Problema cu ICEEFEST…

E ca Dragoș încearcă să o prezinte ca fiind mai mult decât o conferință.

Și nu e. E o conferință la fel ca toate celelalte, un pic mai mare, unde hăbăuci de la companii internaționale vin încoace pentru că ThinkDigital e o agenție de care s-a mai auzit prin Europa, își spun poezia aprobată de la HQ și apoi pleacă la următoarea conferință, unde spun poezia aprobată de la HQ. Și gata. Nu există ecouri, nu există schimbări de mentalitate, nu există “vai, toate companiile mari se întâlnesc pe scenă” sau “eveniment marcant”. Nu există nici un impact minimal.

E o conferință ca toate celelalte. Facebook va avea același suport mizerabil, Google va avea aceleași răspunsuri târzii și stupide, YouTube va ignora cu brio orice reclamație de clip furat și așa mai departe. Te duci, faci act de prezență, bârfești ultimele noutăți din industrie și te întorci pe plantație. Și chiar dacă ar fi atenți, majoritatea participanților fie nu înțeleg, fie nu pot aplica ceea ce aud.

 

Spicuiesc cele mai importante probabile declarații:

Ne-am decis să cităm cu link activ orice material pe care îl preluăm și să nu mai furăm chiar tot ce prindem. Vom fura în continuare la fel de mult, dar nu chiar tot, da?!

MIHAI BRASOVEANU, INTERNET CONTENT MANGER PROTV

 

Hai să vă învăț să aveți site-uri care pot fi citite de pe ecranele anului 2015, că aparent sunteți mulți care faceți conținut aici și habar n-aveți că siteurile voastre se văd ca naiba!

BERTRAND GIÉ, NEW MEDIA DIRECTOR LE FIGARO GROUP

 

Ziceți mersi că a pierdut nevastă-mea licitația pentru Gala Bute, că altfel nu mai păpați investigații jurnalistice.

CATALIN TOLONTAN, JOURNALIST GSP

 

Băi, nu mai râdeți, IAB chiar există, toată lumea știe asta, e o instituție respectată, serios! NU MAI RÂDEȚI!!!

CONSTANTINE KAMARAS, CHAIRMAN OF THE BOARD IAB EUROPE

 

Am cumpărat baze de date cu firme și le trimitem spam. Dacă băgați bani în Google, aveți parte de suport instant de la noi. Dacă nu, duceți-vă dracului de săraci!

DOINA COSTACHE, REGIONAL CLIENT PARTNER MANAGER, GOOGLE APAC GOOGLE

 

Sunt un bou. BEEEHHEEEEE! Sunt atât de bou că nu știu cum face boul!

FLORIN GROZEA, ARTIST, COMPOSER, ONLINE ENTREPRENEUR

 

Pe vremea când Hotnews fura tot, Ariana nici nu se gândea să înceapă siteul ăsta care a îngropat în spam și furt pe toată lumea.

KODA WANG, COO THE HUFFINGTON POST

 

Noi suntem mai jegoși decât Google când vine vorba de utilizatori. Furăm, mințim, înșelăm și ignorăm 90% din cererile de suport. Dar n-aveți ce face, deci ciocul mic!

MERT CANLI, REGIONAL PRODUCT MARKETING MANAGER FACEBOOK

 

Legile voastre nu ni se aplică. Noi nu facem taxi, noi facem transport de unicorni sau, cum ne place nouă să îi spunem, ridesharing.

ROB KHAZZAM, INTERNATIONAL LAUNCHER UBER

 

Sper să apucăm să vindem înainte să dăm faliment.

SCOTT THWAITES, PARTNER MANAGER EMEA TWITTER

<hr />ps: am fost invitat la toate edițiile. nu îi văd rostul. nu e nimic nou, nimic bun, nimic interesant. e doar un act de prezență. am reclamații nerăspunse cu săptămânile de la “toți jucătorii mari se întâlnesc pe scenă la ICEEFEST”. probabil de aia nu au timp să răspundă, că se țin de conferințe.   <p>Și nu sunt doar ei. La câte conferințe am avut în România, treaba ar trebui să meargă brici pe online sau pe media. </p> <p>update: <a href="https://www.subiectiv.ro/evenimentele-media-advertising-online-romania.html">Alex zice că e vina audienței</a>, că nu pune nimic în practică. </p> <p>&#160;</p> <p><img style="background-image: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; margin: 0px auto; padding-left: 0px; padding-right: 0px; display: block; float: none; border-top: 0px; border-right: 0px; padding-top: 0px" title="fun-am-ras" border="0" alt="fun-am-ras" src="https://zoso.ro/img/2020/06/fun-am-ras.jpg" width="480" height="629" />

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Corect, laba in cerc , cam asa e orice eveniment la noi .

  00
 2. NOU
  #2

  Si-atunci intrebarea e unde ne intalnim sa dezbatem temele propuse de tine?

  00
 3. dar dacă te-ai duce acolo să le zici pe scenă ce ai spus și în articol?

  00
 4. Important e ca dupa evenimentul asta cineva a facut bani multi. Sa dai peste 100 euro intrarea si nu te alegi cu nimic!

  00
 5. Ce proiecte online are Florin Grozea de e antreprenor online?

  00
 6. Imaginea de la final e miez.

  00
 7. de acord, evenimentele de tipul ăsta sunt mega-hipstăreli

  00
 8. Și toate ăsta într-o tara care produce probabil cam 30% din tehnologia folosita în silicon valley.
  Doar ca aia care fac content în .ro n-ar asculta ever pe aia care fac tehnologie și vitavercea.

  00
 9. Dar Groupon, Groupon? Au fost si ei la niste conferinte si apoi i-a dovedit online-ul romanesc. Copii de clone de copii. Omul de la Groupon era primit/privit ca un Jabba the Hut.

  00
 10. Apropo de Iutub, conteaza si cine esti cand faci reclamatia. Uite, in Franta, Frontul National (nazistii locali) se plang ca nu pot sa puna niciun mesaj de propaganda pe youtube, ca e dat jos imediat ca urmare a plangerilor venite din partea gruparilor militante afiliate Partdului Socialist. Dar daca un creator de continut dintr-o tara din luma a treia se plange ca i s-a furat un clip, ii doare fix in p. de tine, ca nu generezi destul profit pt. ei.

  00
 11. Hello,
  Pentru ca discutia a continuat pe Facebook, aici e raspunsul meu la opinia ta, in caz ca (mai) intereseaza pe cineva.
  Spor!
  D.
  Link: https://www.facebook.com/dragos.stanca/posts/1083003111715862?comment_id=1083583494991157&offset=0&total_comments=20&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R2%22%7D

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile