Online: ofertă specială pe bihon.ro

Pentru doar 1.000 lei puteţi primi 200.000 afişări pe lună şi un articol de PR. Serios. Ca la presa scrisă, un articol P fără P şi reclamă în ziarul nostru.

bihon_special_sticky

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. bihon e de kkt.
  stiri aiurea, uneori iau pe bune stirile de pe trombon sau times, ceea ce ma face sa cred ca au omul potrivit la locul potrivit pentru 6 milioane pe luna.
  sa ii arda supa!

  00
 2. @enzo: Aşa este toată seria de siteuri „__on” a InformMedia: aradon, tion, bihon, caon, clon, huon, roon, erdon. Şi la fel de cârpeli sunt şi restul siteurilor din grup. Cred că culmea penibilului este capitalul.ro

  Acum câteva luni – un an au cumpărat Agenda, din Timişoara. Şi au transformat rapid în rahat un ziar de nota 10 cu un site de nota 7-8. Ăştia nu sunt în stare să facă ceva bun şi dacă pun mâna pe ceva făcut de alţii îl distrug văzând cu ochii.

  Încă un aspect: deşi par la prima vedere o forţă în domeniul ştirilor locale, de fapt sunt o nulitate şi aici. Tac mâlc despre toate evenimentele care implică personalităţi locale, chiar dacă ştirea e pe toate televiziunile la cei din grupul Inform Media nu apare nici crrr. Dacă un puşti băut dă cu maşina în gard, e ştire de prima pagină. Dacă fostul primar PSD, director de firmă de stat falimentară, intră pe contrasens şi omoară câţiva studenţi nevinovaţi, nu e ştire. Culmea este că cei de la Inform Media pretind că sunt un grup austriac, lideri în Austria pe segmentul ştirilor locale. Nu-mi pot imagina, oare o fi la fel de „profeşionişti” şi acolo?

  00
 3. pai e bihon sau bihor? :D?

  00
 4. bihon e CRAP, sunt niste agramati.
  ebihoreanul e mai interesant

  localnic doar …

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube