pisiforum

PCforum au dat azi un comunicat. În care se laudă, că doar nu îi doare gura. Se laudă că dau ştiri primii, că au 1.300 de utilizatori, că au comunitate. Uită să ne spună de unde iau informaţia şi dacă şefii lui Dănuţ ştiu de mica lui afacere şi de blogul de la directnews, care le duce probabil pe banii lor.

Mi-am tras şi eu comunicat.


Zoso’s blog, cel mai citit si cel mai bun blog din Romania, are 1.500 de posturi si 11.000 de comentarii, cu cateva mii mai mult decat pcforum.ro, locul unde intalnesc profesionistii computerelor.

Bucuresti, 11 Septembrie 2006 – La 1 saptamana de la lansare, zoso.ro a ajuns la o medie de 30.000 de cititori pe luna, avand 1.500 de subiecte de discutie. Cresterea audientei in luna august a fost de 26%, iar pe subiecte s-a consolidat deja o comunitate activa.

Devenit locul de intalnire pentru pasionatii de tehnologie si nu numai , Blogul lui Zoso (www.zoso.ro), este prima sursa pentru informatiile din industria web romaneasca, unde sunt prezentate cele mai noi informatii si cele mai traznite stiri.

Pe linga stirile la zi din industrie (hardware, software, internet si comunicatii, jocuri video etc), zoso’s blog prezinta teste de echipamente: telefoane mobile, laptopuri, camere foto digitale, playere MP3. In acelasi timp, site-ul ofera utilizatorilor posibilitatea de a discuta liber, de a comenta stirile, de a afla raspunsuri la dileme hardware si software, de a obtine sfaturi pentru depanare in timp util.

zoso.ro este un serviciu de informare, dezbateri si divertisment oferit gratuit de zoso, companie autohtona cu activitati in domeniul Internetului si al marketingului online.

zoso
https://zoso.ro/

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. haha… ce rautate din partea ta =))
  fair enough, i might say :D

  00
 2. daca te injura unul se considera „ofensa”, nu discutie libera :D

  00
 3. „site-ul ofera utilizatorilor posibilitatea de a discuta liber”-eee,aproape liber,ca daca te injura unul,mai dispare commentul ala :) dar e normal.

  00
 4. Bine, bine, liber… da’ unii sunt mai liberi ca altii!

  00
 5. si 84.5% din statistici sunt false si cu numerele scoase din burta :D:D
  fix.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.