OMEGLE fun

Un tip care își poate modifica natural vocea să sune ca de fată se distrează pe OMEGLE. Reacțiile sunt mișto și ingenue.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. astept cu interes varianta romaneasca, complet noua, diferita si killer

 2. Ooooooooooook…..

  00
 3. offtopic: voi ce faceți cu pungile de plastic în 2020?
  La mine în casă se adună îngrozitor de multe punguțe din alea de căcat cu care nu am ce face, chiar dacă eu refolosesc pungile existente, sacoșe reutilizabile, genți, rucsace, etc, aduce restul familei din diverse locuri, fie de la prieteni, de la piață, mega, etc.
  Nu am cum să le folosesc, sunt prea inutile ca să le păstrez dar prea bune ca să le arunc, viața e prea scurtă să fac inginerii cu ele și se adună văzând cu ochii. Să le arunc la gunoi sau merită să fac ceva util cu ele?

  00
  • le duc la plastice. am scăpat de 99% din ele.

  • cum traiesti de la o zi la alta fara sa te accidentezi pe trecerea de pietoni?

   00
  • Foloseste-le ca pungi de gunoi, poate nu o sa-ti para la fel de rau…

   00
  • Pune niște diluant in ele…

   00
  • Dacă ajungi prin pușcărie, sunt bune de prezervativ. Păstrează-le, căci nu se știe…

   00
  • fi roman adevarat, baga toate pungile intr-o punga mai mare si pastreaza-le intr-un sertar, cine stie cand vei avea nevoie de ele ! hehe, imi amintesc cum dupa vreo 6 luni de la nunta mea ma duc la maica-mea sa o ajut sa dezghete congelatorul.. si ce era in congelator ? ce sa fie, tot pranzul miresii, sarmale, fripturi, prajituri :))

   00
  • 1. Iei o pungă şi i-o tragi peste cap vecinului care se uita urât la tine că stai pe balcon fără măscuţă (aşa că-i faci lui una faină, etanşă, să nu care cumva să intre covidu’ peste el. Trebuie să-i protejăm pe cei din jur, nu?).
   2. La închisoare iei o pungă şi i-o dai lui Bebiţă violatoru’ cu promisiunea că o să stai cuminte şi gemi tare, aşa cum îi place lui, dacă o foloseşte.
   3. După ce te-a rezolvat Bebiţă, îţi dai seama că ţi-a lărgit gura de la borcan de nu mai poţi ţine maginul singur, aşa că iei o pungă.
   4. După ce ai absolvit „facultatea”, într-un moment de slăbiciune te destăinuieşti la nefastă şi bârfeşte cu proastele ei. Acum ştie tot cartierul că tu umbli 24/7 cu punga la cur, aşa că te gândeşti să repeţi punctul 1 cu nefasta, dar îţi aminteşti de punctul 2, aşa că mai bine iei o pungă, pui nişte diluant în ea şi tragi cu nesaţ.
   5. Diluantul deja nu-şi mai face efectul iar de altele n-ai bani, de angajat nu te angajează nimeni pentru că toţi te ştiu drept „criminalul cu punga la cur”, aşa că baţi putoarea să te descarci şi o dai afară din casă. Realizezi că nici măcar asta nu te face să te simţi împlinit, aşa că iei o pungă, dai bine cu Raid prin ea şi o tragi pe cap.
   6. Cum stai singur şi nimănui nu-i pasă de tine, trec câteva luni până te împuţi cum trebuie şi se hotărăsc vecinii să sune la poliţie. Vin poliţiştii, greşesc uşa, bat vecina (întâmplător văduva celui căruia i-ai tras punga peste cap). Ajung în cele din urmă la tine şi te găsesc, apoi cheamă legiştii, care te culeg şi te pun într-o pungă.
   7. Unul dintre poliţişti, amintindu-şi de vecina bătută, se gândeşte să arate că Poliţia are totuşi o faţă umană, aşa că ia o pungă din sertarul tău şi o duce vecinei, să aibă în ce să-şi pună dinţii proaspăt tuşiţi afară.
   8. Incidental, este o pungă identică celei în care a sfârşit soţul ei, aşa că e trigger-uită şi se aruncă de la etaj.
   9. Legiştii se întorc, o recoltează de pe trotuar şi deja ştiţi unde o pun.

   00
 4. O fi veche, dar cum s-o bata p’asta: https://youtu.be/JZ3gs1K3rVQ

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube