Păunescu pentru noi este Kennedy 2!

Am citit ieri un interviu cu Bobby Păunescu, regizorul. Care spunea că ar fi preluat încă o televiziune şi că familia lui deţine acum bla bla. Am reţinut faza cu familia. Eu când îl văd pe B.P. îl văd pe Kenedy. Tata făcea contrabandă cu whiskey, dar asta nu m-a oprit pe mine să ajung senator. Şi apoi preşedinte, cu ajutorul prietenilor mafioţi ai lui tata. Dar eu sunt cel mai curat şi cel mai drept. Fix aşa îl văd pe Bobby. Tata şi cu unchiu’ s-au dat la fund, după ce au devalizat nişte bănci, şi m-au scos pe mine în faţă, că sunt tânăr şi curat şi ma fac că nu ştiu de unde au venit banii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  Vorba aia, n-a mancat nici usturoi si nici gura nu-i miroase.

  00
 2. NOU
  #2

  Baiatul e cool. :)

  00
 3. Esti ciudos pe el ca are carisma, ciudosule !

  00
 4. si barba!!!

 5. Hai bre, dar ce ai vrea sa faca acum? Sa stea acasa si sa manance inghetata? Mie imi place mai mult de el decat de GCP sau VP. :P

  00
 6. NOU
  #7

  ce n-as da sa pot da timpul inapoi cu vreo 20 de ani si sa stau ascuns sub pat de frica sa nu ma loveasca vreun glont ratacit apoi cand lucrurile se mai linistesc putin sa ies in strada si sa tip „libertateeeee!” cat ma tin plamanii si sa-mi trag un carnet de revolutionar ca dupa aceea sa intru intr-un partid politic,sa suflu de sub nas unora „ponturile” si sa fac avere in nesimtire.

  00
 7. NOU
  #8

  ma lasa rece

  00
 8. @costica pruteanu – nu tine !!! daca n-ai fost in gasca cu cine „trebuia”
  ramai cu libertatea in plamani …gata, istoria s-a scris

  00
 9. NOU
  #10

  @vetanase: trist!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile