Încă o dată, Voiculescu e turnător

"Pe parcursul anilor, organele fostei poliţii politice au urmărit activitatea reclamantului, informându-se cu privire la caracaterul non-conformist al acestuia, ce se concretiza în legături cu străinii fără a fi comunicate potrivit Legii 23/1971, în încălcarea unor reguli de disciplină cu ocazia deplasărilor în străinătate în cadrul activităţii de comerţ exterior, în ducerea unui trai peste nivelul obişnuit al poplaţiei, cât timp avea inclusiv un autoturism străin, imobilul său fiind dotat cu încălzire centrală şi piscină", se arată în documentul CNSAS.

Dap, vilă cu piscină pentru amărâtul strângător de diurne născătoare de televiziuni. Bani privaţi, cum ar zice unii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Meshere toti cocardeii care au avut functii in aparatul de stat comunist au rasuflat la Secu asta era deal-ul: te luam cu noi daca dai si tu ceva.

  Daca tu ai senzatia ca doar Voiculescu, Patriciu si care or mai fi obsesiile portocalii cu care a fost bombardata massmedia si blogosfera romanesc au fost ciripitori sau prieteni cu securistii atunci esti un tip naiv care inca mai crede in Mos Craciun.

  00
 2. Inca o data ?

  Un turnator e un turnator.

  00
 3. NOU
  #3

  Problema e: a incalcat legea statului comunist de atunci? Daca a facut totul ajutat de ,,autoritati” atunci vina e a sistemului rosu.
  Istoria e o prestidigitatie a celor care o detin momentan si nu un adevar absolut, asa ca a facut sau nu politie politica mi se pare irelevant. Un ziar cu iz orange extrage din context doar ce ii convine iar lupta asta pe care o duce jupanul aflat printro gluma a sortii la carma unei nave ce e in deriva de la revolutie se va scufuna ca Titanicul de icebergul crizei economice indiferent de ce adversari ar avea carmaciul sef.

  00
 4. toata treaba e sa mearga tara in democratie…sau nu.

  00
 5. Ce a facut el rau e ca s-a incapatanat sa nu recunoasca.

  Ce mi se pare misto e ca numai colaboratori/turnatori cu securitatea se cauta. Aia care au fost securisti la propriu n-au nici o problema. Nu exista.

  00
 6. NOU
  #6

  dupa 2 saptamani de rasfoit blogul tau am o singura intrebare:

  cati bodyguarzi ai?????????

  00
 7. just business. iar tu îl invidiezi din toată inima şi din tot sufletul ;)

  00
 8. @ Fănel: Ei… nu-i zoso chiar așa de naiv… :)
  @ irina fumărel: Foo’… 47 de blonde țîțoase.

  00
 9. Turnatori au fost multi si sper sa scapam de ei incet incet cu legea lustratiei. Partea mai naspa e ca Voiculescu a furat banii romanilor…bani pentru care au suferit oamenii ani de zile in speranta ca o sa ii foloseasca cum le promitea Ceausescu (plata datoriilor externe, dezvoltarea economica…etc). Partea SI mai naspa acum (si ironia) e ca banii astia sunt folositi impotriva romanilor prin emisiunile cu target precis din repertoriul Antenelor (blocarea reformelor si modernizarea statului).

  00
 10. Dar dosarul lui Base’ unde e?

  00
 11. basescu crezi k n-a fost turnator?

  00
 12. Mi-ar fi facut o adevarata placere sa-l torn pe taicamiu la securitate. Problema e ca :

  1. Eram prea mic
  2. Jigodia nu facea nimic interesant

  00
 13. @fanel: dap, muti au fost turnatori, dar numai asta a fost dovedit si inca se da curat.

  00
 14. NOU
  #16

  un nemernic care ne invata democratia

  00
 15. bine ca a facut Antenele, sa aiba cine sa i-l muste de c*r pe Base…..tot sunt la fel, au fost in sistem de la inceputurile lor in politica.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile