Radio21 PR fail

12.45: trimiţi un comunicat de presă:

ORLANDA, ESCA ŞI POPEASCA I-AU FĂCUT CURAT ÎN CASĂ LUI DAN NEGRU

În săptămâna în care toţi dj-ii de la Radio 21 trec printr-un nou experiment dement şi se pun în pielea femeilor pentru a vedea dacă acestea au o viaţă grea sau oşoară, Orlanda, Esca şi Popeasca i-au cerut permisiunea lui Dan Negru să le primească să-i facă ordine şi curăţenie în casă.

Înregistrări video şi fotografii cu cele mai savuroase scene din viaţa fetelor de la Radio 21 pot fi urmărite pe www.popesca.ro

*Raluca Puiu*
*PR Manager*

EuropaFM/Radio21/VibeFM

15.12: trimiţi un alt comunicat

Dragi colegi,

In legatura cu fotografiile atasate pentru a ilustra stirea trimisa anterior – Orlanda, Esca si Popeasca i-au facut curat in casa lui Dan Negru – va informam ca orice imagine care prezinta locuinta Vedetei TV Dan Negru are nevoie de acceptul acestuia pentru a fi publicata.

Ne cerem scuze pentru neplacerea creata si va rugam sa luati in considerare faptul ca Radio 21 nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea dreptului la propria imagine a lui Dan Negru, in cazul publicarii acestor imagini.

Va multumesc,

*Raluca Puiu*
*PR Manager*

EuropaFM/Radio21/VibeFM

Pozele ataşate primului comunicat: 3 instantanee amarate, la 800×533, care nu sunt bune nici macar de puse thumbnail intr-un ziar serios.

  

Asa se face PR la noi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Hait, zoso, le-ai publicat. Ai acordul? :)

  00
 2. TV watchers always get what they deserve: stupid programs for stupid people

  :)

  nici nu mai intreb cine naiba sunt nulitatile anonime pomenite in articol (pe esca o tin minte de acu vreo 12 ani la pro tv, dar in rest…pauza)

  00
 3. NOU
  #3

  M-as angaja si eu la astia, dar sa lucrez de-acasa. Merita sa pierd 5 minute pe zi sa trimit niste mizerii de-astea pe 300 euro.

  00
 4. wow, ce idee fascinata de promovare! s-au udat toate pitzipoancele cand au vazut-o?

  00
 5. @Rin Tin Tin: le-am publicat?

 6. hai că pentru a ilustra știrea în libertatea sau click, la ce calitate au imaginile acolo, sunt tocmai bune. la 150 dpi iese de’o carte poștală

  00
 7. Daca vad eu bine in primul comunicat site-ul la care face referire deocamdata nu exista: http://www.popesca.ro.

  Poate se refereau la http://www.popeAsca.ro

  00
 8. 1. probabil ca daca manglitorul sef de divertisment Morar, aka Laba Trista (sta tot timpul cu miinile in buzunare in prezenta femeilor; oare de ce ??) si cu purtatorul lui de sacosa Buzdugan, aka Creier Trist, ar fi mers la Sirbu sa faca un Zoo Radio, i-am fi vazut pe cei trei complexati necunoscuti (pina sa ii vada lumea ce le poate capul, la selectia Eurovizion) care traiesc acum din resturile lasate de cei doi hoti, cum s-ar fi dus sa faca ceva curatenie p-acasa pe la Andi Moisescu sau Cristi Tabara; bah bahieti lipsiti de idei, e soriciul prea gros pe aia doi ca sa credeti voi ca se ating la asemenea campanii, jalnice de altfel, ca si PR-ul vostru
  2. anyway, 21 sucks, Kiss sucks, Pro sucks and so on (tot ce le lipseste astora sint manelele; accidentele si violurile nu intra in calcul ca nu avem imagine. ZU is mother of suckers (astia il au deja pe si pe Traficantul pe linga cei doi contrabandisti)
  3. haide Zoso, recunoaste, vrei sa-l intariti si pe Dan Negru sa te ia la ochi (n-ai acceptul lui, nu ??) pentru ca ai nevoie sa-ti salte traficul (a functionat Traficantul) si pentru ca nu-ti ajunge locul 1 , nu ??

  00
 9. din ciclul „imbraca-te ca te fut, dezbraca-te ca nu te mai fut.” :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube