Online: linkuri cu Adela Pârvu, Cesarom, G4media și Hotnews

TNR pierd ceva. Deși li se menționează numele de zeci de ori, nici măcar o dată oamenii care scriu știrea nu se gândesc să dea link către acea publicație. Oamenii care scriu știrile astea știu că e site online. Știu că poate fi accesat de pe calculator. Știu, dar nu vor. Pentru că…de ce să o facă? Ar fi ceva normal, dar de ce?! E destul de important să scriem o știre despre asta, dar nu destul de important să punem un nenorocit de link.

Dar, dacă ăla despre care scrii bagă banul în buzunar, îl umpli de linkuri. Uitați-vă la articolul ăsta amuzant despre noile plăci ceramice Cesarom, Adela Pârvu, o tanti care și-a construit blogul împrumutând de pe net tot ce prindea, încât nu puteai căuta ceva pe zona de bricolaj fără să dai de blogul ei, a reușit 23 de linkuri către client.

Și Hotnews are boala asta, când vrea clientul, pot pune și 21 linkuri în text. Când e la latitudinea lor, nici unul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. 23 de linkuri?? Spam vizual. Cate erau de ajuns? Mai bine punea link direct catre Soceram, dai click pe articol, redirect.

  00
 2. Si unde e discriminarea? Ca a zis “curva” in loc de “curve” ?

  00
 3. Link is money !

  Auzi, la plug-in-ul asta nou, cum pot sa dau zoom la poze?
  Fara sa le deschid separat ca imagini…

  Intreb pentru un prieten :P

  00
 4. eu zic ca ei nu-si bat capul momentan cu asta – finanteaza oricum din arnia. iar doar faptul ca au reusit sa aiba un dosar “curva lui dragnea” de care vorbeste toata presa le creste traficul direct si awarness-ul pe termen lung.

  00
 5. Eu unul am dat Unfollow la TNR, exagerau cu Spam-ul, KMZ sunt mai ok, au si reportaje, nu doar glume de pe 9Gag sau Reddit.

  00
 6. Personal nu cred ca in cazul de fata lipsa linkului e o grava eroare. Atata timp articolul face referire la o publicatie ca si entitate si nu la continutul ei editorial cred ca linkul e optional.
  Ce mi se pare mizerabil e atunci cand se citeaza dintr-o sursa dar nu se pune link, eventual se trece url-ul in plain text. Sau se pune link catre index nu catre continutul citat.

  00
 7. Off topic.
  E ceva busit la pluginul de poze…
  Daca misc mouse-ul pe poza, ( fara sa apuc sa dau click) poza dispare.
  Asa ca nu pot sa fac nici zoom..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.