O bere si un compromis

Vin de la o bere cu mariko, sandman şi nihasa, o bere inocentă, o bere menită să mă pisurez cu abnegaţie pe toate rapoartele/sondajele care ne arată că internrtul ne înstrăinează (am vreo 2 în sertar) şi ne însingurează. Da, corect, o să mor de grija tututor celor care vor să îmi demonstreze ceea ce nu pot/ştiu/cunosc ei. În jumatate de oră stabilisem o întalnire cu nişte „necunoscuţi”, doar pentru că toţi doream să bem o bere la aer liber.
Şi mă gândesc că i-am dat cu flit Danei doar pentru că ascultă alt gen de muzica, când ar fi trebuit să mă gândesc la corpul ei de zeiţă. Lucrurile mici sunt cele care contează. Fericirea zace într-o băutură sau într-o melodie frumoasă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

  1. totusi faptul ca asculta un gen de muzica diametral opus la ce asculti tu e o treaba destul de serioasa .. de aici se pot naste tot felul de probleme cand vreti sa mergeti undeva .. certuri bla bla … chestii care o relatie la inceput nu are cum sa le sustina si totul se naruieste

    mufo

    00
  2. Exista si exceptii. Ideea era de fapt sa stai unu langa altu si sa preferi sa vorbesti online decat sa faci doi pasi.Sau sa devii asa dependent de farmville incat sa petreci mult timp pe el in timpul liber. Si au dreptate, chiar daca nu vrei sa recunosti.

    00