Presa de business nu are rușine: Daniel Apostol

Internetul a aflat că Daniel Apostol există în 2011, când l-a prezentat pe un tâmpițel care abia putea vorbi drept genial și inventator și clona lui după millondollarpage drept revoluționară și motor de căutare imagini.

După un timp, tipul a fost numit redactor șef al Money Channel, care a și dat faliment de bun ce era. Azi, CNA a dat licență de emisie unui post TV numit Money News, cu Apostol director editorial.

În presa de business nu există rușine sau bun simț. Dai un chix azi, nu-i nimic, mâine e o nouă zi. Nu te scuzi, nu te ascunzi sub o piatră o săptămână, îi dai înainte cu tupeu. Când calculezi atât de varză un procent și ești redactor șef, parcă ar trebui să te scuzi sau să fii dat afară. La fel și cu Apostol.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Habar n-ai tu ca Apostol e unul dintre multii baieti destepti din presa, cu legaturi puternice in servicii. Nu e deloc acoperit, am auzit de la Maior ca nu exista asa ceva. Dar miroase urat cand ai doctorat cu Gheorghe Buzatu, traiectorie atent inregistrata in fisa de cadre etc. Nu intamplator s-a aliat numai cu baieti din aceeasi zona.

  00
 2. Sau cum ar zice Giani: “100 de euro pentru moldoveanaca, iar pentru acelea mai tinere 150”.

  00
 3. Te rog sa iti speli rufele in alta parte!

  00
 4. Danny boy Apostol a reusit performanta sa lucreze la Bogy Popovici, cumatrul care este in puscarie pe faza cu Trofeul Calitatii si by the way e si el blogger (bogdanpopovici.com), unde l-a muls pe ala de bani. Apoi a plecat la Vantu unde a facut o mermeleala suprema cu Monkey Channel, i-a falimentat si pe astia. Dup-aia a facut o regie gen Money TV, Money.ro, Money Cacat, a frecat-o pe la TVR si acum iar a luat-o cu Money Spanac. E pilaf ca pregatire economica, confunda tot ce inseamna notiune economica, e specialist in nimic, dar a reusit sa faca o gramajoara de bani.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube