a saturat sa o tina pe capul lui :)) sau invers, dracu mai stie.
  Cel mai zdreanta site e antena3, bai nene, au aia niste reclame de te dau pe spate, cel putin aia la adidas cu sunet ma dispera.
  Cum treci cu mouse-ul peste ea cum incepe melodia aia de cacat, o mizerie de reclama.
  Iti trebuie carnet de sofer ca sa o poti ocolii, pe bune.

  00
 8. Deci de unde iei pozele ălea cu gagici bune?

  00
 9. ultimul vrea sa para destept si chiar nu-i iese :|

  00
 10. @baxter :
  Vizitatori în ultimele 24 de ore : 7.774
  Vizitatori în ultimele 7 zile:30.920
  Record vizitatori (07.12.2009) :37.433

  00
 11. … nu se scrie „sunt acrii strugurii”, „sunt ACRI strugurii” … adica, daca tot vorbim…

  00
 12. … nu se scrie “sunt acrii strugurii”, CI “sunt ACRI strugurii” … adica, daca tot vorbim…

  00