opinii cu burta plină

Se pare că noul efort al lui Sasha Baron Cohen, lung-metrajul Borat, este filmat în Romania
Cotidianul se ambalează patriotic, vai, ce au făcut, cum e posibil aşa ceva…
Aş pune-o pe reporteriţa respectivă sa îşi doneze 2-3 salarii suedejilor de acolo, să vedem dacă îi mai convine să fie aşa de patriotică. Sau sa le găsească de muncă ălora din Potigrafu (unde s-a filmat Cold Mountain).
Iar ăia din Kazakstan nu ştiu de ce se ambalează, să zică mersi că le face reclamă ţării lor de 2 lei cincizeci. Pe albanezi nu i-aţi auzit să comenteze în ’97, când Levinson îi arunca în aer, împreună cu De Niro şi Hoffman.
STFU!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. I looks like crap and sounds like crap, must be crap.

  00
 2. Aproape TOATE filmarile din Kazakhstan sunt facute in Romania, de multi ani (cred ca de prin ’97). De remarcat discursul „presedintelui” de la MTV Awards 2005 (youtube). Oricum, Borat ruleaza, iar cei care nu ii inteleg umorul sunt fix categoria imensa pe care se bazeaza toate glumele lui Cohen, retarzii perfizi.

  00
 3. Asa zic si fanii Vacanta Mare…

  00
 4. … si fanii lui Caragiale.

  00
 5. Oau, a aparut fanclub „Caragiale”? That’s breaking news…

  00
 6. Borat ruleaza, iar cei care nu ii inteleg umorul sunt fix categoria imensa pe care se bazeaza toate glumele lui Cohen, retarzii perfizi.

  Dragosh, daca mie nu-mi place un kitsch, inseamna ca sunt retard perfid? Poate sunt retard, dar nu si idiot. Filmul o sa fie o mare tampenie. Din nou o sa fim prezentati ca o tara de jegosi, de suedeji, de hoti sau de oameni care traiesc in colibe. suedejii astia nenorociti ne-au stricat intotdeauna imaginea.Pentru un strain rrom=roman si Romania=tara rromilor.

  A? pune-o pe reporteri?a respectiv? sa ??i doneze 2-3 salarii ?iganilor de acolo, s? vedem dac? ?i mai convine s? fie a?a de patriotic?.

  Ca ce chilipir sa le dea cineva bani? Ei nu muncesc, sunt gunoaie sociale, fura, violeaza si abia asteapta sa-ti dea in cap, iar tu sa le dai bani? Eu le-as dona cateva duzine de gloante in ceafa, dar in nici un caz bani.Saptamana trecuta bunica (84ani) era la cumparaturi si un tiganus de 13-14 ani i-a cerut bani. Bunica nu i-a dat si nenorocitul a injurat-o, dar nu a vazut ca si eu eram la fast-foodul din apropiere. L-am batut pana m-a durat mana si nici un om (si piata era plina) nu a intervenit sau nici macar nu mi-a atras atentia. Astia sunt gunoaie !!

  00
 7. Exact din cauza acestor mentalitati ei sunt asa. Tu, mare revolutionar ce te afli, ai angaja un tigan, daca ar veni la interviu asa cum se imbraca ei in mod normal si ar vorbi cu accent?? Nu cred, pentru ca ai ideea preconceputa ca e un hot. Ori, ei se invart intr-un cerc vicios. Nu sunt angajati pentru ca sunt suedeji, fura pentru ca nu au ce manca, pentru ca nu sunt angajati. Dreptatea e undeva la mijloc.
  Cat despre revolta celor de la cotidianul, nu e neobisnuita. Asa au fost invatati sa gandeasca, „patria noastra este cea mai tare, poporul roman este cel mai tare, istoria romana este cea mai tare”, desi ca tara, suntem de rahat, ca popor, suntem niste lasi, istoric am supt-o cam de la toata lumea din zona si nu numai. Asa ca nu ma mira nimic :)

  00
 8. bla bla bla, inca o prostie dintr-un lung sir de idiotenii americane. In fiecare an apare ceva de genul asta, nu are rost sa ne batem capul.

  00
 9. Freedom, mai studiaza inainte sa ai opinii. SBC e briton.

  In the words of Alonzo Harris (Training Day): „It’s bullshit, but it’s entertaining.”

  00
 10. Poate sa fie si spanglochinez nu doar brEton, atata timp cat filmul este facut de si pentru americani, este o prostie americana….

  00
 11. are dreptate dragos. Omul vine de mult prin Romania, iar romanul nu se supara (pentru o suta-doua de euro)..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube