ProTV are nevoie de cineva să le explice cum funcționează sunetul la clipurile video

Atunci când nu fură tot ce prind de găsesc conținut gratis pe net ca să pună pe site-ul lor, ProTV au o apucătură extrem de idioată. Nu, mă, nu aia cu luatul de clipuri HD și puse pe platforma lor, care în 2019 nu e HD, aia e așa de 5 ani, nu au bani să facă ceva mai bun.

Ci asta: au clipuri video care nu se aud stereo corect. Adică sunetul e pe un canal și celălalt canal e gol. Și problema asta o au tot de mult, nu de ieri, și nu la 1 clip din 1.000, ci la un clip din 10. Fie știu de problemă și nu le pasă, fie nu sunt destul de deștepți încât să unească cele două canale.

Gen ăsta.

N-au bani, cred că asta e explicația.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. NOU
  #1

  Pai de ce crezi ca a plecat Buhnici ? 😀

  00
 2. “nu sunt destul de deștepți încât să unească cele două canale.”
  sau ar putea sa puna pe canalul liber o alta stire. Un fel de picture-in-picture dar cu sunet, cu sunet HD-ProTV(***insert trademark logo here)

  00
 3. Sau intro și outro cu volum la max și conținutul cu volum la 70%, să îți rupă urechile la sfârșit 😄

  00
  • Outro, la protv, este întodeauna cu accentuare pe amenzile pe care urmează să le plătească oamenii la legile introduse de cei care îi plătesc pentru difuzarea reportajelor (Gabi Sârmuliță, Poliția, companiile de asigurări, ANAF-ul și anafura…)
   Protv – un tonomat pentru neliniștea dumneavoastră.

   00
 4. Pentru ca nu depun vreun efort in plus fata de caseta de emisie. Si cred ca au un setup care e ramas de pe vremea Betelor si nu le permite upgrade-ul decat daca mai adauga un canal de sunet: pe canalul 1 e voice over, pe canal 2 e ambianta. Mixajul il face sunetistul de emisie si, din acest motiv, presupun ca nici acum nu exista ambianta in stereo, ci doar pe un canal. Pe de alta parte, au fost pionieri in introducere de tehnologii noi, au trecut pe stereo la finalul anilor 90 (mai putin pe stirile propriu-zise pentru motivul de mai sus) si pe HD la mijlocul anilor 2000.

  00
 5. Oricum doar tu intri pe ProTV, de ce s-ar deranja?

  00
 6. Eu credeam că au bani la cât costă un advertorial la ei (de exemplu). 🙂

  00
 7. Reportajele și o bună parte din emisii sunt mono-mix. D-asta nu isi bate nimeni capul.

  00
 8. De ce va mai uitati la ProTV ? Eu nu mai gasesc in 2019 nici un motiv sa ma mai uit. Emisiuni de stiri pas ca le citesc mai repede stirile si fara gretosenii de la ora 17 sau 20. Filme si seriale pline de reclame si vechi pas, am HBO sau Netflix si le alternez lunar. Emisiunile de divertisment cu aceleasi vedete obosite si aceleasi glume de cotul blocului pas.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.