Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. scarbooooooooooooooosss :)) cu toate ca sunt o gramada de obsedati d’astia si pe la noi. O prietena imi povestise ca a patit-o chiar zilele trecute in tramvai, unu’ se proptise cu mana pe fundul ei.

  00
 2. vreau sa ma bag si eu la cursu’ asta!

  00
 3. Genial curs, ar trebui si pe la noi unul…

  00
 4. =)) şi eu am păţit

  00
 5. Te-au citat aia de la Razvan si Dani astazi dimineata… si au precizat si sursa :)

  00
 6. de ce `pentru calculatoristi` ?

  thanks :)

  00
 7. @Concediaza-ti seful!: pentru ca nu au viata sociala !?!?:))

  00
 8. Ok, let’s try it… „it always works” :))

  00
 9. Clipul este amuzant, ceea ce nu inteleg insa este titlul si idea formata in mintea lui krakatau. De unde ati dedus voi ca a fi calculatorist este total opus unei vieti sociale normale? Eu sunt programator. Este un job ca oricare altul, dupa cele 8 ore de la serviciu se termina „calculatorismul”. Prin faptul ca 8 ore la serviciu programam inseamna ca nu avem viata sociala? Sau probabil ar trebui sa renuntam la acest job tampit si sa ne apucam de blogging? Eu cred ca tu, Zoso, iti petreci mult mai mult timp ca mine in fata calculatorului. Dar tu nu esti calculatorist pentru ca tu-ti petreci timpul scriind (in mare parte jignind pe unul si pe altul), nu programand. Bineinteles, acum ca l-am contrazis pe marele Zoso va urma sa-mi spui ca sunt idiot ca tu ai vrut sa … si sa … iar eu n-am reusit sa inteleg maretia cuvintelor tale.

  00
 10. NOU
  #10

  Niste sfaturi foarte utile.

  00
 11. e amuzant clipul:) insa titlul nu ori e prea subiectiv ori chiar nu se potriveste..

  00
 12. Sunt de acord cu Mihai, cred ca titlul trebuia sa fie „Pentru looseri” cum de alfel se mentioneaza si in film.

  00
 13. Caracterizarea lui Mihai mi se aplica exact si mie. Culmea, multi din prietenii mei, au si ei la „viata sociala” sunt si ei – ai ghicit – programatori. Asa ca lasa cliseele de kkt. La fel de bine puteai pune titlul „pentru bloggeri”.

  00
 14. te afli printre ei din pacate

  00
 15. Si eu sunt „calculatoris” insa nu m-am simtit deloc ofensat, e amuzant video-ul si-atat, chill 8-|

  00
 16. @Shocker – Am spus si eu ca video-ul este amuzant, dar din el nu reiese ca ar fi vorba despre calculatoristi. M-am simtit ofensat de titlul lui Zoso si comentariul lui krakatau… Chestia asta cu „calculatoristii nu au viata sociala” este deja o sintagma mult prea invechita, iar in cazul unora dintre noi nu are niciun fundament. Nu ii cunosc pe Zoso sau pe krakatau de aceea nu voi face niciun fel de afirmatie despre viata lor sociala, pentru mine calculatorul este doar modalitatea de a-mi castiga existenta, vorba aceea „it pays the bills”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube