panicarzi

Punem pariu că dacă BNR a îndemnat românii să nu îşi scoată banii de la bănci, de mâine o să vedem români care îşi scot banii din bănci?

Şi, aveţi grijă la ce curs schimbaţi, ca in goana de a nu da 3-5% comision băncii, daţi 20% comision valutiştilor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #2

  pai normal ca romanii se panicheaza pentru ca au vazut destule dezastre in economie si acum sufla si in iaurt.

  00
 2. azi (8.10.2008) am vazut la stirile prima tv (ora 18) cum romanii se grabesc sa isi scoata banii de la banci…. deci ii tare faza :))

  00
 3. Mai bine de mine, eu am mai multi bani de dat pe termen lung la banca decat de luat de acolo pe termen scurt :P Clar o sa avem si noi banci cu dificultati financiare insa indiciile de genul asta sunt de obicei filtrate de media pana cand se produce necazu’…

  00
 4. Sa fii prost sa nu vezi comisionul de 20 % de la valutistii cum spune zoso, oricum ne indreptam spre iad sau vine iadul spre noi. O sa ajungem sa ne omoram pe strada (vezi), cazul din America cu tipul care si-a omorat toata familia. Sa speram ca isi vor mai revenii bursele… si ca o sa „curga” lapte si miere :)

  00
 5. si eu am luat teapa cu faza „cursul pt cecuri” de la aceeasi Best Change 2006 SRL din romana. Ar merita si astia o „reclama” pe net..

  00
 6. Faza cu ţepele valutiştilor am păţit-o şi eu. 10% cominion, undeva în Gara de Nord. Nu uit toată viaţa.

  00
 7. vazut cu ochii mei cum 1 miliard de ROL a iesit pe usa unei sucursale bancare intr-o ora. Posesorii frumoasei sume, 10 persoane. Lumea e disperata sa-si lichideze conturile in lei….de ce?

  00
 8. De proşti. Ei cred că nemţii îşi ţin economiile în valută (străină), dolari sau ruble? Sau americanii juani chinezeşti? Să fim serioşi. Nişte dobitoci.

  00
 9. sa nu uitam ca romanii sunt :
  1. destul de ignoranti cu privire la mecanismul financiar
  2. sunt cei care au fost deja pacaliti de FNI, caritas si au vazut-o si pe Dacia Felix cazand.
  Uff sa speram ca nu pricep ei prea bine ce se intampla cu criza financiara mondiala ca presimt ca o sa fie primii care fug la banca.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.