Morar și Buzdugan: un patriot și un respectuos

Dacă ați avut vreodată curiozitatea să urmăriți ce publică pe feisbuc Mihai Morar sau Daniel Buzdugan, ați putea crede că oamenii ăștia doi trăiesc într-o realitate paralelă. Morar e un tată de familie care screme citate și își iubește fetițele făcute cu o femeie care nu apare în nici o poză, pentru că e mai plinuță și mai în vârstă decât el, plus că ea l-a adus la oraș și i-a scos pământul din buletin, iar Buzdugan e un tip modest, dar muncitor, care își iubește fanii și mama.

screencap-buzdugan screencap-morar

Nu-i așa că e absolut adorabil? Oamenii prinși în fapt că sunt niște hoți mizerabili o lasă mai moale cu mama și cu dragostea de țară. Mai bagă capul la cutie, se mai fofilează, asta cel puțin când au o urmă de bun simț sau de jenă. Dar când azi furi a mia oră glumele de pe urma cărora trăiești, parcă e aiurea să ne spui că îți iubești țara sau mama. Ești patriot? NU mai fura, jegule! Nu mai minți, nu mai fura, cere-ți scuze pentru miile de dăți când ai fost prins furând! Ah, stai, aici nu mai ești patriot și mândru, ci doar un jeg care trăiește furând din munca altora!

 

morar-fript

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Mie, ca roman, imi e rusine sa vad asemene articole care arata ca prin anumite zone viata curge atat de incet. PLM, n-oi fi suficient de patriot.

  00
 2. Numai atata zic: recursul meu a fost facut, sa vedem ce decide instanta.

  00
 3. Am auzit ca la penitenciarul Vaslui se dau gauri in uși, se pregasesc gloryhole-uri , si se vor organiza jocuri si consursuri cu premii in sex surpriză , cum ar fi : al cui e organul la care presteaza violatorul vasluian , cine ridica primul sapunul la dus , dupa ce-l cauta minim 10 minute, etc.

  00
 4. Aia cu tinuta acasa ca-i plinuta si nu da bine, mai stim noi pe cineva. D’oh, nici eu nu-i suport pe astia doi, sa ne-ntelegem…

  00
 5. NOU
  #11

  Bai zoso, ia baga si tu o poza cu „colega ta de apartament”, sa vedem care-i mai smecher!

  00
 6. Nu mi se par urâți ca și cuplu, dar la caracter individul e o mizerie. Glume de doi lei, jignește invitații, mișto cât cuprinde de toți.
  Ps. Eu știu de ce a ales-o pasta(îi place să mai sugă de la țâță).
  Femeia e sfârcoasă.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube