cola la pret fix

Coca-Cola a imprimat pe cutia Light de 0.25 si pretul (1 Leu). E ceva relativ nou la noi, l-am achizitionat din 3 locuri diferite şi la acelaşi preţ. Frumos. Aş vrea să facă aşa şi cu restul. Să nu mai cumpăr Cola la litru din Buzeşti cu 2,5 lei şi cu 3,5 de la Universitate.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. @romania lol stfu

  00
 2. Parca daca scrie pe el un pret un patron calic nu poate sa ia cu 10 mii mai mult :p

  00
 3. lol, sunt curios in cluburi, la fel o sa fie ? :D:D

  00
 4. Old „news” mr. zoso

  Pretul era imprimat de acum cateva luni (mai bine de jumatate de an!)
  Probabil ca nu ai fost atent :)
  Oricum, nu gasesti peste tot dozele de 0.25…

  00
 5. minune. in sfarsit se mai aseaza lucrurile…au fost ZILELE IASIULUI in pana mea si totzi calici ce aveau magazine in centru au marit preturile…cola de la 20000 la jumate au facut-o 30 …de parca avea alte proprietati…

  00
 6. pai presupun ca ala e „pret recomandat de producator la vinzarea cu amanuntul”.. daca ai chef vinzi mai scump sau mai ieftin..

  00
 7. Mai e si chestia aia ca dai 8 lei pe 2 litri de cola …

  00
 8. Da, e pret recomandat, nu e prima data. Nu toti respecta.

  00
 9. HABEEB are dreptate. Este vorba despre RSP (Recommended Selling Price) si pentru el se poarta o negociere destul de serioasa, procentul implementarii nefiind intotdeauna 100%. Trebuie avut in vedere ca buticarul nu intelege intotdeauna strategia ta de vanzari si marketing si ca din momentul in care produsul a intrat pe usa magazinului si el a semnat factura/dispozitia de livrare, devine proprietar.
  Deci, da :)

  00
 10. Oo, domnul Pache, ce onoare :D

  00
 11. A propos de Cola…relativ Off topic.

  am citit ieri dimineata pe o sticla de Coca Cola Light promotionala ca poti castiga bla bla „sau unul dintre CEI 300.000 multipack-uri de ….” .

  Poate nu am eu cel mai dezvoltat simt lingvistic, dar eu tot timpul am avut impresia ca „multipack” este un cuvant de genul neutru. Numai mie mie se pare ca suna ciudat !?

  00
 12. se cheama MSRP.. manufacturer sugested retail price :)

  00
 13. Pretul imprimat pe cutie e pret recomandat … deci oricine il poate vinde cu cat vrea ;-)

  00
 14. E recomandat de mult timp dar am reusit performanta sa cumpar cola la cutie si cu 3 RON. Bine ca m-am lasat de posirca asta.

  Eh, cel mai tare era totusi atunci cand Mega Image vindea PET-ul de 2 litri sub pretul recomandat pe sticla.

  00
 15. afara e ceva curent sa vinzi sub pretzul MSRP.. deorece cel putzin la produsele peste 100$ MSRPul e unflat.. ca sa ai de unde sa scazi.. la bauturi racoritoare nu e cazul…
  mega image a preferat sa cistige doar 1000lei la sticla dar sa vinda 175875875 sticle.. decit 5000 si sa vinda de 10 ori mai putzin.. si eu cumparam pepsi de la mega image lujerului tocmai de asta.. luam cite 3-4 sticle

  00
 16. cam in toate lanturile mari de super-market-uri se vinde cola si pepsi @2l sub pretul recomandat. cea mai mare dif am vazut-o la billa, unde ambele costa 3.0-3.2 lei.

  00
 17. Acum tre’ sa mai puna pret recomandat pe weed si ne-am scos ^_^

 18. MSRP e tot aia cu RRP ffs.. nu ma mai contraziceti ca eu sint miezu :D

  00
 19. De fapt este RRP. Si din pacate nu este obligatoriu pentru retailer, desi ar trebui, pentru ca negocierea se face pe un anumit pret de achizitie, cu un anumit RRP, in functie de cantitate. Oricum, desi nu sunt neaparat zgarcit, prefer sa ma duc sa imi iau Cola din REAL sau Carrefour si sa dau cu 6-7000 mai putin, macar de-al dracu` :)

  00
 20. DA-L PRONUNTI MAI USOR REREPE DECAT MESEREPE, CA SA NU MAI VORBIM DE CONOTATIILE SUBLIMINALE ALE DENUMIRII MSRP

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube