Ocazia pe care o ratează Nokia

Nokia au luat aminte de la Apple și au pus camere foto foarte bune pe telefoane. N8, N9, chiar și N95 de acum 4 ani au camere foto mai bune decât majoritatea telefoanelor.

Eh, un băiat deștept ar vedea aici o ocazie foarte tare și o piață virgină. Tata e trecut de 50 de ani și are un Nokia decent (ăsta cred). Camera foto de 3,2 megapixeli e infectă. Pur și simplu infectă. Eh, ar vrea o cameră mai bună, dar pe același model de telefon, cu taste normale și fără să fie smartphone. Ceva gen Nokia E6, dar fără qwerty, sau Lumia 520, dar fără touchscreen. Că nu îi trebuie și nici nu știe să folosească.

Eh, aici e ocazia. Telefonul de 500 sau 600 lei cu cameră foto de calitate asemănătoare sau mai bună decât o compactă ieftină. Ocazia e uriașă, mai ales că o căruță de tați și de mame fac poze cu compacte ieftine când plecă în concediu, nepoților, copiilor sau mai știu eu ce. Eu i-aș lua lu’ tata așa ceva, fără dubii. Ia un telefon care e la fel cu tot ce știi tu până acum, dar face poze mult mai bune. Fă poze până se umple cei 4 sau 8 giga de spațiu și vin eu din 3 în 6 luni și golesc. Fă poze la accidente. Fă poze la muncă. Fă poze la vedete pe stradă. Fă poze la păsările din ogradă. Fă poze la mașină după ce te-a lovit un bou.

Ce nu contează: că telefon e mai greu sau mai gros decât un iPhone. Serios.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube