“Reprezentanţii poliţiştilor susţin că nu vor tolera așa ceva”

Un idiot dă cu mașina peste un polițist. E prins și dus la bulău. Prompt, sindicatul polițiștilor dă publicității filmarea. Tipul e pus în libertate a doua zi.

Faza care îmi place cel mai mult nu e aia cu rapiditatea cu care au dat publicității ce s-a întâmplat, numai sfântul Andrei știe cât de mult mă rog de oricine care vine să îmi propună interviuri cu potentații zilei să îmi spună ce s-a întâmplat la carambolul ăla de acum 4 ani de pe A2 și toți se fac că nu aud, ci asta:

În final reprezentanţii poliţiştilor susţin că nu vor tolera așa ceva.

ADICĂ CE?!?! Vor protesta polițiștii pentru drepturi? Pentru legi mai bune și mai clare? Pentru proceduri mai bune și mai clare? Pentru pantofi comozi și rezistenți?

Sau vor băga ca de obicei capul la cutie, chițăind pe la colțuri că nu sunt respectați de civilii pe care îi jignesc neaplicând legea și ascunzându-se când văd câte o șatră de suedeji făcând scandal? Sau ridicând din umeri când câinii latră în apartamente? Sau când văd filmări din trafic cu idioți fiind idioți?

Hai că sunt curios cum nu vor tolera așa ceva.

film-men-in-black

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

27 comentarii

 1. Vor avea gura mare… Presa/media și cam atât.
  Mai mult nu prea pot face…
  Și din păcate ai dreptate 80 poate 90 % din polițiști sunt cum ai descris tu… Ceilalți sunt prea mici și prea putini ca să facă diferența.
  Păcat.

  Comentariu apreciat.378
 2. Karma’s a bitch!

  Indecis. Tu ce zici?1815
  • Da! Sistemul e bun cand le convine si când au mulți dintre ei de profitat de pe urma lui (ex. Cei din Suceava, aia care freacă menta, aia care slugăresc interlopii sau politicienii, aia care fac tot felul de combinații incompatibile cu funcția, aia se angajează tot in MAİ dupa ce au ieșit la pensie la 40 si ceva de ani etc.) , dar cand si-o iau peste bot, brusc se gândesc ca pot pati si ei asta si sar in sus.

   241
 3. Pai Garcea da din gura acum. Cind le-a fost omorit un coleg (Gigina) pentru #interesulnational au tacut ca melcii. Ca la 45 de primaveri primesc pensie 😉

  E mai usor sa alergi babute ce vind patrunjel decit sa-l bagi cu capul in wc pe Teodosie Talibanu’ pentru matrapazlicuri cu fonduri europene

  Comentariu apreciat.8915
  • Rar vei vedea mai multa mancatorie in aceeasi breasla ca la politistii romani. Citeste ce a mai scris si Godina, te doare mintea.

   Comentariu apreciat.356
  • Cred ca Teodosie are niste grade pe care nici nu ni le inchipuim

   Comentariu apreciat.454
  • De pensie la 48/49 de ani pot beneficia polițiștii ce au activat minim 25 de ani in OPERATIV. Nu mai rumegați retorica televiziunilor prietene pe aici ! Nu contest că există polițiști care abuzează de chichițele sistemului și ies la 44/45 in unele cazuri, dar asta nu înseamnă că majoritatea polițiștilor ies la 45. Știu.. e greu cand cineva vine cu argumente.

   Indecis. Tu ce zici?1318
 4. Au făcut publice imaginile pentru a nu se încerca musamalizarea cazului, tatal pramatiei lucreaza la guvern si din ce am am citit in presa si-a cam fluturat-o (legitimatia) prin secția de politie. Oricum e de urmarit situatia.

  Comentariu apreciat.663
  • Trebuie să urmărim și cazul spagarilor – criminali – polițiști de la Suceava care lua șpagă de la analfabeți pt permise. Ce părere are Sindicatul despre polițiștii spagari-criminali de la Suceava?

   Comentariu apreciat.392
  • @Andrei binenteles si asta e de interes. Personal le doresc pedeapsa maxima. Cat despre sindicat, habar n-am ce parere are.

   73
 5. imediat se face anul de cand politistii l-au ajutat pe criminalul chitoiu sa scape de puscarie.

  Comentariu apreciat.512
 6. Mie imi place ce fac francezii dupa ce s-a dat legea cu interzisul inregistrarii politistilor. Popor civilizat, dar cand vine vorba de drepturi calca pe cadavre. Noi ieseam sa le dam garoafe daca eram in aceeasi situatie.

  Comentariu apreciat.408
 7. Și? Au renunțat la lege?

  51
 8. Daca nu-l ia cu botul masinii e culpa comuna!

  186
 9. E nasol să vezi că polițiștii români nu sunt respectați deloc, dar respectul nu doar se impune, ci se și câștigă. Iar în ultimii ani, polițiștii parcă se chinuie să șteargă și ultima brumă de respect la adresa lor. Cum poți tu ca cetățean să te solidarizezi cu polițiștii când vezi ce se întâmplă la Suceava la serviciul de permise sau la poliția de frontieră? Când vezi că polițiștii țin în brațe grupuri infracționale ori chiar fac parte din aceste grupuri? Mie îmi pare rău doar pentru polițiștii cinstiți care își fac treba corect.

  Comentariu apreciat.341
 10. Dupa titlu am crezut ca e despre noile uniforme, alea în care nu ii mai deosebești de gunoieri!
  https://www.national.ro/recomandari/politistii-nu-vor-noile-uniforme-parca-suntem-de-la-salubritate-690574.html

  92
  • Vai penibile sunt :))

   Dacă până acum interlopii îi trimiteau după țigări, acuma o să le zică să ia și gunoiul dacă tot merg încolo :))

   Comentariu apreciat.320
 11. Ce părere are Sindicatul despre polițiștii spagari-criminali de la Suceava? Au anulat permisele obținute prin șpagă?

  253
  • @Andrei: ei și tu acum. Aia a trecut, gata, lumea a uitat. Acum e importantă vesta poluției române. 😀

   31
 12. cu Mario cum tolereaza situatia?

  10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube