Când simți că nu te-ai făcut destul de râs, insiști: Playtech și Răzvan Băltărețu

Playtech au început ca un site de tehnologie și s-au extins într-o manea de site care tratează orice subiect, de la zvonuri la știri false la religie la planeta Nibiru.

Răzvan Băltărețu a terminat FJSC în 2014, deci e destul de matur să aibă discernământ, ceea ce face tâmpeniile debitate foarte amuzante. De la tentativele de pișcot cu IQOS la prostiile debitate pe Vice cu rezidențialele la porumb la bijuteria asta. Omul se pricepe la religie, știe cum e cu Papa și cu declarațiile lui care afectează Biserica, deci clar mărire de salariu pentru această frumoasă analiză.

Bonus: modul în care playtech încearcă să facă linkbuilding e absolut imbecil, dar nu e ca și cum și-ar respecta cititorii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Ce pretentii sa ai de la el cand isi trece la campul studii „la scoala”. :)))))

  https://www.linkedin.com/in/r%C4%83zvan-b%C4%83lt%C4%83re%C8%9Bu-4422aa76/

  00
 2. Meh! De ce nu lamuresti lumea. Oamenii astia n-au inceput ca site de tehnologie, in sensul ca nu faceau ei articole tech de la zero ci le traduceau de pe la altii. Deci corect e sa spui ca au inceput ca site de tradus articole de tehnologie.

  00
 3. Te mira? Si pe site-urile de sport gasesti tot felul de mizerii despre toate subiectele posibile. De fapt, pe toate site-urile e cam la fel. Ei vor sa faca bani. Nu are importanta de unde vin banii respectivi.

  00
 4. după nume băltărețu omul se pricepe in mod natural la bălți. aia din pipera sau aia mare a brăilei de exemplu. la fel cum tot după nume e unul care se pricepe in mod natural la berea la pet si la metalele neferoase cum ar fi cuprul

  00
 5. Tocmai din cauza acestui limitat le-am dat unfollow pe social media, nu-i mai vizitez deloc. Am citit niste articole scrise de acel… pfoa, cat vreau sa injur :D acel mediocru, spalat pe creier, imbecil, etc etc. VAI DE STEAUA LUI!!! :D

  01
 6. Playtech nu ar trebui sa existe. este o infectie de site, numai cacaturi pe el. trist ce se intampla acolo.

  00
 7. Vorbiti de Playtech, dar uitati-va ce debiteaza aia de pe VICE. Mereu traduc articolele in stilul copy-paste (ma rog, nu asta e problema) ca sa faca propaganda pro-gay, sex, lesby, feminism si alte labareli care, zic ei, iti „deschid” mintea (e drept ca mai scriu si articole bune despre guvernarea PSD si coruptie, dar imi ajunge Digi24).
  Spui Vice si Playtech, si tragi apa, dar mai rau e ca si Historia e partenera cu astia.

  Si Descopera.ro e de ani bun un clickbait jegos cu articole proaste si senzationale despre orice, numai stiinta nu.

  Pur si simplu nu prea mai sunt site-uri de stiri si articole de calitate, toate devenind niste clickbait-uri jegoase : si mediafax, realitatea, romania tv, pro tv, antenele, libertatea, cancan, sport.ro, adevarul, gandul, evz fiind tatal lor.

  Singurul site de stiri care nu atenteaza sa ne scada IQ-ul e DIGI24, dar si aia fac niste greseli gramaticale de clasa a II-a de te iei cu mainile de cap si te intrebi cum e posibil ca in 2018 sa existe jurnaliste si editori care sa aiba salarii mari?

  01
 8. „site de tehnologie” :) vremea de florii :) proiectul PSD :)

  Ce frumos „ascund” ei stirile: https://playtech.ro/stiri/

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.