Octavian Radu a vândut TCE către Cargus

update: confirmarea a venit o zi mai târziu.

După vânzarea Diverta și falimentul Debenhams, omul de afaceri Octavian Radu mai bifează un succes: a vândut TCE Logistics firmei de curierat Cargus.

Nu știu detalii, le veți afla probabil din presa de business, dacă are cineva curiozitatea să sape mai departe. Dacă nu, vor scrie din comunicatele de presă despre succese senzaționale și despre cum firma crescuse extrem de mult și această vânzare are sens.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. cum necum omul e milionar. unii substantial mai putin bogati scriu ca ar fi incapabil. ca asa e in tenis.

  00
 2. Probabil ca l-a dat in contul unor datorii.

  00
 3. In criza se vede care stie afaceri ca lumea si care e dobitoc care-a avut noroc sa il ia valul boom-ului economic. In cazul Radu Octavian, se stie de mult ca e prost, isi facea singur sisteme prin ProCa si le factura la alta firma din grup care le vindea eventual in Diverta si uite asa crestea de 3x valoarea grupului.
  Cam asa a crescut grupul lui de firme.

  10
 4. NOU
  #6

  Serviciile TCE erau, sunt și probabil urmau să fie în continuare groaznice. Cred că ar fi mai logic să-i zicem donație și nu vânzare.

  00
 5. Deci a fost asa – DHL -cumpara Cargus, apoi DHL -vine Cargus la un fond de investitii Abris Capital Partners-care au achizitionat in Polonia -curierul Siodemka. Apoi Abris cumpara TCE si probabil urmeaza intergrarea in Cargus sau dizolvarea Cargus/TCE si se infiinteaza o noua companie -mai greu de realizat totusi. Ce e de remarcat ca si la orice alt fond de investitii este ca probabil vor incerca intr-un viitor nu foarte mare sa vanda tot probabil catre FAnCurier 🙂 sau cine e dispus sa vina cu banii dupa ce vor face o recapitalizare si niste investitii sa aduca companiile pe profit operational.

  00
 6. cum poate ati aflat deja, TCE-ul a semnat ieri un parteneriat cu Cargus pentru livrarea de colete si cu Pallex pentru livrarea de paleti.

  Mai multe motive faceau continuarea TCE-ului in actuala forma din ce in ce mai dificila:
  – creditul de peste 9 milioane de RON la banca si datorii catre furnizori, grup, etc…
  – concurenta din ce in ce mai acerba, cu preturi in continua scadere !
  – masa critica, faptul ca eram de 10 ori mai mici decat liderii de piata !!
  – amestecul nefericit de colete si paleti, care ne impiedicau sa avem un nivel de serviciu si pret coerent !

  Acum urmeaza timp de o luna partea cea mai grea a dealului semnat de noi: integrarea !! Cu cat reusim sa transferam mai multi clienti la Cargus si Pallex, cu atat mai multi angajati si parteneri ai TCE isi vor gasi un loc de munca la Cargus si la Pallex. Cu totii va trebui sa facem un efort colectiv urias pentru a ne convinge clientii ca in noua formula sunt serviti cel putin la fel de bine ca la „vechiul TCE” !

  00
 7. NOU
  #9

  Stie cineva ce se intampla cu rambursurile incasate de la diferiti clienti ai unor firme de vanzare online si care nu au mai fost virate acestor societati ?!

  00
 8. ce se intampla cu rambursurile incasate? simplu! TEAPA!

  00
 9. Până nu-şi înmatriculează şi garda financiară sau corpul de control al primului ministru maşinile în Bulgaria… degeaba.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.