Piarista SRI-ului și protejatul ei…

Băsescu spune că Mihaela Nicola, fostă șefă a agenției Ogilvy, e piarista SRI. Nu mă prind de ce face asta, dar mă rog…

nicola-1

Pe Nicola o știe lumea. A fost dată afară de la Ogilvy în 2005, pentru că s-a implicat în campania politică de partea PSD, a fondat alături de soț și de Zoltan Szigeti agenția The Group, care avea cele mai mici prețuri din piață și cele mai agresive tactici (ceea ce i-a făcut pe publicitari să se coalizeze împotriva lor, dar fără succes), pe soț l-a luat DNA acum vreo doi ani pentru trafic de influență.

Pe lângă asta, e prietenă intimă cu un domn care, la suprafață, e împotriva SRI și serviciilor, domn pe care îl prezenta pe la diverse evenimente ca protejatul ei, domn care era invitat la ea acasă și care o poza.

nicola-2

Adorabil cât de repede au trecut aseară peste subiectul ăsta Gâdea și Badea, deși era ceva consistent și delicios pentru ei, care sunt persecutați, micuții, de agențiile de publicitate. Ar fi fost furtuna perfectă, iată, piarista SRI-ului conduce o agenție de publicitate, vedeți de ce ne asupresc?

Dar nu poți face asta când îi mănânci din palmă piaristei, nu? Chiar dacă e a SRI-ului…

udpate: confirmă și Cațavencii povestea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Indubitabil.

  00
 2. E nasoala rau bre…

  00
 3. Irefutabil!

  00
 4. Incontestabil.

  00
 5. nicu, Cristi, miluch + gigi …

  00
 6. Domnu prezidente are “percepte” nu precepte.Da, da…. stiu a fost un typo.

  00
 7. “Pe lângă asta, e prietenă intimă cu un domn”

  Un prieten al cercului ei intim? 😀

  00
 8. Sunt cateva adevaruri inexacte in expunerea ta. Plecarea lor din Ogilvy nu are absolut nicio legatura cu PSD-ul sau alte baliverne. Apoi ii cam periezi cu preturile mici si tacticile agresive. Stie toata lumea ca e vorba doar de sp..a

  00
 9. dem brows tho’

  00
 10. incontrolabil

  00
 11. Dom’ Zoso, domnu’ cu DNAul e fratele iar sotul este, ghici cine? Taman Zoltan….

  00
 12. NOU
  #14

  Cine plm e asta…basescu,pe ce post joaca si la ce echipa?

  00
 13. NOU
  #15

  Tits or GTFO

  00
 14. Rona Hartner 2.0

  00
 15. “Nu te prinzi de ce face asta…. ???” Vorbesti de parca n-ai sti ca jumatate din aia pe care ii vezi pe la televizor sunt slugile SRI. Stau cat stau pe acolo, apoi dispar ca magarul in ceatza, mai ales dupa ce primesc un post caldutz prin vreo institutie a statului de drept. Vezi cazul escrocului de Ionel Blanculescu – ala care ne invata economie si ne sfatuia ca e mai bine cu FMI decat fara… A disparut ca magarul in ceatza – nu-l mai vezi pe la TV. Pe unde s-o fi cuibarit nu se stie.. si nu e singurul. Mai e licheaua de Cumpanasu.. mai sunt si altii…. oameni de doi lei, fara niciun fel de coloana vertebrala care cred despre ei ca sunt miezul din dodoashca.

  00
 16. Basescu e un gunoi politic, un escroc de talie mondiala, aflat inca in libertate doar pentru faptul ca a fost o sluga a americanilor….

  Cat timp el si locotenentii lui – Udrea, Videanu, Berceanu, Cocos si alti ticalosi au zburdat dupa bunul plac si si-au facut jocurile in tara asta – statul de drept a functionat ireprosabil. In momentul in care Coldea a zis: “Ia mai dati-va mah in pola mea… ” gata.. s-a stricat prietenia. Asa ca.. astfel de acuze, pe mine ma lasa rece. Nu ca Basescu nu ar avea dreptate pe fond – peste 70% din ganguracii de pe la TV si din presa scrisa sunt inregimentati de servicii si diverse grupuri de interese dubioase. Numai ca, un escroc nu are caderea morala sa ne explice noua ce e bine si ce e rau.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.