Cozma răcoare

Oare e corect ca un singur om să tragă ponoasele unei întregi generaţii de politicieni?
Miron Cozma a fost eliberat recent de la închisoare. Totuşi, 8 ani este deajuns pentru subminarea puterii de stat de către un (scuzaţi stereotipia) miner incult şi agramat. Când a intrat la închisoare pentru Iliescu şi Roman, Cozma nici nu putea articula bine cuvintele. El să fi organizat o ditai „plantare de flori” în Bucureşti de capul lui? Aş vrea să îi văd pe Iliescu şi Roman înghesuindu-se la duşuri.

In altă notă, se mişcă ţara. Sechelariu, Vîntu, Iacubov, Hayssam, Iskandarani, Iliescu, Roman. Numai câţiva. Nu mai e mult până la Năstase, Geoană, Văcăroiu, Valeriu Stoica, Dorin Marian, Adrian Sârbu, Dan Voiculescu. Marinarul e pus pe treabă.

ps: nu e o coincidenţă ciudată că atât camermanul (Sârbu) cât şi unul din generalii (Voiculescu) prezenţi la execuţia lui Ceauşescu şi-au făcut imperii media?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. Base vrea sa instaureze dictatura de vapor: capitanu stie tot si da ordine, ordinele se executa si nu se comenteaza. Acum ramane de vazut daca echipajul va fi tinut sub control si nu se va revolta…

    00
  2. sunt de acord cu ce zici zoso, cu o singura exceptie: voiculescu dan – cel cu antena 1 – nu a fost la procesul lu ceasca, avea treaba pan elvetia. e vorba de gelu voican voiculescu, care dupa cunostintele mele nu are nici un imperiu media

    00
  3. uite ca s-a adeverit

    00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.