Nistorescu nu ştie să piardă. Nici Turcescu

Ambiţiile acestui Pepe al jurnalisticii au ţinut totuşi de cultură. Guristul nostru se visa gânditor. Doar că nu i-a plăcut niciodată cititul. Cu lectura o ducea mai greu şi mai rar, deşi bietul Turcescu s-a scremut să scoată un roman pe care l-a şi tipărit şi-l ţine şi acum în debara. E atât de slab că nu depăşeşte confesiunea unei gâşte!

Asta si alte mizerii aruncate din cocină aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. NOU
  #1

  link-ul de la banner-ul cu vodafone te trimite aiurea ..ba in /business, ba in /personal, dar nici o pagina nu are legatura cu mesajul banner-ului … am dat si astazi dupa twitter pe link-ul /numere parca si tot nimic …

  00
 2. turcescu mi se pare interesant ca om

  00
 3. turcescu este sustinator al lui basescu… de-aia nu-mi mai place de el!

  00
 4. doi oameni de care ne-am putea lipsi ;)

  00
 5. Gura pacatosului, adevar graieste! Se potrivesc amindoi precum sacul cu peticul.

  00
 6. Pacat de Turcescu. Improscat de laturile etilistului elististului cu dosar penal. Mare pacat si de Cotidianul. As fi curios ce “fiare vechi” poate vinde Nistorescu de acolo, ca sa-si recupereze investitia.

  00
 7. la cat il critica pe Boc de parca a dat sfarsitul lumii cred ca se impute serios situatia in trustul lui Vantu…

  00
 8. Eu sunt perfect de acord ca Turcescu e o nulitate si ca ziarist, si ca scriitura – ca om, nu-l cunosc. Dar si Nisto e nesimtit la faza cu lasatul nevestei – o data, ca pe nimeni nu priveste viata personala a lui Turci, si a doua, taman Nisto s-a gasit sa vorbeasca de neveste; mai lipsea sa se ia de vreunul ca sofeaza nu stiu cum :D

  00
 9. Am vrut sa scriu despre mizeria asta. Dar ai spus-o foarte elegant. Scurt si concis. Se mananca rahat de ambele capete.

  00
 10. Nistorescu, daca el considera muzica Turcescului “de taraf” ii sugerez sa mai citeasca si el una alta…fosila dracu.

  Apropos, de dreptate si adevar, ce s-a intamplat cu accidentul de anu’ trecut in care a nenorocit 2 tineri pe-o motocicleta cand a intors X5-ul peste squarul de pe L. Catargiu?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.