Obama SexGate

Un nene, Larry Sinclair, a bagat pe youtube un clip in care spune ca s-a drogat si i-a supt-o senatorului candidat la presedintie.

Ia sa vedem, web2.0 rastoarna un posibil presedinte american?

politica,sex,mizerii,web2.0

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. what the fuck…

  00
 2. Acuma toti astia care-o sugem…Chiar o sugem?

  Misto.

  00
 3. „Upscale lounge” … nu prea are fata insu, dar whatever. Sincer prefer presedinti implicati in scandaluri sexuale (vezi Clinton cind economia US s-a redresat fantastic). Unde scrie ca daca e presedinte sau deputat trebuie sa practice abstinenta si sa fie usa de biserica ? Orientarea este irelevanta.

  00
 4. Vezi cazul guvernatorului new york-ez Spitzer care a luptat din greu impotriva prostitutiei organizate iar astazi isi va da demisia dupa ce mai multe fete au spus ca le platea cu mii de dolari serviciile sexuale.

  America este diferita de orice alt colt al lumii asteia: este tara tuturor posibilitatilor, dar oamenii tin foarte mu;lt la „ethics”.

  Cat despre Obama si tipul asta … nu-i nimic rau ca si-au facut un oral mic … dar cu drogurile e partea naspa (daca tipul spune adevarul!).

  00
 5. NOU
  #5

  si uite asa lumea se foloseste de orice mijloace ca sa opreasca un senator de culoare sa ajunga presedinte

  00
 6. Asta e un mare kkt. Orice pulex putea sa faca un filmulet in care sa spuna ca a supt p*** tuturor candidatilor la presedentie si sa-l puna pe youtube.

  A mai si dat disable la comentarii.

  00
 7. eu una nu cred asa ceva…e o tampenie. la cat a muncit omul ala sa ajunga unde este nu putea fi atat de idiot

  00
 8. Pe cat ca nenea asta o simpatizeaza pe Hillary. Presupunand ca e adevarat, Obama mai castiga niste voturi si de la comunitatea gay si a narcomanilor ;).
  Eu zic ca e regizat. Prea castiga Obama. (Interesant de urmarit cine va castiga in final. Oricum o luam, s-ar putea sa asistam la o premiere: Prima femeie presedinte sau primul presedinte de culoare chiar daca nu e asa de negru pe cat ar vrea el sa para).

  00
 9. cred ca-i facatura, din ciclul „n-avem ce sa-i facem, hai sa inventam ceva”

  00
 10. e un ratat cu blog de cacat, care vrea trafic,bani si publicitate.

  00
 11. =)) vai, mor de ras. Inca o faza gen Chris Crocker’s „Leave Britney Alone” :))) si americanii repede scot sute de parodii si variatii. :)) I love youtube

  00
 12. Stirea e f veche. E deja rasuflata toata treaba. Tipu’ respectiv a fost supus la un test cu detectoru’ de minciuni de catre un site si , evident, l-a picat. Si s-a dezumflat tot. Nici macar nu s-a pomenit de el in mass-media generala sau pe blogurile serioase.

  00
 13. now way that could happen!

  00
 14. Oh YouTube, how we love you! :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube