New media fun #29

 • Haideţi să vedeţi de ce se dau teste de cultură generală pentru redactorii de la ziare: oamenii de la Adevărul nu ştiu că Niger şi Nigeria sunt două ţări diferite, chestie care se învaţă prin şcoala generală.
 • Din relatare, poliţistul e de vină că ăla i-a sărit în faţă. Iar jegurile de la Bună Ziua Iaşi mai fură clipuri de pe trafictube şi le urcă pe youtube cu watermarkul lor.
 • Money.ro face conţinut bun.
 • Zf.ro la fel.
 • ProTVMagazin bagă nişte ţîţe, să fie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. urme de franare pe 200 metri?? ce viteza a avut ala?

 2. Nu mai, nu e musamalizare. Urme de frinare pe 200 m si disparitia misterioasa a numerelor de inmatriculare.
  De fiecare data cind e implicata o masina a politiei.
  Nu e musamalizare, nu va mai bateti capul atit. E ceva normal :))
  Nici nu am cuvinte.
  In misiune my ass. Avea un bec chior si fara semnale sonore. Probabil nici becul nu era in functiune.

  Nu zic ca biciclistul nu si-a luat-o meritat, ca mai mult ca sigur nu s-a asigurat, insa prea isi fac treaba usoara politaii aia.

  00
 3. Eh.. BZI e un fel de libertatea/click/cancan
  Niste analfabeti de redactori care nu stiu cum sa mai exagereze stirile sa faca trafic. Toate accidentele sunt prezentate pe site. Cu cat mai sangeroase, cu atat mai bine. Daca sunt creieri imprastiati pe asfalt, pun poza pe prima pagina.
  Nu trebuie luate in calcul datele prezentate de ei

  00
 4. Ma intreb ce ii tine pe oamenii astia in presa; mai bine s-ar angaja ca vanzatori de shaorma, ar face fata la fel de bine provocarilor vietii…

  00
 5. hai bre ca esti pricinos. e typo toata ziua, n-a vazut creatza ca s-a strecurat deja un „ia” dupa niger, si l-a mai bagat o data, corect de data asta :)! otoh, poate nu s-au hotarat inca daca au copiat stierea corect si-au vrut sa fie acoperitzi.

  00
 6. Bzi are colecţia completă de poze cu creieraşi insângeraţi pe asfalt, plus un video, presupun pe aceeaşi temă. Să fie siguri ca nu le scapă nicio urmă de sânge nedifuzată.

  00
 7. la fostul loc de munca erau mai multe departamente. eu lucram la departamentul pe limba spaniola, iar vis-a-vis de noi era departamentul de limba rusa. unde erau doar rusi, ucrainieni ori moldoveni. doi colegi de-ai mei, prosti ca noaptea, se contraziceau: unu zicea ca siberia e tara, altul ca este oras. ce s-au gandit ? sa mearga sa-i intrebe pe rusi. care rusi nu le-au raspuns, dar a doua zi au venit cu o harta cat jumate de perete cu harta rusiei. si le-au aratat prostilor exact care este siberia. asta apropo de nigeri si nigeria.

  00
 8. Si eu ma tem de musamalizare din moment ce „numele de la masina au fost smulse”. Eu sunt programator dar tin minte ca atunci cand faceam compuneri la scoala, inainte sa o dau profei, o mai citeam odata, nu cumva sa fi scris prostii pe acolo.

  00
 9. Pe pagina de Facebook a ZF.ro sunt banat de mult, pentru ca i-am luat la tabacit pentru fiecare greseala scapata.

  00
 10. @Arhi. ai vazut Familia Flinstone? politistul avea pantofi de vara.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.