ProTV e o fabrică de conținut online…

 

Asta declară Cesnavicius pentru wall-street.nuștiu.săpună.un.link.ro.

Site-urile ProTV sunt varză, designul e 2011, conținutul nu se vede din cauza reclamelor (dați disable la adblock să vedeți ce pierdeți), fură conținut HD de pe net ca să îi facă streaming la 320×240 platforma lor, fac spam de black friday, fură zeci de clipuri de pe Youtube și Reddit…ce să mai, un model de succes, fabrică de conținut!!! Fabrică de conținut, nene!!!

Să luăm așa, la întâmplare, de ieri: furat toată postarea, nema link, nema sursă originală, pus “sursa PROTV” acolo. Costuri pentru conținut: zero. Profit: maxim.

Să ne aducem aminte de abordarea lor: tot ce e e pe net, e gratis, mai puțin conținutul ProTV. Costi Mocanu, Business Strategy al ProTV la vremea aia.

Reiau: băi, e 2019 și ei pun clipuri video la rezoluție 320×240!!!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Intra cineva pe mizeria aia de site?

  00
 2. e posibil sa ai un script care ascunde postarile de facebook din site, eu vad postarea imediat dupa „a completat postarea….”
  sau au editat deja articolul

  00
 3. Ai nevoie se excavator sa intrii pe site-urile de “stiri” ‘

  00
 4. N-ai inteles tu! Stirea era ca postarea persoanei de pe Fb a fost virala. Stirea nu era continutul postarii si povestea spusa. De aia sursa e ProTv. Ca ei au investigat jurnalistic si concluzionat primi ca postarea e virala, nimeni altcineva… jurnalism nene..

  00
 5. Cittesc zilnic stirile pe protv.ro, mediafax.ro, si altele. In ultimul timp am facut o analiza a continutului si am ajuns la concluzia ca stirile in mediul online mai mult sunt exagerate obiectiile, decat valoarea adevaratului lor efect asupra oamenilor.

  00
 6. A mai observat careva pe youtube că protv șterge clipuri după o perioadă, și le uploadează din nou, ca să apară cum că mereu încarcă conținut nou?

  Am văzut deja de vreo 3 ori schema asta cu materiale tăiate din România Te Iubesc, știu 100% că m-am uitat la upload date, îmi apăreau la recomandate ca fiind uploaduri noi, deși le mai văzusem și era fix același clip, doar că la dată era altceva.

  Interesantă schemă.

  00
 7. Spitalul din Falticeni a fost dat in folosinta in… tineti-va bine… 1860 (a fost infiintat de un preot).
  Fix in spatele acestui spital, de mai bine de 30 de ani, se tot construieste altul nou. Cautati pe Google „spital nou Falticeni” si veti vedea cum zac cabinete si saloane pline de aparatura si paturi in folie doar pentru ca nu au reusit sa finalizeze niste rahaturi de scari la intrare sau chestii de genul asta.
  In acest „minunat” spital mi-au murit 2 bunici + tatal. Absolut de fiecare data au intrat aici si au iesit morti sau a murit (tata) la nici 1 saptamana distanta. Chiar si mama era sa moara dar a fost suficient de inspirata incat sa fuga in Italia si sa scape acolo.
  Spre deosebire de Falticeni, la Suceava e unul dintre cele mai bine dotate si curate spitale din Romania dar deh, pentru multi din Falticeni, cei 19 km distanta intre cele 2 orase par sa fie prea multi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube