retard roundup #12

 • sub egida sloganului “e mai uşor să fii prost decât să citeşti” s-au strâns tot felul de imbeciluţi care au dileme (şi poluţii) nocturne: cine cui i-a pus-o. greu la deal cu cititul ăsta, nene, mai uşor e cu scrisul.

 • mă aşteaptă un viitor penal.

 • un postac de-al lui voiculescu.

 • sincere felicitări celor 8 deştepţi care mi-au atras atenţia că am inversat linkurile la un articol. serios. asta era important.

 • viaţa te invaţă lucruri noi tot timpul. cum ar fi să ştergi datele personale din laptopurile primite la teste. aş scrie un articol despre cum a inventat el internetul, dar poate se prinde că nu e scris de el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Premii pentru retarzi, ceva ? ca la protv ?
  se stie ca au talent, chiar daca sunt retarzi. De aia este UE, retarzii tot ai nostrii sunt, UE este a tuturor, deci si ai retarzilor….

  00
 2. Raluca, adica retardel2.png, ar trebuie sa taca in plm din gura si sa iasa pe strada sa ia toate javrele la ea in curte. Bai, deci cu prostii astia nu se poate, traiesc printre noi… SA MANANCI CAINII COPTI FA PROSTO !

  00
 3. Pai daca esti crud… :)) si se mai zice ca la noi societatea civila nu reactioneaza :)) (in caz ca tonul de ironie nu se aude, va spun: sunt ironic) :))

  00
 4. auzi.. căcatul nu se studiază în laboratoare?? aa?? nuuu?? pffff, tot câinele rămâne cobai de laborator, că spre deosebire de unii indivizi el are creier în cap şi nu căcat, precum kuniva..

  00
 5. ..de unde şi expresia românului: „moldovean prost”. tea pus pe burtă, a-ii???

  00
 6. băi, asta cu „viitorul penal” ma pus pe burtă cu totul :)) ce blăstămat am fost şi eu , că şi acum mă chinui :))
  P.S.: încă odată pentru aceştia – să moară toate mâţele şi câinii din lumea asta ;)

  00
 7. câţi oameni ştiu că otrava arde încet stomacul câinelui, îl topeşte incet.. până când stomacul lui se face carne vie.. otrava acţionează lent. durează 24 de ore până topeşte tot stomacul. da, câinele moare. după 24 de ore..

  şi ştiind asta, mai poţi da otravă unui câine?

  00
 8. @fumarel Your point is? Un om ai idee cum moare cand e muscat de caini? kthxbyedie

  00
 9. Despre care dintre animale vorbeşte mademoiselle Raluca? :)

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube