SEO Monitor fac SEO pentru MAI

Direcția Pentru Evidenta Persoanelor Si Administrarea Bazelor De Date avea nevoie de cineva serios pentru servicii de Search Engine Optimisation, așa ca au apelat la meseriașii de la SEO Monitor pentru a le optimiza pagina.

seo-monitor-mai-1 seo-monitor-mai-2

Îi știți pe SEO Monitor, sunt ăia care au făcut asta câțiva ani buni, deși era catalogat spam. Acum fac spam organizat cu Orkestra și își spală imaginea prin ZF și alte ziare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

 1. Ca tot ai adus in discutie evidenta popendulatiei…de curand am schimbat cartea de identitate…doua saptamani si-o zi le-a luat astora sa-mi elibereze una noua…

  00
 2. Ma uitam acum pe site-ul seomonitor. Au dezvoltat aplicatie seo pentru manageri. Adica fix de asta vor fi interesati managerii, de statisticile seo.
  Referitor la site-ul DEPABD, poate oamenii de acolo au auzit si ei ca trebuie sa fie pe prima pagina google, altfel pierd in fata concurentei (daca ar avea asa ceva) :))

  00
 3. Este doar un script de monitorizare. Nu inseamna ca fac SEO pentru DPEPABD. Teoretic poti sa-ti pui si tu scriptul ala. E mocca.

  00
 4. Referitor la pagina DEPABD, ce sa optimizezi? Iti da in cap din prima cu hotarir/legi/oug. Mi se rupe conform la ce functioneaza ei. Vrei sa ajuti omul? Ofera-i „search” si altele utile. De ex ai o cerere/aplicatie? Sa poti sa vezi cam pe unde e, care-i situatia cu actul tau. Nu pune o lista sterila de legi sau „Istoricul evidentei persoanelor”. Cretinism pur. De ce m-ar interesa asa ceva?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile