E 2019 și ProTV tot fură de pe net tot ce prinde!

Clipul ăsta a făcut înconjurul lumii. ProTV l-a luat, odată pentru site, unde l-a pus complet, și odată pentru difuzare pe TV, unde a mai tăiat din el. Sursa? Nu. Deloc. Nimic. Conținut gratis. Profit maxim. Cesnavicius și Costi Mocanu tac chitic. N-au ei treabă cu drepturile altora de autor. Ale lor da. Dacă aș urca clipul de mai jos pe YouTube, l-ar da jos în juma de zi. Când iau chestii de pe net și le dau pe TV nu e furt, e new media.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Ori e o tuta proasta, ce nu stie ca scaunul trebuie legat/prins, ori l-a prins superficial. dar nici usa sa fie inchisa?

    Eu am nevoie de vreo 5 minute sa pot prinde scaunul cu ISOFIX, pentru ca are niste cleme culisante ce se retrag inainte de a se prinde complet de clemele banchetei. Exista indicator rosu/verde de confirmare a prinderii, trebuie sa incerc de cateva ori, e un sistem stupid la scaunul meu. Pe urma, dupa prinderea in cleme, trebuie prinsa si centura de siguranta a scaunului in spatele banchetei, o intreaga inginerie. Nevasta-mea nu poate face asta, necesita si ceva forta. Iar eu credeam ca ISOFIX e o chestie ce se face cu 2 degete.

    00
    • Partea cu centura pe dupa bancheta cred ca depinde de scaun. La mine centura vine in fata scaunului, scaunul fiind prins doar cu sistemul ISOFIX. Si la ala, dupa 3 ani de montat/demontat am prins smecheria, prind ambele cleme aia intre degetul mare si aratator si trag cu degetul aratator, iese instant. Pana acum desfaceam una si tineam scaunul nemiscat, ca altfel cealalta se misca si nu mai puteam deschide.
      Dar na, demontez scaunele doar cand fac curat prin masina, nu trebuie asa rapiditate.

      00
  2. Pai nu i-ai indrumat tu sa il fure?

    00
  3. Fara nici-o ironie: daca tu ai lucra la pro, ce sursa ai pune la filmuletul ala?

    00
    • dacă aș vrea să fiu jegos, aș pune reddit.com. dacă aș vrea să fiu împăcat cu mine, aș cere acordul proprietarului.

  4. Aia la antene sunt oarecum si mai jegosi: cand difuzau clipuri de pe net in emisiunea lu Badea sau acces direct puneau in colt „sursa:youtube” si asa isi spalau pacatele. Daca ii iei la intrebari o dau cu „fair use” ca la americani

    00
  5. E 2019, cu atata continut disponibil oriunde, cui ii mai pasa de sursa?

    00
    • Ba nu stiu, e 2019 si totusi ai folosit ceva ce nu iti apartine. Daca vin si iti imprumut masina sa merg pana la piata sa iau un sac de cartofi si dupa o las in parcare e ok, nu? Adica, na, nu ti-am furat masina, dar e 2019 si a fair use, am fost si eu pana la piata.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.