profitam.ro spam

Received: from vps.profitam.ro (217.19.14.33.chml.ro [217.19.15.33])
Received: by vps.profitam.ro (Postfix, from userid 48)
Date: Wed, 6 Jul 2011 11:21:07 -0400
From: Profitam contact@profitam.ro

Ai nevoie de ajutor? Vrei sa ne dai un feedback? Nu ezita sa ne scrii la contact@profitam.ro
Ai primit acest e-mail pentru ca esti abonat la newsletter-ul Profitam.ro.
Pentru dezabonare, click aici. Profitam.ro iti este oferit de Sc Vulcans Invest SRL

trimis pe adresa de email de pe facebook, să fie totul mişto.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. si noi profitam!

  00
 2. ce-ai sărit de cur in sus la 10 minute de la publicare.

 3. @unromandestept

  ce simplu e sa generalizezi; gandeste-te (gandestete pentru #BAC2011 :D ) ca mai exista gay, calugari (nesimulanti), barbati asexuati (1% din poplatie) care sigur nu dau limbi

  00
 4. @unromandestept: wtf is „minispam”? Un spam e un spam si atat. Sau tu numeri caracterele mesajelor si stabiilesti pe care il raportezi si pe care nu in functie de acest criteriu?
  Sunt curios, pentru ca eu cand primesc un spam (pentru stiinta ta: mesaj NESOLICITAT), il marchez ca atare indiferent de cat de mare este.

  00
 5. Eu nu îi înţeleg pe spamerii de la info@black-sea-residence.com si office@terenlamare.ro Aceştia trimit de câţiva ani aproape zilnic rahatul lor. Dacă azi nu vreau teren la mare, ce sanse cred ei că ar fi ca mâine să-mi doresc unul? În afară de asta… dacă dintr-un milion de destinatari găseau un singur client, şi-ar fi epuizat deja demult marfa. Faptul că asta nu sa întâmplat, sugerează că spamul nu are nici un efectîn vânzări. De ce plm insistă de atâţia ani? contact@colex.ro se pare că o ia pe urmele lor.

  În rest, am primit o nouă ofertă pentru campanii de spam de la Terraprint srl tel. 0726-545350, 0766-549940, vanzari@campaniemail.com office@campaniemail.com şi una de data asta pe sms-uri de la Dimancea Dragos, tel. 0766-326788 vanzari@whosms.ro

  Încă un paure a descoperit reţeta succesului prin spamarea românilor cu oferte de „Afaceri de Vis”, Buzgariu Ovidiu Ilarion, ovi@afaceridevis.ro şi buzgariu@facebook.com tel. 0760-605250

  O oferta de cursuri seap de la newsletter@trade-romania.ro

  Tâmpiţii de la office@westfloor.ro sunt şi ei veterani în ale spamului, cred că au peste 5 ani de „activitate”.

  Urmează hoarda de clone de gropuon, cu câteva mesaje fiecare, zilnic (îmi cer scuze dacă am omis pe careva):
  contact@reddeal.ro
  info@izzyreduceri.ro
  contact@topdeals.ro
  mail@getadeal.ro
  contact@mybestdeal.ro
  office@tiki-taka.ro
  info@ofertesupertari.ro
  suport@therealdeal.ro

  00
 6. Extraordinar cata suparare pe un minispam… mai chiar nu e clar ca toti facem spam sub diverse forme? cum sa ti se solicite un mesaj daca in prealabil nu ai facut un „contact”? poate pe strada vine cineva si te spameaza cu intrebarea „cat e ceasul?” – si cum tu vroiai sa i raspunzi apare „Mesajul Solicitat!”.

  Mi-am adus aminte de o vorba care se potriveste in cazul de fata „Sunt 2 tipuri de barbati: 1. Cei care dau limbi in p12d4 si 2. Cei care nu recunosc!”

  Scuze de spam! Data viitoare poate-mi soliciti un comentariu si o fac aproape gratis:P

  00
 7. Eu nu prea ma stresez cu spam-ul dar sincer alora de la blacksearesidence si terenurilamare le-as face ceva deosebit. Le-as da un mersi pentru miile de mesaje spam trimise de-a lungul anilor.

  Haideti sa punem mana de la mana, facem o echipa, concepem un plan si le dam o lectie. S-o numeasca … publicitate gratuita.

  00
 8. @Florin Planul e simplu iar ideea se incadreaza la categoria „Idei de Milioane de $” – Punem la punct un Blog „Colectionez Spamuri” si Educam utilizatorii de net sa Redirectioneze Spamurile catre Blog! Drepturi de Autor . EU

  00
 9. Bloguri cu colecţii de mesaje de la spameri există deja, unii s-au confruntat şi cu ameninţări cu justiţia din partea spamerilor. Efectul oricum este zero.

  Ideea de a crea pagini inaccesibile vizitatorilor cu datele de contact ale spamerilor, în special adresele de email oferite pe tavă pentru email harvesters nu ştiu dacă are sens cât timp chiar pe siteul spamerilor de cele mai multe ori adresele sunt neprotejate.

  Mai este varianta crearii de pagini cu vreo sută de adrese de email false, generate aleator de un script la fiecare accesare, pentru a vicia colecţiile de adrese ale spamerilor. Însă din discuţiile de aici cred că efectul este zero sau chiar negativ.

  O variantă de a scăpa de spamul românesc se găseste aici. E un început, deşi mi-aş dori ceva ce să lovească puţin în nenorociţii ăstia, astfel încât să simtă şi ei ceva. Poate are cineva idei mai bune…

  00
 10. @Sakura – Eu ma gndeam la niste chestii mai putin ortodoxe, ceva amuzant, ceva gen: 1-1, mai jucam ?

  O chestie sa si-o aduca aminte si peste 10 ani.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube