“Pusul în potecă” duce la ură

Nu mai știu cum am ajuns pe articolul ăsta din Vice, dar mi-a rămas în minte fraza asta:

Cu sexul era destul de delicat. Oricât încercam să facem planul perfect, se mai întâmpla să vină câte una mai repede acasă. Când voiai să îți potolești hormonii, trebuia să le suni pe toate patru pe rând, să le explici ce urmează să faci, dar mereu era una care nu înțelegea.

Faza asta e cam așa: de ce să îi fac eu viața mai ușoară ăleia? La ce-mi folosește?! Eu nu o să am niciodată nevoie de ea cu nimic, ia mai dă-o naibii! Și peste 3 zile sau peste 2 luni ai nevoie de ea. Și ea ce va face? Te va ajuta sau te va trimite la plimbare?

Așa ajung oamenii să se urască între ei sau să fie încrâncenați pe probleme stupide, când e atât de simplu fie să ajuți, fie să nu îi stai în cale altuia, fie că e vecin, coleg sau pur și simplu trecător.

fun-copilarie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. adica aia sta in calea lui Joey?

  00
 2. Vice?! Ai ajuns să citezi din vice?! Serios?! Plm, te plătesc ăștia cumva, după ce au aflat toți hipsterii și bunica lor că’s plătiți de saudiți, ca să le faci reclamă?! Lasă-i să crape în plm că revistă mai jegoasă n-am văzut, zici că-i cosmopolitan pt drogați.

  00
  • Vice e in primul rand revista de trollaj pe fata, nici macar subtil, care mai baga si cate un articol interesant/util, dar traieste din agitat prosti cum e cel care a comentat mai sus. Mie imi place sa ii urmaresc pe Facebook cum mai baga cate un articol in care scormonesc rahatul (de exemplu ala in care il laudau pe Abi Talent) si sa ma uit cum comenteaza toti prostii ofensati si oripilati.

   Si plm, daca aia care fut camile si fac din ziaristi kebab i-au platit sa faca un documentar despre cum au nu stiu ce Miss Camila si cum e misto sa faci turism la ei, inseamna ca-s vanduti sauditilor?

   00
  • viorel, fă un efort și uită-te la ultimele tale comentarii. pare că vrei sa pleci și nu știi cum, și mă tot jignești ca să te dau eu afară.

  • Perkele, e plin UK-ul (vestul) de publicații care fac trolling, de la the guardian cu articole pe prima pagină care promovează turismul halal până la the economist care bagă tot felul de titluri dubioase pe fb la sponsored. În tot rahatul ăsta, culmea e ca vice e cel normal, asta dacă te uiți la cititorii lor … și da, ei există și ei e serioși 🙄

   00
  • Suicide by cop!

   00
  • se poate observa din comentariile lui parkele si xxx ca romanii au intrat degeaba in europa. tot comunisti xenofobi sinistri raman.

   00
 3. mirosul proaspat rumegus poate provoca discutii prea filozofice.

  00
 4. Unde o gasesc si eu pe aia din piscină sa i-o arat lui fi-miu?

  00
 5. Da’ la interviu asta au raspuns doar fetele zdrumpeșe bag sama

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.